A post-industrial banda másfél éve dobta piacra első kislemezét, melyet a mai napig ingyen le lehet tölteni. Trent Reznor eleinte szeptemberre ígérte a teljes debütáló albumot, azonban a munkálatok elcsúsztak. Most már biztos: 2012 elején megjelenik a korong.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan érkezik a How To Destroy Angels első albuma
2011. december 17. 00:57
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Nem is tudtam, hogy van új formációja, mondjuk én NIN-t nem szeretem, de kíváncsi leszek erre a projectre.
2011. december 17. 01:01
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Hú de jó olvasni róluk is egy cikket, köszi szépen
Jó hallani róluk is itt a Starityn. A The Space In Between számukat nagyon szeretem, talán az a kedvencem tőlük. De majd még hallgatok tőlük többet is, viszont abban biztos vagyok, hogy a zenei stílusuk nagyon tetszik.
2011. december 17. 09:06
Jaj, de jó!!! Kösz a cikket tya04!!!
Trentet és Mariqueent is imádom, Atticust meg csak velük kapcsolatban ismertem meg. A lemezt már én is vártam, ideje volt, nagyon kíváncsi vagyok a korongra!! Egyébként nem is tudtam, hogy Lazarusnak tesója lesz!!!
Gratulálok nekik!!!
2011. december 17. 10:26
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
A Space In Between és az A Drowning című dalaikat imádom, leírhatatlan az egész hangulatuk, csak emellett annyira lehangolnak és nyomasztanak, hogy ritkán is hallgatom őket.
Mariqueent meg már korábban is kedveltem a West Indian Girl miatt. Kíváncsi leszek az albumra
Mariqueent meg már korábban is kedveltem a West Indian Girl miatt. Kíváncsi leszek az albumra
2011. december 17. 11:08
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Végre, végre, végre
Drága cikkíró barátnőmnek hála hogy megismertem őket, azonnal megimádtam Q bársonyos hangját, és kiderült hogy nem csak a férje hanem ő is zseniális. Az EP-n lévő számokat nagyon szeretem, várom a lemezt
A babához pedig gratulálok nekik
A babához pedig gratulálok nekik
2011. december 17. 11:50
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
A várva várt cikk
Nagyon várom már az új albumot, mert bár én nem szeretem ért kedvelem őket annyira mint mondjuk a cikk írója vagy akár Bogszics, azért biztosan meghllgatom párszor az új albumot! És gratulálok az új gyermekhez
2011. december 17. 14:41
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Csodálatos hír, csak győzzem kivárni. Az EP-n lévő dalok elkápráztattak, a tökéletesség felső határait súrolják. Az albumtól sem várok kevesebbet. Drágaságom köszönet a cikkért, jó ilyet is látni starityn. A babához pedig külön gratulálok nekik
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

3 felhasználónak tetszik: