Akkoris Tarány Tomi volt a legjobb, neki kellett volna megnyernie , szóval Kedvencem a csokis shake, nyerni fognak KOCSISÉK.
Baricz Gergő lett az X-Faktor harmadik helyezettje
2011. december 18. 13:50
Végre,végre,végre!! Tiszta Király L. Norbi. Az se tud énekelni meg Gergő sem, de showt csinálni tudnak.
Akkoris Tarány Tomi volt a legjobb, neki kellett volna megnyernie , szóval Kedvencem a csokis shake, nyerni fognak KOCSISÉK.
2011. december 18. 14:10
|
|
samantha5.1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.13. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 60751 offline
|
Én sajnálom, hogy ő esett ki, mert bár nem volt olyan jó hangja, mint a másik kettőnek, de eredetibb volt náluk, és showt is ő tudott legnagyobbat csinálni. Most már remélem Kocsis nyeri meg, nem pedig az a mű Muri. Ő egy rettentően unszimpatikus, beképzelt, törtető emberke..Feróék jól kitalálták, h arra mennek rá, h most lánynak kell megnyernie, mert még nem nyert soha tehetségkutatót nő Mo-on. Naa! Akkor mi van Tóth Verával, Rúzsa Magdival, meg Tolvai Renivel???
2011. december 18. 14:11
De jó, hogy végre kiesett!
Nem lehetett volna ez hamarabb???
2011. december 18. 14:36
|
|
fannuska12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 1 Azonosító: 149607 offline
|
Hála a Magasságos Jó Istennek hogy kiesett ez a majomparádé. xD
2011. december 18. 14:55
Hát ez sokkolt.NEM ÉRTEM MIT ESZNEK EZEN A SZATÍRHOZ HASONLÍTÓ TIBÓKÁN!VALAKI,AKI SZERETI ÍRJON MÁR RÁM,HOGY MIT SZERETNEK EZEN AZ EMBEREN?Baricz Gergőnél tehetségesebbet nem láttam az életemben.Neki kellene ma Tibohóc helyett ott állnia Enikővel,és neki kellene győznie!De ha már Tibohóc jutott tovább nyerje meg Enikő.Tavaly imáim meghallgatásra találtak,azzal hogy Csaba nyerte meg.Most nem.Ez van.Amikor megtudtam,hogy Gergő nem lehet benne a legjobb 2-ben:kiesett a kezemből a távirányító,és alig kaptam levegőt.Hogy kaphatott több szavazatot ez a kopasz gyerek?Az lenne a legjobb,ha jövőre megpróbálkozna Gergő megint,mert akkor meg is nyerné.Szeretném,ha sikeres lenne,és még sokáig hallanék róla.Ennyi az én véleményem.Baricz Gergő♥Muri Enikő♥
2011. december 18. 15:22
|
|
SelenaBabaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 54 Csatolások: 1 Azonosító: 164837 offline
|
Gergo meg sokra viheti!Milliard rajongoja van.Koztuk en is.Hihetetlenul nagy tehetseg lakozik benne,ha a tibo esett volna ki vagy enci..o nyert volna az egy szarzas.nem ertem mit szeretnek abba az evezolapat fulu majomban .Nincsis ojan jo hangja..Vera!o nem igazan illik hozza mival jo par evvel kisebb nala de o tudja.elsonek lil c volta nagy kedvencem most te vagy az else aztan lil c...lenyegtelen.buszke vagyok rad gergo,nelad nagyobb tehetseget meg nem lattam.igaz enis szeretnek hires enekes v tancos lenni e ez mar csak amol...!enis nagyon jovajok ebben a ketto dologban.en sirtam.komojan es orokre te leszel a kdvencemmmmm.es eniko is cool
2011. december 18. 15:41
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (x Maite_Sandra x @ 2011.12.18. 14:55)
NEM ÉRTEM MIT ESZNEK EZEN A SZATÍRHOZ HASONLÍTÓ TIBÓKÁN!
Az X-Faktor még mindig nem szépségverseny. És remélem, a vérnyomásod már a helyén van.
2011. december 18. 15:46
x Maite_Sandra x egy kicsit túlzásba viszed nem ? Vagy ennyire idegbeteg vagy ?
2011. december 18. 15:47
Ja és hajrá Tibi ♥
2011. december 18. 15:57
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
Imádom Baricz Gergőt
) nagyon tehetséges jó a hangja és nagyon jól táncol. És nagyon nem hasonlít Király L Norbira,mert Gergő ezerszer jobb énekes.Norbinak nem volt semmi hangja... szal.. Muri Enikőt utálom,megjátsza magát,jó hangja van de nagyon nem szimpatikus,remélem nem ő fogja megnyerni. Kocsis Tibinek nagyon jó hangja van.
Remélem ő fogja megnyerni,Hajrá Tibi:) ÉS remélem Gergő nem fog összejönni Verával:D mert nagyon nem bírom Verát. De Gergőnek sok sikert kívánok!!! Te vagy a legjobb és a legtehetségesebb!!!
))
2011. december 18. 16:08
|
|
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline
|
tudod janet7 a dörmögés és a "jó hang" között elég nagy különbség van
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. december 18. 16:29
|
karííúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.15. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 165323 offline
|
hjaajj.Végre kiesett! bár mondjuk elég jó hangja volt!
)
selena_taylor_fan
2011. december 18. 16:44
|
|
Eny96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.15. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 127157 offline
|
Hát itt volt az ideje, hogy kiessen, csak enek már régebben kellett volna megtörténnie, semmi hangja egy tehetségtelen ember
selena_taylor_fan
2011. december 18. 16:57
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (x Maite_Sandra x @ 2011.12.18. 14:55)
Hát ez sokkolt.NEM ÉRTEM MIT ESZNEK EZEN A SZATÍRHOZ HASONLÍTÓ TIBÓKÁN!VALAKI,AKI SZERETI ÍRJON MÁR RÁM,HOGY MIT SZERETNEK EZEN AZ EMBEREN?Baricz Gergőnél tehetségesebbet nem láttam az életemben.Neki kellene ma Tibohóc helyett ott állnia Enikővel,és neki kellene győznie!De ha már Tibohóc jutott tovább nyerje meg Enikő.Tavaly imáim meghallgatásra találtak,azzal hogy Csaba nyerte meg.Most nem.Ez van.Amikor megtudtam,hogy Gergő nem lehet benne a legjobb 2-ben:kiesett a kezemből a távirányító,és alig kaptam levegőt.Hogy kaphatott több szavazatot ez a kopasz gyerek?Az lenne a legjobb,ha jövőre megpróbálkozna Gergő megint,mert akkor meg is nyerné.Szeretném,ha sikeres lenne,és még sokáig hallanék róla.Ennyi az én véleményem.Baricz Gergő♥Muri Enikő♥
Én mint Kocsis Tibó rajongó, válaszolnék Neked! Azért szeretem, mert nagyon jó hangja van. Nemcsak fantasztikusan énekel, a dalai megérintik az embert. Számomra ez az, ami számít, és nem a külsőségek. Baricz Gergőt is tehetségesnek tartom, de szerintem voltak nála sokkal jobbak is. Nem tagadom, jobban örültem volna ha más áll a helyén, de a dolgok így alakultak, és én ezt elfogadtam. Neked is ezt kellene tenned. Attól hogy Tibót szidod semmi nem fog megváltozni. Ne aggódj, hallani fogsz még Gergőről! Felesleges lenne jövőre is indulnia, hiszen 3. lett. Ez a verseny nem is arról szól, hogy megnyerjék a főnyereményt, hanem, hogy megismertessék magukat az országgal. Én Tibónak szurkolok, remélem ő nyer
selena_taylor_fan
2011. december 18. 17:26
Idézet (liluss @ 2011.12.18. 13:50)
Végre,végre,végre!! Tiszta Király L. Norbi. Az se tud énekelni meg Gergő sem, de showt csinálni tudnak.
Aki Tarányt szereti, az már rossz ember nem lehet, de az hogy olyan mint Király. L Norbi ÉN kérem ki magamnak.
Idézet (Eny96 @ 2011.12.18. 16:44)
Hát itt volt az ideje, hogy kiessen, csak enek már régebben kellett volna megtörténnie, semmi hangja egy tehetségtelen ember
Kezdtek felhúzni..
Tessék. Meg lehet hallgatni.
janet7
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.