Lilla2 igazad van!
Egyébként Enikőnek is nagyon jó hangja van, de ízlések és pofonok..
Kocsis Tibor támogatók által nyert?
2012. február 26. 14:32
2012. július 22. 17:39
|
|
J.Brigiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 181099 offline
|
Hát én Enikőt szeretem,Tibit nem annyira,bár nem mondom,hogy rossz.
És talán azért nyert,mert sztárok bíztattak,talán meg,mert szeretik az emberek.Én Enikőre 7-szer szavaztam mielőtt kimondták a nyertes nevét.És amikor Tibor nyert,akkor teljesen rossz kedvem lett,és még most is ha rágondolok,elmegy mindentől a kedvem,mert majdnem elmehettem a koncertre,de én szerencsétlen kitörtem a lábamat,így esélyem sem volt Enikőt élőben látni.Ja és amúgy Tibor egész jó,nem is őt akarom bántani ezzel.
És talán azért nyert,mert sztárok bíztattak,talán meg,mert szeretik az emberek.Én Enikőre 7-szer szavaztam mielőtt kimondták a nyertes nevét.És amikor Tibor nyert,akkor teljesen rossz kedvem lett,és még most is ha rágondolok,elmegy mindentől a kedvem,mert majdnem elmehettem a koncertre,de én szerencsétlen kitörtem a lábamat,így esélyem sem volt Enikőt élőben látni.Ja és amúgy Tibor egész jó,nem is őt akarom bántani ezzel.
2012. július 22. 17:45
|
|
J.Brigiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 181099 offline
|
" Tibinek ez volt az utolsó lehetősége"mindenki ezt mondta,és Enikőnek is,mert harmadszor nem mehet,és amúgy is lehet,hogy jó a hangja,de engem nem ragadott meg,mert ,nem is tudom,más mint Enikőé de mindenkinek más az ízlése,ez van nem?
2012. augusztus 14. 08:27
|
|
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline
|
Szerintem Encinek kellet volna nyernie,De hát ez az RTL Klub átka hogy nő még nem nyert de remélem a közeljövőben fog,Ti mit gondoltok?
2012. szeptember 21. 16:24
Engem nem érdekel, nekem úgy is Enikő nyert!
Enikő <3
Enikő <3
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: