Baricz Gergő lett az X-Faktor harmadik helyezettje
2011. december 18. 09:48
|
|
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline
|
jajj bejjata67 -.- neked is üldözési mániád van, menj pszihológushoz. egybként itt nem az a lényeg, hogy hogyan baromkodik a színpadon, hanem az hogy TUDJON ÉNEKELNI. Csak hogy ő NEM TUD. Alapvetően hihetetlen, hogy egy olyan tehetséges énekes, mint Tarány Tomi kiesett a baricz miatt. gratulálok sok tini lány, hogy nem a hang alapján, hanem a "cukiság" alapján szavaztok.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. december 18. 09:50
Justbeckii!
Részben egyetértek, de a megfogalmazásoddal nem.
Az lenne egyébként a tisztességes, ha rádióban lennének az ilyen versenyek! Biztos vagyok benne, h akkor nem így alakult volna a verseny. Már ha egyáltalán számítanak a nézői szavazatok...
Részben egyetértek, de a megfogalmazásoddal nem.
Az lenne egyébként a tisztességes, ha rádióban lennének az ilyen versenyek! Biztos vagyok benne, h akkor nem így alakult volna a verseny. Már ha egyáltalán számítanak a nézői szavazatok...
2011. december 18. 10:02
|
|
starxxxlive your life• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.10. Hozzászólás: 1453 Csatolások: 12 Azonosító: 152674 offline
|
Na Végre!!Még megijedtem hogy ő nyeri meg
Hajrá Enikő!!
Hajrá Enikő!!
selena_taylor_fan
2011. december 18. 10:03
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
@Sellycica Evvel vitába szállhatnánk..
Most kivételesen a duett jó volt a Kft-vel.Az Gergő egy kiemelkedő része volt és a az a wicked game c. dal is jó volt,de ettől eltekintve nem sokra tartom Gergőt,mert a többi munkája amivel eljutott egészen a dobogó 3.-dik fokáig nem sokat ért.
Muri Enikő most mintha picit alulteljesített volna,nem a legjobb volt Dolhai-val összerakni.Leénekelte magasan Enikőt,pedig érezhető volt,hogy próbálja nem leénekelni.
Kocsis Tibó volt a legjobb az egész műsorban,neki szurkolok remélem ő fogja megnyerni.
Most kivételesen a duett jó volt a Kft-vel.Az Gergő egy kiemelkedő része volt és a az a wicked game c. dal is jó volt,de ettől eltekintve nem sokra tartom Gergőt,mert a többi munkája amivel eljutott egészen a dobogó 3.-dik fokáig nem sokat ért.
Muri Enikő most mintha picit alulteljesített volna,nem a legjobb volt Dolhai-val összerakni.Leénekelte magasan Enikőt,pedig érezhető volt,hogy próbálja nem leénekelni.
Kocsis Tibó volt a legjobb az egész műsorban,neki szurkolok remélem ő fogja megnyerni.
2011. december 18. 10:15
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Nem akarok senkit megbántani,de Gergőt szó szerint elpopposították.Egy laza,gitáros,érzelmes emberként érkezett az X-faktorba,Keresztesnek meg sikerült egy popmajmot kreálni belőle.Hát csak gratulálni tudok.Ha az eredeti stílusánál megmarad,még jó is lett volna,néhány vidám,színes produkciót is bele tudott volna vinni a reportoárjába.De így..Unalmas,már-már szánalmas,nyálfelfogó gép szinte ez az egész.Én idáig se juttattam volna el,csak a bunda és a tinilányok szavazatai juttatták ide el.Oké,volt benne némi tehetség,amit egyediséggel, original style-lal meg is lehetett volna növelni. Kész,le lehet ugatni a fejemet ezért,de nekem ez a véleményem.
selena_taylor_fan
2011. december 18. 10:15
|
|
Black.angel99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 133052 offline
|
Én Muri Enikőnek drukkolok,h ő nyerje meg az X-faktort hajrá és szavazzatok rá.
♥♥
2011. december 18. 10:17
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Ez így volt igazságos. : D
selena_taylor_fan
2011. december 18. 10:20
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Gratulálok neki,mert ügyes volt:) megérdemli.
2011. december 18. 10:20
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
Na végre kiesett, nem nagyon birtam ezt a palit xĐ
selena_taylor_fan
2011. december 18. 10:21
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
én neki szurkoltam... de így ... így enikőnek, mert tavaly csabinak szurkoltam, és az ő mentora feró, szóval igazából ferónak szurkolok..
oké nem kell kommentálni a felfogásom...
2011. december 18. 10:23
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
Gratulálok neki
Így volt igazságos! Hajrá Enikő!
2011. december 18. 10:28
|
|
hildusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 201 Csatolások: 278 Azonosító: 145636 offline
|
Ninaa, elég jól látod.. Az eredeti Gergó nekem is jobban tetszett. Az, hogy kiesett neki is jobb,így majd lecsillapodnak körülötte az indulatok, nyugodtan járhat fellépni a többekkel... Sztem szinpadra termett, jópofa srác, mindenképpen maradjon a pályán..
2011. december 18. 10:33
|
|
Blanka098♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1141 Csatolások: 563 Azonosító: 137399 offline
|
Én is neki szurkoltam... De nem baj a 3. hely is nagyon jó! Remélem lesznek koncertjei és CD-i! Gratula Gergő!
Ha meg így ketten maradtak akkor már inkább Enikő nyerjen!
Ha meg így ketten maradtak akkor már inkább Enikő nyerjen!
2011. december 18. 10:34
Ez így volt korrekt.Neki nem volt helye se a legjobb háromban,se a legjobb négyben... 
Igazából én Encinek szurkolok,de az se lenne baj ha Tibi nyerne.Én mindkettőjüket szeretem.
Este éppen mondtam anyukámnak:
"Nem lehetne,hogy mind a ketten nyerjenek?"
Igazából én Encinek szurkolok,de az se lenne baj ha Tibi nyerne.Én mindkettőjüket szeretem.
"Nem lehetne,hogy mind a ketten nyerjenek?"
selena_taylor_fan
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.