Idézet (TianaBlack @ 2015.09.01. 20:22)
Most mindenki meghal
*KÉP*
Egyébként, ha már Louis hét, ne csak képeket poszoljunk.

Szerintem éppen itt az ideje
kultúráltan (!!!) boncolgatni kicsit ezt a "Larry-témát". Ti hisztek benne/támogatjátok, vagy teljesen elvetitek?

Kíváncsian várnám a Ti véleményeteket, ugyanis mindenkinek olyan egyedi elképzelése van mindenről ezzel kapcsolatban
Áh, jó is, hogy felhoztad. Bár, én megmondom őszintén, nem csak, hogy nem hiszek benne, de nem is tudom hová tenni. Ép ésszel fel nem fogom, miért érdeke embereknek az, hogy két jó barátot mindenféleképpen összeboronáljanak, és azok melegek legyenek. Semmi bajom a melegekkel, de más fandomokban is ezt látom, például a másikban, amiben benne vagyok, két, 50 feletti férfit (mindkettő kapcsolatban él, az egyiknek családja van) shippelnek agyba főbe, és... what? Nem is értem ezt az egészet, hogy valakinek a létezése ettől függ. A 'Larry-moments'-eket, a sok videót, képet, meg egyebeket egyáltalán nem hiszem el. Alap, hogy van köztük kontakt, mert az emberek közt, akik ráadásul jó barátok, általában szokott lenni. Ugyan már, emberek, én még a buszt is meg szoktam paskolni, mint a lovakat, akkor én is szerelmes vagyok belé, vagy mi?

Na mindegy, igazából számomra ennek az egésznek semmi értelme. Azt pláne nem tudom hová tenni, hogy valaki az ereit vagdossa, meg megöli magát emiatt, szerintem ott valami nagyon-nagyon nem stimmel. Egyébként, nem bántom a Larryseket, hiszen mindenki azt gondol, amit akar. Az, hogy miattuk ment volna tönkre Harry és Louis barátsága? Egyáltalán tönkrement? Mi csak azt látjuk, ami a videókon, koncerteken zajlik, a színfalak mögé nem látunk be. És ha egy barátság erős, ilyen miatt nem romlik meg. Az sem zavarna, ha esetleg igaz lenne és valóban később esetleg egy pár lennének, bár ebben nem nagyon hiszek. Mindenesetre én ezt az egészet valószínűleg soha nem fogom megérteni.