Adam Lambert már régóta készül új single-jének bemutatására, ám ez négy nappal a premier előtt kiszivárgott, így nem volt más választás, közzétették a hivatalos csatornán is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Adam Lambert — Better Than I know Myself
2011. december 17. 11:49
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Tényleg nem lehetett ítélni az előzetesből, én is azt hittem tucat lesz, de közbe meg nagyon jó
Adam-ben mégse csalódunk soha, úgyhogy várom már a többi számot is az új lemezen
2011. december 17. 11:58
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ííííí de jó.
Imádom! ^^
Imádom! ^^
2011. december 17. 12:07
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Én még mindig azt mondom, hogy ez a dalpremier ekkor meg akkor - mindig csak tudatos szívatás. Elterjesztik, hogy kiszivárgott, így olyan érzést kelt az emberben, hogy jujdejó, elöbb hallhatom, mint a hivatalos megjelenés. Gyorsabban is terjed így, mintha már mindenhol kapni lehetne, mert azt hiszed olyat hallhatsz amit a többiek még nem - pedig mindenki más is ugyanúgy meghallgatja. És ez minden előadóra igaz. Sima PR fogás, semmi más. Ne mondja nekem senki, hogy nem tud vigyázni Adam (vagy akárki más) vagy a studió a saját dalára, ha akar. Ilyen nincs. Ők szivárogtatják ki, nem valami rejtélyes rosszakaró ...
Amúgy az MTV miért nyugtatta a népet? Csak nem megvolt már nekik az egész verzió, hogy azt mondják több van a dalban, mint az a 30 másodperc?
"ez a dal jobb, mint a Yor Your Entertainment összevetve" Annál a dalnál minden csak jobb lehet
Amúgy az MTV miért nyugtatta a népet? Csak nem megvolt már nekik az egész verzió, hogy azt mondják több van a dalban, mint az a 30 másodperc?
"ez a dal jobb, mint a Yor Your Entertainment összevetve" Annál a dalnál minden csak jobb lehet
2011. december 17. 12:10
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
hm nekem tetszik a dal
2011. december 17. 12:16
|
|
Zoeeyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 161768 offline
|
Süty.. neked semmi sem tetszik.
_ToTo_ hát mit ne mondjak... felkerült egyszer a teljes dal a YT-ra amit aztán le is tiltottak. utána Adam megunta, és felrakta a hivatalos oldalára is. Problem?
_ToTo_ hát mit ne mondjak... felkerült egyszer a teljes dal a YT-ra amit aztán le is tiltottak. utána Adam megunta, és felrakta a hivatalos oldalára is. Problem?
2011. december 17. 12:48
_ToTo_ csak úgy megjegyezném, a For Your Entertainment is Claude Kelly-nek köszönhető többek között ; )
Amúgy engem elsőre megfogott ez a szám, a szövege gyönyörű, Adam hangjáról nem is beszélve. Azért az merész kijelentés, hogy az egész előző albumánál jobb lenne, ilyet max akkor mondhatunk, ha kijött a teljes Trespassing.
Amúgy engem elsőre megfogott ez a szám, a szövege gyönyörű, Adam hangjáról nem is beszélve. Azért az merész kijelentés, hogy az egész előző albumánál jobb lenne, ilyet max akkor mondhatunk, ha kijött a teljes Trespassing.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. december 17. 12:50
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Egyszerűen imádom. Tegnap én is belecsöppentem ebbe a 'na most meghallgassam-e' dilemmába, de végül nem tettem. Megérte, ugyanis egy nappal később már legálisan tehetem *-* Bevallom őszintén, a 28 másodperces előzetesnél megijedtem, ugyanis nem tetszett annyira, de most már nem félek. Úgy érzem, hogy ezzel a dallal együtt feltámadt az egész Glambert közösség. Jól megöltük a twittert :'D Ha ezzel Adam nem kerül fel a rádiós toplisták élére...Akkor semmivel se.
2011. december 17. 13:01
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Nagyon tetszik bár ez lassab de nagyon tetszik de remélem h lesza mi gyorsabb és legalább anynira jók lesznek mint a régebbi számai..tényleg az akis elözetes enm volt túl bizalom gerjesztő de végülis nagyon nagyon imádom
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.