One Direction
2015. szeptember 25. 20:26
Na jó, ez kihagyhatatlan
2015. szeptember 25. 21:03
Úristen, gyerekek! Most néztem meg a fordítását az Infinity-nek (még van mit fejlődnie az angol tudásomnak, az tény és való) ÉS MAJDNEM ELSÍRTAM MAGAM.
És most kijelenem, hogy rémesen büszke vagyok rájuk! Hivatalosan is FELNŐTTEK és nem 16 éves tinik. Hihetetlenül örülök ennek. És ha őszinték akarunk lenni, ez egy kicsit Zayn-nek is köszönhető. A kilépése óta úgy érzem, hogy kicsit jobban összekovácsolódtak. És a zenéjük is sokkal jobb. És ha vége a pihinek, újult erővel még ezeknél is jobb albumokat készítenek
És most kijelenem, hogy rémesen büszke vagyok rájuk! Hivatalosan is FELNŐTTEK és nem 16 éves tinik. Hihetetlenül örülök ennek. És ha őszinték akarunk lenni, ez egy kicsit Zayn-nek is köszönhető. A kilépése óta úgy érzem, hogy kicsit jobban összekovácsolódtak. És a zenéjük is sokkal jobb. És ha vége a pihinek, újult erővel még ezeknél is jobb albumokat készítenek
2015. szeptember 25. 21:08
Még egy kicsi röhögés az életembe
2015. szeptember 25. 21:20
Idézet (popcoorn @ 2015.09.25. 21:08)
Még egy kicsi röhögés az életembe

szia Harry
2015. szeptember 25. 21:23
Idézet (One Direction 2015 @ 2015.09.25. 21:20)
szia Harry 
Hali
1 felhasználónak tetszik:
Rory gilmore 12
2015. szeptember 25. 21:25
Jaj istenem
2015. szeptember 25. 22:23
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Idézet (popcoorn @ 2015.09.25. 21:03)
Úristen, gyerekek! Most néztem meg a fordítását az Infinity-nek (még van mit fejlődnie az angol tudásomnak, az tény és való) ÉS MAJDNEM ELSÍRTAM MAGAM.
Jaj ne is mondd Harry szólójánál azt hittem szép szóval élve,hogy bepisilek..
Klauflau
2015. szeptember 26. 08:04
Idézet (Rory gilmore 12 @ 2015.09.25. 22:23)
Jaj ne is mondd Harry szólójánál azt hittem szép szóval élve,hogy bepisilek..
Nem túlzok..juj most nagyon happy lettem(az okot nem mondhatom el). 
Hat a siras se jobb
Egyebkent honnan jott a Hazza becenev?
Klauflau
2015. szeptember 26. 11:44
Idézet (dórikkka @ 2015.09.26. 11:24)
Wow
De ha mar egyszer megcsinaltak a vidit, akkor a 2015-os Harryt rakjak bele es ne a 2010-est... van kulonbseg
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.