Scarlett Johansson féltékeny Blake Livelyre
2011. december 18. 13:52
Így járt,ha Blake-el boldog Ryan akkor minden rendben van.
2011. december 18. 14:33
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Most nem azért de Scarlett-nek ugyan mi köze hozzá??? Elhagyta Ryan-t, után már 1 hónap múlva minden héten idegen pasikkal smárolt, meg sétálgatott, de majd pont ő mondja meg hogy kivel legyen Ryan?
Ez a nő szánalmas, és nem utólag kellene belátni a dolgokat, mert Ryan valóban jó volt hozzá, bármit megtett neki ő pedig csak úgy eldobta
Akkor most szenvedjen, megérdemli
Annak sem örülök hogy Blake-el van mert Blake nem az a hatalmas szerelmes típus mint Ryan, és nem akarom hogy újra megbántsák őt
Ryan-nek tényleg valaki olyan kellene aki megbecsüli
Megérdemelné végre
Ez a nő szánalmas, és nem utólag kellene belátni a dolgokat, mert Ryan valóban jó volt hozzá, bármit megtett neki ő pedig csak úgy eldobta
Annak sem örülök hogy Blake-el van mert Blake nem az a hatalmas szerelmes típus mint Ryan, és nem akarom hogy újra megbántsák őt
2011. december 18. 14:37
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
ennek már vége,scarlett pedig csak simán féltékenységi rohammal kűzd
szerintem annyi az egész,hogy ryant valamiféle eszköznek tekintheti/tekinthette,aki kérés nélkül loholt utána miután scarlett kiadta az útját.nyilván zavarja a helyzet,hogy ryan már blake mellett tölti az idejét,nem pedig utána rohangál.
ere csak annyit tudok mondani,hogy gondolkodott volna előbb
szerintem annyi az egész,hogy ryant valamiféle eszköznek tekintheti/tekinthette,aki kérés nélkül loholt utána miután scarlett kiadta az útját.nyilván zavarja a helyzet,hogy ryan már blake mellett tölti az idejét,nem pedig utána rohangál.
ere csak annyit tudok mondani,hogy gondolkodott volna előbb
2011. december 18. 15:45
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Nem tudom ebből mennyi igaz, de mivel Scarlettet világ életemben utáltam, így ennek a hírnek most meglehetősen örülök. Egye csak a fene, ha már nem tudta értékelni Ryant.
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. december 18. 16:14
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
House Of Wax, megint az ujjaim alól vetted ki a billentyűket...vagy mi.
2011. december 18. 16:16
Hát ha egyszer nem értékelte őt, mi a francért akarja vissza??
Milyen igaz is az, hogy az kell nekünk, ami/aki nem lehet a mienk...
Milyen igaz is az, hogy az kell nekünk, ami/aki nem lehet a mienk...
2011. december 18. 16:24
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Késő bánat, kedves Scarlett. Hajrá, Blake&Ryan!
2011. december 18. 16:54
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Scar nekem sosem volt annyira szimpatikus. Nem véletlenül. Az ilyen nőket nem kedvelem.
2011. december 18. 17:00
|
|
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline
|
Blake már elég sok férfit "megjárt", és félek, hogy a Ryannel való kapcsolata sem lesz tartós. Ryant Scarlettel szerettem igazán, olyan egy elbűvölő pár voltak... </3
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.