One Direction
2012. április 29. 21:29
|
|
Eszty99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 223 Csatolások: 24 Azonosító: 162632 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
FruzShina.
2012. április 30. 08:21
|
|
tomyfruzsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.22. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 167685 offline
|
Én Liam-et imádom meg Harryt!!!
Meg az összes dalukat szeretem!!
Meg az összes dalukat szeretem!!
Eszty99
2012. április 30. 08:52
|
|
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7036 Csatolások: 1416 Azonosító: 147096 offline
|
Komoly
20 felhasználónak tetszik:
anna21,
Lady Suzy,
laura96,
LadyAlexa,
nick j and selena g,
MycySmiley,
Lisa Veronicas,
kesty,
Eszty99,
FruzShina.,
Alizgirl98,
Lolla,
atticusfan-noncsi,
Barbii,
twilightgirl0910,
Amcs28,
brigicyy,
pink_bunny,
Small Selena .,
Evelin1D
2012. április 30. 17:54
|
|
l9l9lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 142057 offline
|
Én nagyon örülnék neki imádom őket úgyhogy tessenek egyre gyorsabban Magyarországot is fontolgatni nem csak a közelebbi országokat!!! Magyarországnak igen is szüksége van a One directionre
2012. április 30. 19:24
|
|
PinkLadyTimi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 172980 offline
|
Remélem egyszer eljönek akkor én tuti hogy el fogok menni a koncerjtükte
2012. április 30. 21:04
Idézet (Ariana @ 2012.04.29. 18:09)
Breaking News!
Zayn újra együtt van a Little Mix énekesnőjével, Perrie Edwardssal. Már régebben is jártak együtt, de most megint összejöttek.

Zayn újra együtt van a Little Mix énekesnőjével, Perrie Edwardssal. Már régebben is jártak együtt, de most megint összejöttek.

Zayn nem tanult a hibáiból? Állítólag a csaj nagyon durván koptatta le őt. Meg amúgy is: He's mine!
2012. április 30. 21:08
Idézet (Eszty99 @ 2012.04.29. 19:44)
Pár kép Ellis-sel...
Azaz csak 1, mert a másikat nem engedte belinkelni sem :/
Azaz csak 1, mert a másikat nem engedte belinkelni sem :/
Ellis-re hiszik azt, hogy Felicity?4 Vagy most mi van? De Felicity leszbikus, nem?
Idézet
Harry méghozzá jó mélyre ásott az emlékekben, egy gyerekkori szerelmét, Felicity Skinnert invitálta ugyanis fel londoni lakásába. Biztos volt mit mutogatnia a lánynak, hiszen nagyot fordult vele a világ az iskolapadban eltöltött idő óta. Nem csak lakáslátogatás volt egyébként, hanem bepattantak a srác Audi R8-asába és egy jófajta étteremben is vacsoráztak egy kiadósat.
Össze vagyok kavarodva:d Lehet, hogy én értem félre a dolgokat, akkor bocsi!:D:S
2012. április 30. 21:36
Énis örülök , hogy megnyitottátok ezt
Nagy rajongójuk vagyok , de szerencsére nem az örültebb fajtából
Kedvencem pedig az elejétől fogva Harry ♥
Kedvenc számom pedig az , amit először hallottam tőlük a WHAT MAKES YOU BEAUTIFUL
2012. április 30. 22:44
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Tényleg valaki nem tudja, terveznek még új klippet az albumukról? Ha igen, kíváncsi vagyok, melyik lesz majd az.
2012. május 01. 09:25
|
|
Eszty99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 223 Csatolások: 24 Azonosító: 162632 offline
|
Idézet (FruzShina. @ 2012.04.30. 21:08)
Ellis-re hiszik azt, hogy Felicity?4 Vagy most mi van? De Felicity leszbikus, nem?
Össze vagyok kavarodva:d Lehet, hogy én értem félre a dolgokat, akkor bocsi!
:S
Össze vagyok kavarodva:d Lehet, hogy én értem félre a dolgokat, akkor bocsi!
úgy nagyom én sem, hogy melyiköjükkel volt, de beírtam mindkettő nevét (a két csajét) a keresőbe, és Ellis-nél adott ki képeket, amik nemrég készültek (azaz a héten) :-)
2012. május 01. 09:32
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Szeretem őket, jó a zenéjük és cukik is
2012. május 01. 10:40
|
|
Nyusssz01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 177 Csatolások: 3 Azonosító: 151842 offline
|
Idézet (Ariana @ 2012.04.29. 18:09)
Breaking News!

