Csenge és Peti nyerték az ÖsszeEsküvőket
2011. december 22. 18:04
|
|
fruzsika11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.09. Hozzászólás: 43 Csatolások: 6 Azonosító: 152638 offline
|
Nem szoktam nézni... egy nevet se tudok belőle!!!És nem is izgat!!!
2011. december 22. 21:29
|
|
Vsvikibabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 149372 offline
|
oooooooooo nem o nekik kellet volna megnyerniuk
szerintem nikoéknak kellett volna megnyerniuk
szerintem egyik pár se fogja tobbmint 1 évig egyms mellett kibirni nem nagyon jo otlet volt ez a musor találja megmindenki ugy a párját hogy nem lesz hires pfpfpf:D
szerintem nikoéknak kellett volna megnyerniuk
szerintem egyik pár se fogja tobbmint 1 évig egyms mellett kibirni nem nagyon jo otlet volt ez a musor találja megmindenki ugy a párját hogy nem lesz hires pfpfpf:D
2011. december 23. 11:29
|
|
FunnyGirlsBabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 165691 offline
|
Hát megmondom öszintén én nem néztem talán az utolsó két rész
De am nekem Nikoék voltak szimpik
2011. december 24. 08:13
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Gratula nekik sok szerencsét a közel jövőben
2012. március 09. 16:13
|
|
Zsanika 20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 548 Csatolások: 962 Azonosító: 167369 offline
|
Idézet (tunderke8 @ 2012.02.10. 21:08)
gratulálok nekik sok szép időt
ó gratula
2012. április 13. 08:45
|
|
Gazda Mártaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.12. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 173245 offline
|
Megnyerte a legképmutatóbb és legunalmasabb pár. Illetve a celeb apuka "intézkedései"...
2012. április 13. 09:21
|
|
Gazda Mártaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.12. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 173245 offline
|
Idézet (Bogi404 @ 2011.12.17. 13:59)
Én örülök hogy ők nyerték
Ők végig őszínték voltak 
Roppant "őszinték" voltak. Mindkettő beismerte, hogy a kinti életben nem ilyenek. Pl. Csenge bevallotta, hogy többet káromkodik, mint Niko... Peti síelős videóját, amelyben mókából letolta a gatyáját és látszik a meztele feneke az Esküdjben láttuk... Csenge az utolsó napokban azt válaszolta az Ági kérdésére, hogy kénytelen (!) végigcsinálni Petivel a műsort, majd bevallotta Másának, hogy nem szereti Petit... A "szerelmüket" már az első naptól datálják, miközben videók bizonyítják, hogy Peti Alexaba volt belezúgva...stb... stb...
Három hónapon át hazudtak nekünk, az erkölcs lelple alatt maszatoltak a paplan alatt...
Mindvégig mutattak a külvilágnak egy olyan arcot, amely nem az övék, mindvégig hangoztatták, hogy nem a nyereményért vannak bent, a Fináléban pedig minden arcrezzenésük, testbeszédük éppen az ellenkezőjéről árulkodott.
Ezeket nevezed te őszintéknek??
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: