Starity

Lady Gaga lesz Amy Winehouse?

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 17. 21:06 #41
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (ophely88 @ 2011.12.17. 20:51)
Neked van jelölted?  biggrin.gif

Nincs, nem gondolkoztam még el ezen. Saját ismereteim szerint nincs olyan a színésznők között, aki kellőképpen hasonlítana Amyre és még énekelni is tudna. unsure.gif Ha nem kellene, hogy hasonlítson, én Cathrine Zeta-Jonest, vagy Juliette Lewist tudnám elképzelni ebben a filmben. Mindketten remek színésznők, remek énekesnők és mindkettőjükben megvan az a plusz, ami nagyszerűvé teheti őket ebben a szerepben, de igazából egyikük sem hasonlít. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. december 17. 21:35 #42
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr

Státuszvakarom a végbelem nánánáná
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
Gaga anno játszott színházba, és oda azért tényleg kell színészi tehetség! Bár szerintem ebből a filmből nem lesz semmi, túl sokféle információ jött ki evvel kapcsolatosan és lehet, h egyik se igaz! Pl. az is fura, h az apa engedné a filmet, de a zenét nem....miért nem?
Pedig kifejezetten érdekelne, h a drog hogy tesz tönkre egy emberi életet!
És az meg csak a bónusz lenne ha Gaga játszaná a főszerepet!
2011. december 17. 21:50 #43
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Grace Benning @ 2011.12.17. 21:06)
Nincs, nem gondolkoztam még el ezen. Saját ismereteim szerint nincs olyan a színésznők között, aki kellőképpen hasonlítana Amyre és még énekelni is tudna.  unsure.gif Ha nem kellene, hogy hasonlítson, én Cathrine Zeta-Jonest, vagy Juliette Lewist tudnám elképzelni ebben a filmben. Mindketten remek színésznők, remek énekesnők és mindkettőjükben megvan az a plusz, ami nagyszerűvé teheti őket ebben a szerepben, de igazából egyikük sem hasonlít.  unsure.gif

Nehéz, nehéz, mert nem tudnék én sem olyan emberre gondolni, aki tud rendesen énekelni és remek színész is. Mindkettő jó választás, Juliette tud énekelni is , nem?
2011. december 17. 22:37 #44
GaGafreaks monster
GaGafreaks monster
visszatérő vendég
Hozzászólás: 258
Azonosító: 161568
GAGA
RÉGEN MUSICAL-EKBEN ÉS SZINHÁZBAN JÁTSZOTT.
ÉS A KLIPPJEIBEN IS CSODÁLATOSAN JÁTSZA A SZEREPEKET!
UGYHOGY A FILM NEKI GYEREKJÁTÉK LENNE!
MONDJUK MIT VÁRTOK AZ ISTENN
ŐNKTŐL!?XDXDXD
2011. december 17. 22:42 #45
Jasmyne
Jasmyne
visszatérő vendég

Státuszlet be a kinda happier.
Hozzászólás: 330
Azonosító: 137591
ez a hapsi hülye vagy skizofrén...
2011. december 17. 22:43 #46
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Azonosító: 141234
Érdekes lenne, Gaga még nem nagyon mutatta meg a színészi képességeit, és nem egy ilyen komoly filmmel és főszereppel kéne kezdeni, de például az új klipjébe egész ügyes volt. Amúgy meg jól énekel, voltak neki is ugyanilyen problémái és még hasonlít is Amy-re. A filmre amúgy kíváncsi lennék akkor is, ha nem Gaga játszana benne, mert érdekel Amy története, de szerintem nem lesz film. Gaga szájából meg szerintem el se hangzott, hogy ő akarja Amy szerepét, nemhogy még erőltette volna. Amúgy is csak pletyka volt, de a cikkből nézve Amy apja annyira nem bánná ha Gaga szerepelne a filmben.
2011. december 17. 22:43 #47
Meisan
Meisan
∆ spica ∆
Hozzászólás: 2260
Csatolások: 88
Azonosító: 156156
hát nem is tudom. igazából sosem értettem, hogy szegény elhunyt sztárokról miért kell filmet csinálni.
2011. december 17. 22:55 #48
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Cannibal3 @ 2011.12.17. 22:43)
Érdekes lenne, Gaga még nem nagyon mutatta meg a színészi képességeit, és nem egy ilyen komoly filmmel és főszereppel kéne kezdeni.

Miért is ne? Csak kérdezem.
2011. december 17. 22:57 #49
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Azonosító: 141234
Idézet (ophely88 @ 2011.12.17. 22:55)
Miért is ne? Csak kérdezem.

Még nem szerepelt filmekben és elsőnek azért egy elég nehéz szerep lenne, ha meg nem megy neki akkor elrontaná a filmet.
1 felhasználónak tetszik: WhiteRosee
2011. december 17. 23:33 #50
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Cannibal3 @ 2011.12.17. 22:57)
Még nem szerepelt filmekben és elsőnek azért egy elég nehéz szerep lenne, ha meg nem megy neki akkor elrontaná a filmet.

Benne van a pakliban. Én megvárom, mi lesz ebből. Amyt szeretem és nem bánom, ha megfilmesítik az életét, amennyiben jól megcsinálják.
2 felhasználónak tetszik: janet7, WhiteRosee
2011. december 18. 07:07 #51
loveliz
loveliz
arnyvadasz

Státuszorokke, es tovabb...
Hozzászólás: 2144
Csatolások: 2
Azonosító: 157207
kiváncsi lennék rá biggrin.gif
2011. december 18. 10:25 #52
XDoriginal
XDoriginal

StátuszNem számít, mennyire fáj valami, van, hogy elengedni még fájdalmasabb.
Hozzászólás: 949
Azonosító: 157082
Lady Gaga sose lesz Amy Winehouse...
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Fruzsi26, janet7, WhiteRosee
2011. december 18. 10:33 #53
- törölt felhasználó -    
Szerintem Lady Gaga Amy nyomába sem ér..biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, janet7, WhiteRosee
2011. december 18. 10:43 #54
LeClerq
LeClerq

StátuszFlorence Welch <3
Hozzászólás: 542
Azonosító: 151479
szerintem jó lenne gaga a szerepre remélem lesz film smileeee.gif)
2011. december 18. 11:52 #55
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Szerintem Gaga a legtökéletesebb erre a szerepre. És 100% hogy később Winehouse papa beleegyezik a film készítésébe.
2011. december 18. 12:18 #56
csakpp
csakpp
Little Monster & Carrie Bear

StátuszNyár! :)
Hozzászólás: 1365
Azonosító: 123111
Amy apukája twitten írta, hogy nem mondott ilyet soha. És állítólag még film se lesz.

Örülnék neki ha így lenne..
3 felhasználónak tetszik: ophely88, janet7, WhiteRosee
2011. december 18. 12:28 #57
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
Ezt sem fogom megnézni XD
2011. december 18. 13:02 #58
Doory
Doory
visszatérő vendég
Hozzászólás: 224
Csatolások: 174
Azonosító: 160874
Pfff egyik rosszabb mint a másik -.-"
2011. december 18. 13:04 #59
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Hogy lehet azt mondani, hogy megfelelő lenne? Úgy értem az ilyen klipeken (amik valljuk be nem ugyanaz a szint) kívül nem láttuk játszani. Attól mert most nagyon népszerű, sokan szeretik még nem következik az, hogy jó színésznő lenne és jól el tudná játszani Amyt. Ez kb. olyan, mint mikor arról az "Amy hasonmásról" volt szó (aki még csak nem is tudott Amyről tisztelettel nyilatkozni, annak ellenére, hogy ő "csinálta" konkrétan), hogy eljátsza. Attól, mert hasonlít kinézetre még nem feltétlen lesz jó színésznő. Ne süllyedjünk már idáig, könyörgök! Inkább hasonlítson rá kevésbé, mert sminkkel, meg a jellegzetes stílusjegyekkel még mindig lehet azon segíteni, de akkor legyen IGAZI színésznő. A másik meg amit valaki írt, hogy akkor az a film nem Amyről szólna sajnos, hanem Gagáról. És ezt nagyon nem kéne. És EZ az a dolog, amire azt lehet mondani, hogy "jajj ne, hagyják már békén nyugodni szegényt", nem pedig az új lemez.
Amúgy ha még Brittany élne én őt simán el tudnám képzelni, mert hangilag és színészileg is fantasztikus lenne, és mint mondtam hajjal, sminkkel segíteni lehetne azon, hogy külsőleg nem hasonlít. Kár, hogy ez már nem fog összejönni cray.gif
4 felhasználónak tetszik: ophely88, WhiteRosee, Bogszics, Grace Benning
2011. december 18. 13:25 #60
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (janet7 @ 2011.12.18. 13:04)
Hogy lehet azt mondani, hogy megfelelő lenne? Úgy értem az ilyen klipeken (amik valljuk be nem ugyanaz a szint) nem láttuk játszani. Attól mert most nagyon népszerű, sokan szeretik még nem következik az, hogy jó színésznő lenne és jól el tudná játszani Amyt. Ez kb. olyan, mint mikor arról az "Amy hasonmásról" volt szó (aki még csak nem is tudott Amyről tisztelettel nyilatkozni, annak ellenére, hogy ő "csinálta" konkrétan), hogy eljátsza. Attól, mert hasonlít kinézetre még nem feltétlen lesz jó színésznő. Ne süllyedjünk már idáig, könyörgök! Inkább hasonlítson rá kevésbé, mert sminkkel, meg a jellegzetes stílusjegyekkel még mindig lehet azon segíteni, de akkor legyen IGAZI színésznő. A másik meg amit valaki írt, hogy akkor az a film nem Amyről szólna sajnos, hanem Gagáról. És ezt nagyon nem kéne. És EZ az a dolog, amire azt lehet mondani, hogy "jajj ne, hagyják már békén nyugodni szegényt", nem pedig az új lemez.
Amúgy ha még Brittany élne én őt simán el tudnám képzelni, mert hangilag és színészileg is fantasztikus lenne, és mint mondtam hajjal, sminkkel segíteni lehetne azon, hogy külsőleg nem hasonlít. Kár, hogy ez már nem fog összejönni cray.gif

Mindenben teljesen egyetértek veled meghajolo.gif
Kettőnk közt szólva, szerintem semmi nem lesz a projektből. Biztosat nem tudhatunk, de a külföldi média arról számol be szinte mindenhol, hogy Amy expasija akarja a filmet, Mitch pedig azt nem akarja. Szinte mindenhol ezt lehet olvasni, tehát szerintem van alapja a dolognak. Engem az nem érdekel, hogy Mitch miért nem akarja, hogy Amy expasija rendezze a filmet (van egy tippem amúgy), lényeg a lényegben, hogy az apuka csak akkor hajlandó áldását adni, ha neki minden tetszik. Gaga azért is kilőve, mert ha tényleg akarja a szerepet, akkor az az ex munkája lesz. Mitch hajlandó igent mondani, de nagyon össze kell magukat szedni, nyilatkozta is egy interjúban, hogy nem akarja a filmet, amennyiben Gaga lenne a főszereplő, mert a filmnek Amyről kell szólni. Azt mondta, hogy nem pénzt akar belőle, neki nem élet halál kérdése, hogy mennyi bevételt hoz a film, tisztelgés Amy előtt aztán kalap kabát. Gagának azt üzente, hogyha úgy érzi, próbálja meg a szerepet, de már most kezdjen akcentust tanulni, mert ő is ott lesz mikor válogatják a szereplőket (amennyiben lesz valami a projektből) és ez csak egy dolog lesz, amire figyelni fog. Nagyon bekeményített az apuka, ezért is gondolom, hogy nem szándékszik beleegyezni mindenféle ajánlatba. Brit akcentussal nem igazán lehetne eladni egy nagyra áhított filmet, Amy akcentusával pedig főleg nem. Persze megpróbálni lehet, Gillian Anderson-nak is megy a brit akcentus de ha Gaga komolyan gondolja, nagy fába vágta a fejszéjét, mert Amy akcentusát átvenni .. egy ilyen céltudatos és 'szigorú' apuka beleegyezéséért küzdeni ..nem tudom megéri-e neki, ezt csak ő tudhatja. Én ennyit tudok a dologról, interjúkból és műsorokból ennyit szedtem össze, de biztosat végleg csak akkor fogunk tudni, ha beülünk a moziba és látjuk Gagát Amyként (remélhetőleg nem).
Brittany remek lett volna a szerepre de ebből nem lesz semmi sad.gif Néhány hónapja volt a neten valahol egy szavazás, hogy az emberek kit szeretnének látni Amyként, de a kommentek fele kb annyi volt, hogy Gaga legyen, a másik fele annyi, hogy ne legyen film sem. Egy két kusza nevet lehetett olvasni. Amy MacDonald, akit én mondtam (ő énekesnő) illetve valaki javasolta Helena Bonham Cartert, de ő túl öreg már ehhez a projekthez. Addig húzzák halasztják a dolgot, míg meg nem unják és megy az egész ötlet a fenébe. Szerintem.
3 felhasználónak tetszik: janet7, WhiteRosee, Bogszics
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok