A 30 éves énekesnőnek, aki mellesleg a The Voice of America 2 tehetségkutató műsor zsűrijeként tér vissza, jövő hónapban jelenik meg vadonatúj kislemeze!
A teljes cikkhez kattints ide!
Meglepetéssel készül Christina Aguilera
2011. december 17. 18:02
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Ez most váratlanul ért, de természetesen nagyon örülök neki, és nagyon várom már! *-*
2011. december 17. 18:45
Vééééégreee! Ennek most úgy örülök hogy az leírhatatlan. Remélem tényleg jó ütős lesz, mert már valami sikerélmény is rá(nk) férne.
Amúgy azon gondolkoztam, hogy én miért nem láttam az előző cikkben Christina nevét, aztán rájöttem, hogy az Golden Globe nem Grammy...
2011. december 17. 19:14
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
Már én is nagyon várom az új kislemezt, remélem ütős lesz. Bionicot, annak ellenére, hogy valóban nem Xtina legjobb albuma, érdemtelenül mellőzte mint a szakma, mint a közönség. Sajnos a Not myself tonight után mindenki leírta az új albumot, csak az igazi rajongók adtak neki esélyt. A You lost me az év egyik legnagyobb slágere kellett volna, hogy legyen, annyira csodálatosan szép szám, mégsem lehetett hallani sem a rádiókban, sem a tévékben. De az olyan dalok is, mint a Lift me up, All I Need, I am, vagy Birds of prey, Stronger than ever is érdemesek lettek volna arra, hogy az emberek megismerjék őket.
Persze az album vesztét az is okozta, hogy sokan hasonlították Xtinát más előadókhoz, pedig ő rá mindig is jellemző volt, hogy új stílusokban próbálja ki magát.
Na de mindegy is, remélem a következő, legkésőbb nyárra ígért albuma, végre olyan sikeres lesz, mint amit megérdemel. Én 10 éve a rajongója vagyok, és még sosem csalódtam...
Persze az album vesztét az is okozta, hogy sokan hasonlították Xtinát más előadókhoz, pedig ő rá mindig is jellemző volt, hogy új stílusokban próbálja ki magát.
Na de mindegy is, remélem a következő, legkésőbb nyárra ígért albuma, végre olyan sikeres lesz, mint amit megérdemel. Én 10 éve a rajongója vagyok, és még sosem csalódtam...
2011. december 17. 19:29
Idézet (amileroable @ 2011.12.17. 19:14)
Már én is nagyon várom az új kislemezt, remélem ütős lesz. Bionicot, annak ellenére, hogy valóban nem Xtina legjobb albuma, érdemtelenül mellőzte mint a szakma, mint a közönség. Sajnos a Not myself tonight után mindenki leírta az új albumot, csak az igazi rajongók adtak neki esélyt. A You lost me az év egyik legnagyobb slágere kellett volna, hogy legyen, annyira csodálatosan szép szám, mégsem lehetett hallani sem a rádiókban, sem a tévékben. De az olyan dalok is, mint a Lift me up, All I Need, I am, vagy Birds of prey, Stronger than ever is érdemesek lettek volna arra, hogy az emberek megismerjék őket.
Szerintem meg az is nagyban hozzájárult a lemez leírásához, hogy abbahagyta a turnét, plusz a klipgyártást. Gondolok ilyenkor a My Girlsre, az I Hate Boysra, de még a Prima Donna és talán a Bobblehead is tökéletes lett volna. Ezek simán megérdemeltek volna egy király klipet. De úgy, hogy megcsinálta a szuperszexi Not Myself Tonight-ot, és a szuperdepis You Lost Me-t, gyakorlatilag a két végletet, enyhén szólva furcsa volt.
2011. december 17. 19:41
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
Igen LULUPeas, ez teljesen igaz, ezért is írtam, hogy az egyik oka... Sajnos sok helyen hibáztak a menedzsmenttel. De most jobban bízom a sikerben, mert ott a Voice, ami kiváló lehetőség az album promotálására, már van twitter fiókja is, és az új album stílusa, inkább a 2002-es albumhoz áll majd közelebb. Ráadásul Xtina nyilatkozta, hogy most rengeteg minden történt vele, ami komoly inspirációt ad az új album dalainak megírásához. Szóval kíváncsi vagyok mit hoz össze... Egyébként holnap tölti be a 31-et.
2011. december 17. 19:58
Jaj, de várom! Remélem nagy sikereket ér majd el az új albummal. Megérdemelné.
Szerintem a Bionic is fantasztikus volt, csakhát az embereknek nem jött be.
2011. december 17. 20:39
Az 'Xtina' korszakot jobban szerettem. De egy anyukához jobban illik a kifinomult Christina stílus.
2011. december 17. 20:49
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
Kíváncsi leszek!!
Alig várom!!
Alig várom!!
2011. december 17. 23:23
|
|
Jennaf1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.11. Hozzászólás: 129 Csatolások: 21 Azonosító: 63441 offline
|
Én is nagyon várom már!!
A kedvenc énekesnőm már nagyon-nagyon régóta, fantasztikus hangja van!! Szerintem a Bionic albuma is jól sikerült, egyetértek azokkal, akik azt írták, h érdemtelenül el lett hanyagolva...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

2 felhasználónak tetszik: