Milliókat költ karácsonyra a Beckham család
2011. december 19. 16:32
"aki megteheti" egy keveset azért kell költeni, de azért ez már kicsit túlzás!
2011. december 19. 17:20
Hát aki ennyi pénzt keres (állítólag többet keres egy meccsért, mint amennyibe a díszek kerültek és a többi ami le van írva - már nem tom hol olvastam) annak nem kell spórolnia
2011. december 19. 17:48
Tettek azért, hogy ezeket most megtehessék. Szerintem ők sem arra hajtanak, hogy csicsásabb legyen, hanem, hogy díszesebb, nem unalmasabb stb. Az meg túlzás, amit egyesek írtak, hogy nekik nem a szeretetről szól, kíváncsi lennék, ha neki lenne, ilyen anyuci-apucikája nem lenne-e ilyen sok dísz a háznál.
2011. december 19. 19:48
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Minek nekik 6 fa?
Most őszintén, mire azokat feldíszítik, el is megy a kedvük a karácsonytól, ha pedig más díszíti fel nekik, úgy meg semmi értelme. Nem mellesleg, ha én 6 karácsonyfával lennék körülvéve, tönkremennék idegileg, mire vége az ünnepeknek. Ja, aztán még le is kell szedni..
2011. december 19. 20:16
Minek ennyi pénzt rá költeni? Na mindegy,nem az én bajom/dolgom. Ha nekik csak így felel meg..
2011. december 19. 20:55
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Ha gazdagok, akkor miért ne költhetnének el? Nekünk ez lehet hogy túl abszurd, de ha van pénzük, és megtehetik, akkor szerintem semmi akadálya. Ha nekem is ennyi pénzem lenne, én is ott költekeznék, ahol tudnék.
2011. december 19. 22:02
|
Ádám177új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.21. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 135056 offline
|
Szerintem ha az ilyen gazdagok mint David Beckham meg mások.. adnának annyit a kevésbé gazdag vagy sezgény embereknek annyi pénzt hogy legalább tudjanak venni mondjuk karácsonyra 1 fát vagy legyen ennivaló... akkor nem lenne ilyen szar a világ.. De sajnos az.. a hülye gazdagok miatt. az emberek azok önzőek.. inkáb vesz tök feleslegesen magának olyan dolgokat amire nincs is szükesége.. közben meg más ember éhezik.. meg utcán él..
2011. december 19. 23:13
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
A karácsony a szeretetről szól!
Azt a 35.000 fontot költhették volna mondjuk adományokra beteg vagy szegény gyerekek segítésére, nem 6 fára meg flancos díszekre!
De mit is vártam?! Akinek van az sose arra költi amire kéne!
Azt a 35.000 fontot költhették volna mondjuk adományokra beteg vagy szegény gyerekek segítésére, nem 6 fára meg flancos díszekre!
De mit is vártam?! Akinek van az sose arra költi amire kéne!
2011. december 20. 09:10
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
Tutira veszem hogy karácsony másnapján már nem is lesz nekik olyan érdekes az a fa. Azt is lefogadom, vagyis remélem hogy arról is kapunk majd híreket hogy néhány sztár ajándékoz valamit a szegényeknek is. Nem mentegetőzöm, mert ha nekem is lenne én is költenék, de biztosan még csak fele ennyit sem, mert a karácsony már nem is a szeretet ünnepe hanem a rongyrázásé, tisztelet a kivételnek.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: