Idézet (Rory gilmore 12 @ 2015.08.31. 11:02)
Tehát Louis a hét megkezdődött!
Louis Troy Austin:
Pár tudnivaló róla:
-Szereti megismerni a lányokat, mielőtt járnának.
-Azt kívánja, bárcsak hordhatna magassarkú cipőt néha, mert alacsonynak érzi magát.
-A régi kocsijának a neve: Cheryl.
-Azt hiszi, nem elég vonzó.
-Egyszer kiskorában, mikor ült a babakocsijában, azt mondta az idegeneknek: "Hello, legyen jó napod!"
-Egyszer elment moziba megnézni egy filmet, de nem tudta, hogy 3D-s és a végén panaszkodott a menedzserének..
-Imádja a sajtos makarónit, de általában Harryt kéri meg, hogy csináljon, mert ő nem tud főzni.
-Nincs unokatestvére.
-Louis - : "Folyton nézem Zaynt, miközben tweetel. Mindig kidugja a nyelvét közben. Nem tudom mért."
-Egy rajongó egyszer elkérte Harrytől a telefon számát
mire Louis odaugrott és azt mondta : ő az enyém.
-Ha valamilyen kaja lehetnék, akkor chili lennék .. mert ..
mert..éget- Louis Tomlinson..
-Louis : egyszer hallottam amikor Harry a tükör előtt
beszélt: óh Harry hogy te milyen sexy vagy ! és azok a
fürtök !öhm..
-Zayn az intelligens lányokat kedveli, Louis a "huncutokat", Niall pedig a visszahúzódókat.
-Louis kutyája megette a David Beckhamról szóló könyvét.
-Ha Niall egy napra lehetne egy másik tag a bandából Louis lenne,mert szeretné tudni milyen érzés spontánnak lenni.
-Louis a szabadidejében Harry-t bökdösi és a fürtjeivel játszik.
-Louis egyszer megmutatta tanárának a fenekét..
-Louis: Mindig is szerettem mutogatni magam. Másnap az anyukám kapott egy levet: 'Louis-t 3 napra kizárjuk,mert megmutatta az alsó testrészét..
- Louis egyszer belelökte a vízbe Zaynt de elfelejtette hogy nem tud úszni, ezért az összes fiú beugrott és megmentették őt!
-Miután megnézték a New Moont, Louis megharapta Harry nyakát..
-Louis egyszer lehúzta Niall nadrágját nyilvános helyen.
Ennyit találtam egyenlőre..
Louis Troy Austin:
Pár tudnivaló róla:
-Szereti megismerni a lányokat, mielőtt járnának.
-Azt kívánja, bárcsak hordhatna magassarkú cipőt néha, mert alacsonynak érzi magát.
-A régi kocsijának a neve: Cheryl.
-Azt hiszi, nem elég vonzó.
-Egyszer kiskorában, mikor ült a babakocsijában, azt mondta az idegeneknek: "Hello, legyen jó napod!"
-Egyszer elment moziba megnézni egy filmet, de nem tudta, hogy 3D-s és a végén panaszkodott a menedzserének..
-Imádja a sajtos makarónit, de általában Harryt kéri meg, hogy csináljon, mert ő nem tud főzni.
-Nincs unokatestvére.
-Louis - : "Folyton nézem Zaynt, miközben tweetel. Mindig kidugja a nyelvét közben. Nem tudom mért."
-Egy rajongó egyszer elkérte Harrytől a telefon számát
mire Louis odaugrott és azt mondta : ő az enyém.
-Ha valamilyen kaja lehetnék, akkor chili lennék .. mert ..
mert..éget- Louis Tomlinson..
-Louis : egyszer hallottam amikor Harry a tükör előtt
beszélt: óh Harry hogy te milyen sexy vagy ! és azok a
fürtök !öhm..
-Zayn az intelligens lányokat kedveli, Louis a "huncutokat", Niall pedig a visszahúzódókat.
-Louis kutyája megette a David Beckhamról szóló könyvét.
-Ha Niall egy napra lehetne egy másik tag a bandából Louis lenne,mert szeretné tudni milyen érzés spontánnak lenni.
-Louis a szabadidejében Harry-t bökdösi és a fürtjeivel játszik.
-Louis egyszer megmutatta tanárának a fenekét..
-Louis: Mindig is szerettem mutogatni magam. Másnap az anyukám kapott egy levet: 'Louis-t 3 napra kizárjuk,mert megmutatta az alsó testrészét..
- Louis egyszer belelökte a vízbe Zaynt de elfelejtette hogy nem tud úszni, ezért az összes fiú beugrott és megmentették őt!
-Miután megnézték a New Moont, Louis megharapta Harry nyakát..
-Louis egyszer lehúzta Niall nadrágját nyilvános helyen.
Ennyit találtam egyenlőre..
Köszönöm szépen, egyre jobb napom lesz
Harry a tükör előtt! (ezen akkorát röhögtem, hogy azokra nincs szó)

4 felhasználónak tetszik: