Az igazság az,hogy szerelmes lettem Yoseob-bal és Jieun-nal való közös számukba.Egyszerűen tökéletes rapper,és igazán tehetséges is.A számai érzelmesek amik szinte hozzávalóak is.Remélem azért sokáig látjuk még a zeneiparban és több-több koreai énekessel fog együtt dolgozni.
Bang Yong Guk
2011. december 16. 21:12
Mivel láttam,hogy nem cisnált róla még senki sem témát így gondoltam csinálok egyet,ahol kitárgyalhatunk róla mindent,hiszen megérdemli,hogy itt starity-n legyen saját témája,mert igazán tehetséges emberről van szó.
Az igazság az,hogy szerelmes lettem Yoseob-bal és Jieun-nal való közös számukba.Egyszerűen tökéletes rapper,és igazán tehetséges is.A számai érzelmesek amik szinte hozzávalóak is.Remélem azért sokáig látjuk még a zeneiparban és több-több koreai énekessel fog együtt dolgozni.
2011. december 16. 21:32
Idézet (SelenaGirl @ 2011.12.16. 21:12)
Mivel láttam,hogy nem cisnált róla még senki sem témát így gondoltam csinálok egyet,ahol kitárgyalhatunk róla mindent,hiszen megérdemli,hogy itt starity-n legyen saját témája,mert igazán tehetséges emberről van szó.
Jó ötlet volt ez a topic
Nagyon jó rappernek tartom (bár mondjuk nálam csak a harmadik). Az I Remember videóban imádtam meg, de a mostani kedvencem ez:
Hát itt behalok tőle és Zelo is nagyon cuki.
2011. december 16. 21:41
Idézet (Saranghae17 @ 2011.12.16. 21:32)
Jó ötlet volt ez a topic
én is imádom.
Nagyon jó rappernek tartom (bár mondjuk nálam csak a harmadik). Az I Remember videóban imádtam meg, de a mostani kedvencem ez:

Igen szerintem is nagyon jó ez a szám.Tökéletes párosítás volt Zelo és Bang Yong Guk.Zelo hangja nagyon tetszik hiszen nem olyan mély rap és Bang Yong Guk,hát róla nem tudok mit mondan szeritem tökéletes.Viszont a klip is nagyon tetszik nekem ötletes volt nagyon.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: