Most ez komoly? Tényleg ENNYIRE kell a figyelem és ennyire nem elég neki az, amit a botrányos megjelenésével/klipjeivel okoz (ami amúgy engem rohadtul nem érdekel)? Nincsen különösebb bajom vele, egyáltalán nem utálom, DE ezekkel a bugyuta, hatásvadász kijelentéseivel már tényleg jócskán túllő a célon. Először az Amy halála utáni szenzációt lovagolja meg, most meg ez? Mit hallunk legközelebb? Ő maga Marilyn Monroe? Istenem...
Grace Benninggel meg teljesen egyetértek. Érdekes, akiknek tényleg tragikus sorsuk volt, azoktól nem hinném, hogy lehetett olyat hallani, hogy "én érzem, hogy nekem majd tragikus sorsom lesz". Ettől nem lesz nagyobb, egyedibb, semmi.
És ToToval is egyetértek. Ha az emberek nem vennék az újságokat és nem érdeklődnének a paparazzi képek iránt ilyen mértékben, akkor nekik sem lenne érdekük megcsinálni őket. Nyilván azt csinálják, ami sok pénzt hoz, sokakat érdekel, ők sem hülyék. Persze ettől még nem helyes, de ehez mi, azaz akik megveszik az újságot és vevők erre az egészre is hozzájárulunk.
Lady Gaga Diana hercegnő sorsára jut?
2011. december 19. 16:21
|
|
Av_Lavigneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.21. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 164212 offline
|
szívás de azért sajnálom
2011. december 19. 16:25
És ? Álmodhat még 100 ilyen dolgot nem kell egyből kiteregetni az újságoknak..
2011. december 19. 16:29
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
NAGYON NEM! szeretem ha sztárokat hasonlítgatnak ,ennek ellenére GaGa ne változzon meg, mert ő íígy jó ,ha megváltozna hiányozna egy Lady GaGa a világból
2011. december 19. 16:41
Idézet (Thora_90 @ 2011.12.19. 15:07)
Krisztikehh98!
Ez nem ellened szól... Gaga a hibás, h baromságokat nyilatkozik!
_ToTo_! Gonosz vagy XD
Ez nem ellened szól... Gaga a hibás, h baromságokat nyilatkozik!
_ToTo_! Gonosz vagy XD
Úgy más!
2011. december 19. 16:48
paparazzik tényleg durvák néha,de gaga hát nem is tom....
2011. december 19. 17:05
|
|
raguzavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 161366 offline
|
Gaga ezeket a mondatokat 2 évvel ezelőtt mondta és szerintem ebben mi a furcsa?? Miért kell ennyire felfújni??!! Gaga ilyen és kész, de ezért szeretjük (már aki szereti és nem ilyen 1000. le blamáló cikkek miatt)!!!
2011. december 19. 17:27
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Lady Diana és Lady Gaga :'D Elég abszurd párosítás xD
De az tény, hogy a paparazzik szemetek :/ És nem szeretném ha Gagával megtörténne amit álmodott :/
De az tény, hogy a paparazzik szemetek :/ És nem szeretném ha Gagával megtörténne amit álmodott :/
2011. december 19. 17:27
Idézet (raguza @ 2011.12.19. 17:05)
Gaga ezeket a mondatokat 2 évvel ezelőtt mondta és szerintem ebben mi a furcsa?? Miért kell ennyire felfújni??!! Gaga ilyen és kész, de ezért szeretjük (már aki szereti és nem ilyen 1000. le blamáló cikkek miatt)!!!
TELJESEN IGAZAD VAN!
2011. december 19. 17:43
A paparazzik már csak ilyenek;) Mindent egy fotóért, de másra nem is nagyon gondolnak. Anyukám mesélte régen Diana hercegnő halálát, akkor még nem nagyon értettem, de most már értem. Nagyon bunkók tudnak lenni azok a fényképkészítők. -.-'' Bár mostanában jó barátjuk a PhotoShop:))._.
2011. december 19. 17:45
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (ultimateladyg @ 2011.12.19. 14:12)
Úgy látom sikerült beszerezni a Story magazin idióta cikkét. Grat a szerkesztőknek, továbbra is. 
A Story magazin sem a levegőből szedte a cikket. Kb 1 hete íródott ebből cikk, angol nyelven, bár az némileg másképpen szólt. Abban azt írták, hogy magától az autóbalesettől fél, amit paparazzik okoznak vagy idiótáktól (itt nem tudom mire gondoltak, de a 'crazies' szót használták). Nem a Story találta ki, hanem, egy, a sztárhoz közelálló ismerős nyilatkozta a Daily Mailnek, és nem a The Sun-nak. Állítólag. Én mondjuk elhiszem, hogy tényleg így gondolja.
Idézet (Grace Benning @ 2011.12.19. 15:25)
Nagyszerű. Most már nem elég neki Amy, Lady Dianát se engedi békében nyugodni. Mit kell magát olyanokhoz hasonlítani, akikhez soha nem fog? Ne mártírkodjon, attól nem lesz jobb zenész. Rohadtul nem hasonlít a helyzete Dianáéhoz. Ha a lesifotósok üldözik, az csakis az ó hibája, mert folyton valami baromságot csinál vagy mond, amivel magára irányíthatja a reflektorfényt. Írjon jó dalokat és viselkedjen normálisan,akkor majd nem üldözi senki.
Komolyan kezd elegem lenni a magamutogató hajlamaiból. 
Kb annyiban hasonlít a helyzetük, hogy Diana is híres volt, de semmi több
2011. december 19. 17:50
Idézet (Team Delena @ 2011.12.19. 15:17)
Most kom megérdemelné, sztem!! 
Figyelj! Hidd el, én is gyűlölöm szelenítát, de mégse akarom, hogy meghaljon, mert ő is ember, és ugyan olyan joga van az élethez, mint bárki másnak. És miért, mit tett hogy meg kell ölni? Lehet, hogy neked nem tetszik, amit csinál, de attól még, hogy Neked nem tetszik, nem kell elpusztítani, mert attól másnak tetszhet! VV Zsófi Rágógumija is elért 300 lájkot (és 1000 dislike-ot), és ha az tetszik valakinek/valaminek, akkor Gaga is tetszhet bárkinek!
2011. december 19. 18:06
Azért ilyet mondani. Én is álmodtam már a halálommal kapcsolatban..Lady Gaga nem lehet Diana Hercegnő helyett Diana .. bármennyire is akar..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

3 felhasználónak tetszik: