Idézet (One Direction 2015 @ 2015.09.05. 08:51)
Elaenor - ral március 22. - án szakított, vagyis előtte 2 héttel, csak akkor lett nyilvános. Utána lefotózták Louis -t, hogy más lánnyal csókolózik. A szakítás oka mai napig nem tiszta
(szerintem Brianna miatt, de shh)
Brianna egy stylist, amennyire utána néztem. És Brianna - val csak barátok, és véletlenül csúszott be a pici.
Röviden ennyi, remélem segítettem.
Köszönöm szépen az információkat, ezek teljesen megfeleltek, mert igazából teljesen homály volt ez az egész számomra.
Nem akarom elhinni, mert azért tényleg nagyon régóta együtt voltak Elaenor-ral, azt hittem azért huzamosabb ideig együtt lesznek - bár azt be kell vallanom, hogy kicsit gyanús volt, mert nem jegyezték még el egymást meg ilyenek.. szerintem tudták, hogy nem egy életen át alkotnak majd egy párt.
Idézet (popcoorn @ 2015.09.05. 14:17)
Igen, Louis sem gondolhatta at teljesen a dolgot... de ez mostmar igy lesz es ez ellen nem tehetunk semmit. Kivancsi vagyok mi lesz a babaval, remelem nem fog szetszakadni a banda Louis es Briana baklovese miatt. Mert hat egy baba. Baba=figyelem. Es Louis azert megiscsak egy vilagsztar aki a legsikeresebb fiubanda tagja. En csak imadkozni tudok, hogy ne ez legyen a vege.
Lehet úgy gyereket nevelni, hogy a médiát teljesen kizárod. Nagyon sok világsztár gondoskodott úgy a csemetéjéről, hogy tényleg megóvja a hírnév káros dolgaitól. Például Adam Sandler, Jensen Ackles - ők is csak néhány képet vállaltak be, míg a kicsikéjük élete valamilyen szintem megmaradt
"normálisnak".
Persze az tény, hogy ők nem olyan életet fognak élni, mint mi.