Hát igen mindig a fiuk nyernek de sebaj majd egyszer egy csaj is megnyeri oszt ennyi!!!
Jó voltál Eni jó vagy!!!!!!!!!! ♥
Muri Enikő elfelejtheti a győzelmet
2011. december 20. 12:22
|
|
NinaDobrevavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 158416 offline
|
Vasárnap este zokogtam. Már 2010ben is neked szurkoltam. Neked kellett vna megnyerned.Nekem te vagy a győztes
2011. december 20. 15:37
|
|
citromfacsaró.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 144677 offline
|
azért a pasik nyernek mert őka jobbak.. mr bocsánat de nem azért harcoltak eddig a nők h egyenjogúak legyenek?? akkor egy olyan versenyben, ahol az énekhang számít, nem kell emgkülönböztetett helyet kapniuk.. a sportokban nyílván más a helyzet, de itt nem.
ezt úgy mondom hogy én is lány vagyok
ezt úgy mondom hogy én is lány vagyok
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. december 20. 16:57
|
jen43visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 145692 offline
|
Nem azért, de azt nem lehet kijelenteni, hogy nők nyernek tehetségkutatót, ott van Tóth Vera, Rúzsa Magdi, Tolvai Reni, úgy hogy ne mondja senki, hogy soha a büdös életbe nem nyert nő még ilyen versenyt. Nagyon örülök Tibi győzelmének, ő a legjobb!!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. december 23. 11:53
|
|
liss123456789visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 156279 offline
|
már el is felejtheti
2011. december 23. 12:23
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Miután a Baricz kiesett én is azt mondtam,hogy Enikő fogja megnyerni és lekoppintják az amerikai esetet (Alexandra Burke).Viszont jobban belegondolva egyértelmű volt,hogy a Kocsis Tibi nyeri meg.Gondolkjatok bele:elég érdekes lett volna,ha megint Nagy Feró mentoráltja nyer.Mindenesetre én örülök,hogy Tibi nyerte meg,de Enikő is megérdemelte volna.Nekem ők voltak a kedvenceim.Úgyhogy (számomra) vasárnap este ígyis-úgyis igazságos döntés született volna.
2011. december 23. 12:24
|
|
GomesDorry2012visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 165681 offline
|
egyetertej selena_taylor_fan-nal ...Ez van mar keso banat
2011. december 23. 14:28
A cikk címe "Muri Enikő elfwelejtheti a győzelmet?" Ehez a kommentem:
Persze,nem veszi végre észre ,hogy nem ő nyerte meg a x-faktor? Nem bírja elviselni.Remélem a jövő évibe nem jön mert akkorra már tényleg lemondhat róla.
ENNYI!
Persze,nem veszi végre észre ,hogy nem ő nyerte meg a x-faktor? Nem bírja elviselni.Remélem a jövő évibe nem jön mert akkorra már tényleg lemondhat róla.
ENNYI!
2011. december 23. 18:47
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Amikor Baricz kiesett én is úgy véltem, hogy úgy lenne szép, ha Enikő nyerné meg.Tehetségben nem lehet köztük különbséget tenni, de azért úgy éreztem a fináléban Kocsis körül nagyobb volt a reklám. Remélem mindketten még sokra viszik.
2011. december 24. 11:33
|
|
liss123456789visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 156279 offline
|
d.virginia2001 igazad van, csakhogy a cikk előbb készült el az x-faktor döntőjének lezajlásánál
2011. december 29. 08:06
|
|
Esmee0001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 158443 offline
|
Gyerekek,most nincs jó illata a verseny megbundázásának???Bunda az egész, nem a nem szerint kéne valakinek győzni,hanem a tehetség alapján,ha jövőre lesz x-faktor és férfi nyeri meg,akkor látszódni fog hogy a nem alapján döntenek, Szép kis bunda gratulálok annak aki kitalálta!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.