erre a csajra még féltékeny se tudok lenni, annyira ronda.
2012. május 01. 10:41
|
|
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1724 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline
|
Én szeretem őket,a kedvec szmom tőlük a One Thing
Lady Tori
2012. május 01. 12:08
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
HÍREK:
Először is Zayn és Perrie egy párt alkot?
A popsztárok hivatalossá tették, hogy egy párt alkotnak, miután a fanoknak Twitter-en keresztül elárulták, hogy egy észak-londoni moziban együtt voltak.
Először Perrie tweetelt Zayn-nek:
'Elmentem, hogy megnézzem a Bosszúállókat és unalmas volt. Mindenesetre jó éjt!'
Majd Zayn erre így reagált:
'Igen! A ma este vicces volt, majd valamikor ismételjük meg!'
Egy forrás, aki a párhoz állítólag közel áll, ezt nyilatkozta:
'Ez az igazság! Egy párt alkotnak, és boldogok, hogy végre elárulhatják az embereknek! Csak néhány hónapja kezdtek randizgatni, mivel azelőtt csak barátok voltak... Az egész akkor változott meg, amikor Zayn februárban visszajött Angliába, és rájött, ez több, mint barátság! A 1D most két hetes szabadságon van, és Zayn azt mondta Perrie-nek, hogy annyi időt szeretne vele tölteni, amennyit csak lehet! Perrie erre természetesen igent mondott!'
Hát nem tudom, ti hogy vagytok vele, de néhány rajongó azt állította, hogy Zayn tesója azt mondta, hogy Zayn és Perrie nem jár együtt!
A többiek:
Louis ma ott volt a Manchester United vs. Manchester City meccsen Stan-nel...
Harry ma a McDonald's-ban járt és McFlurry-t evett!
Niall nemsokára Írországba utazik és Josh Devine-t is magával viszi...
Harry barátai tegnap tojásokat dobáltak a rajongókra... Hát én megértem őket. Végülis amióta Harry hazament, el sem mozdultak a ház elől!
Niall a napokban volt JLS koncerten, egy Derby meccsen, Rotherham-ben.
Lehet, hogy hallottatok pletykákat, miszerint a srácok június 1-jén Alan Carr vendégei lesznek, de ezek sajnos nem igazak!!!
Zac Efron szerint a 1D legszexibb tagja Zayn!
Liam családja állítólag új házba költözik, de ez nem a ház előtt táborozó fanok miatt van...
És most pár kép:
Liam és Louis egy buliban, valószínűleg még Sydney-ben:
Liam és Danielle a Bahamákon nyaralnak
Harry
Próbákról képek...
Niall a JLS koncerten:
Niall a Derby meccsen:
És Louis a barátaival:
Először is Zayn és Perrie egy párt alkot?
A popsztárok hivatalossá tették, hogy egy párt alkotnak, miután a fanoknak Twitter-en keresztül elárulták, hogy egy észak-londoni moziban együtt voltak.
Először Perrie tweetelt Zayn-nek:
'Elmentem, hogy megnézzem a Bosszúállókat és unalmas volt. Mindenesetre jó éjt!'
Majd Zayn erre így reagált:
'Igen! A ma este vicces volt, majd valamikor ismételjük meg!'
Egy forrás, aki a párhoz állítólag közel áll, ezt nyilatkozta:
'Ez az igazság! Egy párt alkotnak, és boldogok, hogy végre elárulhatják az embereknek! Csak néhány hónapja kezdtek randizgatni, mivel azelőtt csak barátok voltak... Az egész akkor változott meg, amikor Zayn februárban visszajött Angliába, és rájött, ez több, mint barátság! A 1D most két hetes szabadságon van, és Zayn azt mondta Perrie-nek, hogy annyi időt szeretne vele tölteni, amennyit csak lehet! Perrie erre természetesen igent mondott!'
Hát nem tudom, ti hogy vagytok vele, de néhány rajongó azt állította, hogy Zayn tesója azt mondta, hogy Zayn és Perrie nem jár együtt!
A többiek:
Louis ma ott volt a Manchester United vs. Manchester City meccsen Stan-nel...
Harry ma a McDonald's-ban járt és McFlurry-t evett!
Niall nemsokára Írországba utazik és Josh Devine-t is magával viszi...
Harry barátai tegnap tojásokat dobáltak a rajongókra... Hát én megértem őket. Végülis amióta Harry hazament, el sem mozdultak a ház elől!
Niall a napokban volt JLS koncerten, egy Derby meccsen, Rotherham-ben.
Lehet, hogy hallottatok pletykákat, miszerint a srácok június 1-jén Alan Carr vendégei lesznek, de ezek sajnos nem igazak!!!
Zac Efron szerint a 1D legszexibb tagja Zayn!
Liam családja állítólag új házba költözik, de ez nem a ház előtt táborozó fanok miatt van...
És most pár kép:
Liam és Louis egy buliban, valószínűleg még Sydney-ben:
Liam és Danielle a Bahamákon nyaralnak
Harry
Próbákról képek...
Niall a JLS koncerten:
Niall a Derby meccsen:
És Louis a barátaival:
15 felhasználónak tetszik:
SztárokFanja,
Lady Suzy,
atticusfan-noncsi,
Lolla,
FruzShina.,
LadyAlexa,
Barbii,
Lisa Veronicas,
DisneyFans,
niki62,
MycySmiley,
Amcs28,
Lady Tori,
pink_bunny,
Small Selena .
2012. május 01. 12:10
|
|
SztárokFanjaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 174455 offline
|
Nagyon szeretem őket
Nagyon jó zenéik vannak!A fiúk közül nekem Zayn jön be a legjobban
Lady Tori
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

A színe ^^ Kell, mindegy milyen a felirat