A nézők számára Csenge és Peti voltak a legszimpatikusabb pár, ők nyerték meg az ÖsszeEsküvőket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csenge és Peti nyerték az ÖsszeEsküvőket
2011. december 17. 11:40
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Ez nem volt igazságos ! Csak azért nyerték meg mert az apja meg vette neki a szavazatokat !
2011. december 17. 11:41
Gratulálok nekik,én az elejétől kezdve nekik szurkoltam nagyon helyesek együtt! : )
2011. december 17. 11:46
|
Kingaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 157408 offline
|
Annyira szánalom..
Az világon semmit nem csináltak!!! Ez egy játék is volt. Szánalom ez az egész.....
KiKi is biztos sokat perkált azért, h a kislánya nyerje meg
Nem adok nekik 2 hónapot se ! 
Az elején tudtam, h ők fogják megnyerni... Mitől voltak ők jobbak? EGY okot mondjatok!
SEMMIBEN! Nevetséges.. :S
Az világon semmit nem csináltak!!! Ez egy játék is volt. Szánalom ez az egész.....
KiKi is biztos sokat perkált azért, h a kislánya nyerje meg
Az elején tudtam, h ők fogják megnyerni... Mitől voltak ők jobbak? EGY okot mondjatok!
1 felhasználónak tetszik:
mariana1998
2011. december 17. 12:00
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Én már az elején megmondtam, hogy ők nyerik meg. Ők voltak a legnormálisabbak és a legszimpatikusabbk. Ők megérdemelték a győzelmet egyedül! Gratulálok nekik!
2011. december 17. 12:01
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Hát ezt már az elején tudni lehetett...De jó, hogy már ezeknek a szutykoknak is van adatlapjuk...:/ Örülök, hogy vége van ennek a műsornak.
2011. december 17. 12:06
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Akkora kamu volt ez az egész... Úgyis csak addig szeretik egymást míg megkapják a nyereményt.
2011. december 17. 12:11
hát igen én mondjuk azt hittem Alekosz nyeri majd meg úgyis 80 milliót perkáltak neki a műsorért és a csatornaváltásért meglepődtem hogy nem ő nyert.
2011. december 17. 12:17
Még csak bele sem néztem ebbe a sz_rba.Hála a jó égnek!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.