Muri Enikő elfelejtheti a győzelmet
2011. december 18. 09:57
Ez nem azon múlik, hogy valaki lány-e vagy sem. Tény, hogy manapság a kinézetre szavaznak, és nem a tehetségre. Például szívesen láttam volna Baricz helyett Tarány Tomit a legjobb három között, de a fél ország süket, ezt már a tavalyi X-Faktor idején megtapasztaltuk
Ez nem arról szól, hogy a nőket háttérbe szorítják, hanem arról, hogy a több ezer süket tinilány ilyen Baricz-félékre szavaz, mert "cuki". Enikő szép, csinos, tehetséges, de nem neki kell nyernie. Már csak azért is, mert rettentően unalmasak a produkciói. Az elején jó volt, szép volt, de annyira ellaposodott, hogy aludni lehet rajta. Mellesleg a kiejtése sem túl jó. Nem azt mondom, hogy én bezzeg nem lennék unalmas, mert ez nem igaz.- Sosem tudnék úgy énekelni, mint az Enikő, de ezt a versenyt Kocsisnak kell megnyernie. Ő a legtehetségesebb, ráadásul mindig valami újat mutat.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. december 18. 10:01
Enikő már tényleg régen küzd a győzelemért, elviekben megérdemelné. De Tibornak sokkal jobb hangja van. Egyéni vélemény.
2011. december 18. 10:04
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Már nem azért,de ez kicsit öngól dolog Ferótól, mert ha jól tudom,Csaba mentora is ő volt.Én személy szerint Kocsis Tibort és Enikőt is két nagy kedvencemként tartom számon,de ez nem olyan kérdés,hogy ki nő és ki nem.
selena_taylor_fan
2011. december 18. 10:06
Nem sok esélye van szerintem sem a győzelemre, de azért drukkolok neki! HAJRÁ ENIKŐ!
2011. december 18. 10:10
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Ez csak egy afféle hülye bulvártrükk,hogy többen szavazzanak a 'szegénykének' titulált Enikőre.
Most mondjam én is ,hogy irritál mint ahogy többen Tibóra mondják ezt?
Hát nem fogom,nem tartom sokra Enikőt.
KOCSIS TIBORNAK NINCS SZÜKSÉGE ILYEN BULVÁRFOGÁSOKRA?MERT MINDENKI TUDJA?HOGY Ő ENÉLKÜL IS MEGNYERHETI!!
Most mondjam én is ,hogy irritál mint ahogy többen Tibóra mondják ezt?
Hát nem fogom,nem tartom sokra Enikőt.
KOCSIS TIBORNAK NINCS SZÜKSÉGE ILYEN BULVÁRFOGÁSOKRA?MERT MINDENKI TUDJA?HOGY Ő ENÉLKÜL IS MEGNYERHETI!!
2011. december 18. 10:19
Szerintem teljesen igaza van Ferónak miért mindig a fiúknak kell megnyernie az ilyen versenyeket?????? Bízom benne h Enikő fogja megnyerni nem pedig Kocsis Tibi. HAJRÁ ENIKŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. december 18. 10:27
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
szerintem meg ő fogja megnyeri
2011. december 18. 10:37
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Ó, ugyan már...szerencsétlen Feró is eladta magát. A műsor az elejétől kezdve a végéig meg van játszva, és itt nem csak az ország süket.
selena_taylor_fan
2011. december 18. 11:20
Megérdemelné...messze neki van a legjobb és legképzettebb hangja. Ha nem ő nyeri akkor az RTL klub program igazgatója nem tudja mit csinál....(egyébként eddig azért nyertek eddig fiúk mert buzi.) Ezt meg tudom...belső infó.
2011. december 18. 11:24
Idézet (Fruzsi26 @ 2011.12.18. 10:37)
Ó, ugyan már...szerencsétlen Feró is eladta magát. A műsor az elejétől kezdve a végéig meg van játszva, és itt nem csak az ország süket.
Ha valamivel nem vagy tisztában inkább hallgass. Kezdjük ott hogy Feró el sem akarta vállalni a zsűritag szerepét.Az RTL "könyörgött" neki..Tesóm beszélt vele...és igen sok mindent megtudtam tőle..Ugyan úgy ahogy a való világgal kapcsolatban is..stb...stb..
2011. december 18. 11:27
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Hajrá,nyerjen a legjobb,azaz Enikő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. december 18. 11:30
na ide figyelen minden műri enikő raongó szavazatok a 1799 enikő vagy a 0691334334 es zámmal a 12 kod megkérek mindenkit hogy legyen szives szavazon mert enikő most már a fináléba került és ha nem akarák hogy a kocsics nyere meg akor haráááá enciiiiiii
2011. december 18. 11:30
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
teljes mértékben egyet értek Feróval
2011. december 18. 12:03
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Sherpa: De elvállalta, nem? Feró a maga módján legenda volt, a nemzet csótánya, most meg egy tehetségkutató műsorban vitatkozik a többi zsűrivel. De igenis, eladta magát.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.