Csak a karácsonyfára és a hozzávaló díszekre 35 ezer fontot, azaz 12,5 millió forintot költöttek. És akkor még nincs a fa alatt semmi.
A teljes cikkhez kattints ide!
Milliókat költ karácsonyra a Beckham család
2011. december 19. 11:28
Náluk sem a szeretetről szól az ünnep, hanem erról, hogy vajon idén Porsche-t vagy Ferrarit kapok. Ha egyszer telik rá...
2011. december 19. 12:11
Más ember se spórolna a karácsonyon, ha ennyi pénze lenne!
De nem is a nagy flancolásról meg a pénzről szól a karácsony.
De nem is a nagy flancolásról meg a pénzről szól a karácsony.
2011. december 19. 13:44
Nagyon mélyen le tudom őket sajnálni, amiért többet adnak arra, h díszes legyen a fa, minthogy azt értékeljék, h együtt vannak egészségben, békében!
De mégis mit várunk a nagyzoló Beckham családtól? -.-'
De mégis mit várunk a nagyzoló Beckham családtól? -.-'
2011. december 19. 14:23
Szerintem sokan mint Beckham-ék eltévesztik mi is a karácsony... Mert nem arról szól hogy mennyit költünk és hogy mennyi ajándékot apunk, hanem a szeretetről és a családról...
2011. december 19. 14:40
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Hát igen aki megteheti... Bár nem értem, miért van ennyire felkapva és miért van ennyi pénze...Meg sem érdemli.
2011. december 19. 15:16
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Andy1996: Talán azért, mert a karácsony nem a költekezésről szól. Messze nem. Nem azt mondom, hogy adományozzák el a 6 fára és a díszekre szánt pénzt, de egyszerűen felesleges ennyi pénzt kiadni az ünnepre.
Csak hát akik 6 fára pénzt adnak ki (minek? mind a hat fa alatt legyen 102 ajándék?
) és karácsony előtt hirtelen az egész média azzal lesz tele, hogy adományoztak a szegényeknek egy doboznyi apróságot, az azért kicsit sántít. Nem minden híresség azért ad a kevésbé szerencséseknek, mert ő olyan kedves. Hanem mert a menedzsere erre kéri, és most nem pont a Beckham családról beszélek...és most őszintén? Miért is olyan felkapott ez a pasi? Mert hogy vannak nála jóval tehetségesebb, jobb focisták, az fix.
Csak hát akik 6 fára pénzt adnak ki (minek? mind a hat fa alatt legyen 102 ajándék?
2011. december 19. 15:22
|
|
Leighannevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.24. Hozzászólás: 347 Csatolások: 1242 Azonosító: 18148 offline
|
Megtehetik, az a helyzet.
Bár én nem szeretem a csicsás dolgokat, de ha egyszer nekik annyi pénzük van, költsék amire akarják. De például adományozhatnának kórházaknak, ha már ilyen sok pénzük van.
(Lehet, hogy azt is teszik, nem tudom, mert nem olvasok róluk.)
Bár én nem szeretem a csicsás dolgokat, de ha egyszer nekik annyi pénzük van, költsék amire akarják. De például adományozhatnának kórházaknak, ha már ilyen sok pénzük van.
(Lehet, hogy azt is teszik, nem tudom, mert nem olvasok róluk.)
2011. december 19. 15:46
2011. december 19. 16:11
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Idézet (Norah @ 2011.12.19. 11:28)
Náluk sem a szeretetről szól az ünnep, hanem erról, hogy vajon idén Porsche-t vagy Ferrarit kapok. Ha egyszer telik rá...
Hát kb ennyiről.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: