Muri Enikő elfelejtheti a győzelmet
2011. december 17. 18:57
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Ebben van némi igazság, hiszen tavaly az első 3ba nem is volt női előadó, mert főleg csajszik szavaznak, de azért az túlzás, hogy elfelejtheti a győzelmet. Hajrá Enikő, Gergő <
2011. december 17. 19:01
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
én neki szurkolok!! Nehogymár egy Gergőci nyerjen!! Nem akarom megsérteni azokat akik szeretik de semmi hangja nincs, a Kocsis Tibi jó, de Enikő a legjobb!!
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. december 17. 19:03
|
|
rencsajszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 605 Csatolások: 0 Azonosító: 135047 offline
|
én jogosnak érzem a felháborodását.. de hát ez van..DE azért HAJRÁ ENIKŐ!(L)
2011. december 17. 19:08
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Akkor is Enikő nyer. Hiába nem szeretném. Én nem neki szurkolok, de tudom, hogy Ő fog nyerni... Tavaly mindenki fel volt háborodva (én is), hogy így ki lett dobva, és most az a sok ember mind azt akarja, hogy megnyerje.
2011. december 17. 19:46
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
teljesen igaza van Ferónak, de sajnos hiába. Janicsák Veca kiejtése is igazságtalan volt, de ez ellen nem lehet tenni semmit. sajnos. ://
ophely88
2011. december 17. 19:48
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
Nyerje meg ő!!Hajráá Enikő!!!
2011. december 17. 20:03
Már a döntőig eljutott.. ennek is örülnie kéne. -.- Tavaly ilyenkor 3 pasas küzdött az első helyért.
Ferót meg csípem, de nem tudom, mit pattog. Tavaly az a férfi tulajdonképpen az Ő mentoráltja volt..
Ferót meg csípem, de nem tudom, mit pattog. Tavaly az a férfi tulajdonképpen az Ő mentoráltja volt..
selena_taylor_fan
2011. december 17. 20:08
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.12.17. 18:36)
selena_taylor_fan!
Van, aki szerint Tibi nyer, mások szerint Gergő, megint mások szerint Enikő!
Hülyeség kijelenteni, h ki nyeri meg!
Egyébként is nevetséges volt, ahogy dobálták egymásra a sarat a mentorok az idei X-faktorban! Mire volt jó? -.-'
Van, aki szerint Tibi nyer, mások szerint Gergő, megint mások szerint Enikő!
Hülyeség kijelenteni, h ki nyeri meg!
Egyébként is nevetséges volt, ahogy dobálták egymásra a sarat a mentorok az idei X-faktorban! Mire volt jó? -.-'
Végülis igazad van,tavaly is ez ment.
2011. december 17. 20:31
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
„Ez nem igazságos, úgyhogy ha kell, akkor én akár még fejen is állok, csak Enikő nyerjen, mert ő igazán megérdemli"
Remélem, hogy a Blikk vagy Borsonline ott lesz, amikor ez megtörténik. Akarom látni, ahogyan Feró fejen áll
Ferónak igaza van, tényleg nem nyernek a nők, nyerhetnének de szerintem nem lenne jó lépés a Retek Klub számára.
Remélem, hogy a Blikk vagy Borsonline ott lesz, amikor ez megtörténik. Akarom látni, ahogyan Feró fejen áll
Ferónak igaza van, tényleg nem nyernek a nők, nyerhetnének de szerintem nem lenne jó lépés a Retek Klub számára.
selena_taylor_fan
2011. december 17. 20:33
|
Shina.új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 163810 offline
|
Én is ezt beszéltem valamelyik nap barátnőimmel, hogy mindig a fiuk nyernek, legyen bármiről szó. Szóval most jó lenne, ha végre egy lány is nyerne!! Hajrá Enikő, védd meg a nőket, hogy mi is tudunk nyerni!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.