Sziasztok srácok-csajok! (:
Hű, ezer meg egy éve jártam a topicban - meg Starity-n, de most visszatérésemre egy kis segítségért fordulok hozzátok (:
Nos, az a helyzet, hogy napokon belül nyitni fogok egy Niall-ös fansite-ot, rendes, saját domain-nel a Flaunt jóvoltából. (valami.net) Feltöltöttem tartalommal, mindent feltettem a galériába, magyarán a lap nyitásra kész (linket ide nem teszek, nem reklámozni jöttem C: )
Próbáltam már oldalt nyitni sokszor a srácokról, de folyton vagy eltört valamim (komolyan beszélek, a csontjaim folyton keresztbetesznek nekem), mire pedig odajutottam letörölték a domaint, vagy volt már példa arra is, hogy a Flaunt úgy döntött, inkább eladoptálja előlem a címet (köszönöm Flaunt Team... U: ), szóval, röviden szerencsétlen vagyok.
Most viszont célegyenesben a dolog. Csak az a helyzet, hogy az első egyetemes évem nagyon-nagyon kemény lesz, ezért 110%, hogy nem fogom bírni egyedül. Szóval, ha valaki lenne olyan kedves, lelkes és Directioner, hogy időnként be-besegítene, vagy netán még állandó szerkesztőnek is beállna, azt nagyon-nagyon-nagyon megköszönném. (:
=Ha valakit érdekelne, kb. 3 hónapja van már egy Cara Delevingne rajongói lapom, a látogatottsága most a 4000-hez közelít c: =
Szóval, ha valakit érdekel a téma, dobjon meg egy üzenettel! (: Nincsenek kikötések, max. előnyök. Ha tudsz legalább egy picit angolul, vagy értesz a Wordpresshez vagy a Coppermine galériához, az sosem baj (: No meg a helyesírás sem, de az alap.
Előre is köszönöm, már csak ha elolvastad is c: Szép estét! (: Egyébként azért írtam kicsi betűkkel, mert tényleg nem reklám vagy bármi más céljából írtam, csak segítség miatt / bár nem tudom, mennyire van még itt a régi team (: / No meg persze elég hosszú lett, és nem akartam széthúzni a topicot C:
One Direction
2015. augusztus 19. 23:45
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
2015. augusztus 20. 20:53
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Nicsak, nicsak mit találtam, ezen olyan jót nevettem
7 felhasználónak tetszik:
LDreamP,
Blackheart.com,
Klauflau,
Rory gilmore 12,
Dorina1024,
TianaBlack,
twilightgirl0910
2015. augusztus 20. 22:08
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Figyelem!
Holnap, Magyar időszámítás szerint reggel 7-kor Drag Me Down klippremier! A kisfilmet először a Good Morning Britain reggeli showműsorban láthatjuk majd
Alig várom
2015. augusztus 21. 07:45
|
|
bitchina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 2464 Csatolások: 13048 Azonosító: 210361 offline
|
9 felhasználónak tetszik:
LDreamP,
Blackheart.com,
Dorina1024,
Klauflau,
TianaBlack,
miss_areo,
Rory gilmore 12,
TheDanush,
twilightgirl0910
2015. augusztus 21. 12:11
|
|
TianaBlack |
|

2015. augusztus 21. 14:42
|
|
TianaBlack |
|
DMD

LDreamP,
Blackheart.com,
TheDanush,
Klauflau,
Rory gilmore 12,
exoverdose,
Dorina1024
2015. augusztus 21. 15:30
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
fúúú istenem én rosszabbra számítottam eskü. nem hittem volna, hogy ilyen jó lesz a klip
ha és Harry
szerintem ez eddig a legjobb klipjük. nektek mi a véleményetek?
2015. augusztus 21. 21:12
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Idézet (Dorina1024 @ 2015.08.21. 15:30)
fúúú istenem én rosszabbra számítottam eskü. nem hittem volna, hogy ilyen jó lesz a klip
ha és Harry
szerintem ez eddig a legjobb klipjük. nektek mi a véleményetek?
Ciao Directioners!
Nekem személy szerint nagyon tetszett a klip,sokan krtizálták,de nekem nagyon bejön.(De mi nem ami nem ők?!
Nekem az a szerény véleményem,hogy neki ez is jól áll,de így már nem olyan göndör,mint amikor rövidebb volt neki, és szerintem az állt neki a legjobban,mert olyan csigás volt,és ha kalapot húzott olyan édesen kikandikáltak a csigák..meg olyan szép és sexy volt(nem mintha most nem az lenne és nem halnék meg).
Sokak szerint azonban(beleérte pár bolond rajongót is),attól,hogy most ilyen a haja olyan homokosnak tűnik(még apukám szerint is..
Bocsi a szövegért,de az utóbbi napokban nagyon sokan szidalmazták körülöttem is és hát nem viseltem jól na mindegy is.
2015. augusztus 22. 16:37
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Idézet (Rory gilmore 12 @ 2015.08.21. 21:12)
Ciao Directioners!
Nekem személy szerint nagyon tetszett a klip,sokan krtizálták,de nekem nagyon bejön.(De mi nem ami nem ők?!
).Harry nagyon kis aranyos volt..,és a többiek is hozták az elvárt szintet mint mindig,nagyon jó lett Zayn nélkül is a klip(persze nagyon hiányzott,hogy nem szólalt fel és nincs benne,de hát ez van,ez már a múlté..).Amint láttam téma volt Harry haja.
Nekem az a szerény véleményem,hogy neki ez is jól áll,de így már nem olyan göndör,mint amikor rövidebb volt neki, és szerintem az állt neki a legjobban,mert olyan csigás volt,és ha kalapot húzott olyan édesen kikandikáltak a csigák..meg olyan szép és sexy volt(nem mintha most nem az lenne és nem halnék meg).
(Na jó azt hiszem elkezdtem nyálas lenni,felelősséggel olvass tovább).
Sokak szerint azonban(beleérte pár bolond rajongót is),attól,hogy most ilyen a haja olyan homokosnak tűnik(még apukám szerint is..
).Láttam már olyat is,hogy a rajongók olyan táblát csináltak az egyik koncertre Harrynek,hogy: A hajad olyan hosszú mint a farkad?(mégis,hogy a francba merészelik ezt felmutatni a kedvencüknek,elvégre szeretik,és elfogadják nem..?!?
)Szóval összegezve én elfogadom őt úgy ahogy van, ha neki ez esik jól akkor elfogadom,nekem így is ugyanolyan marad,mint ami eddig volt,persze,ahogy mondtam a rövidebb jobban állt neki,de most ez van,és ha neki ezt tetszik hát legyen,miért ne?
A nyáladzásom így is úgyis garantált..
Bocsi a szövegért,de az utóbbi napokban nagyon sokan szidalmazták körülöttem is és hát nem viseltem jól na mindegy is.
Hűha. De szép egy monológ volt.
A hajához visszatérve,időnként elgondolkozom,hogy mégis mi a franccal kezeli,hogy ennyire jól ápolt,és göndör a haja?
A kliphez visszatérve,egyszerűen fantasztikus lett,bár kicsit hiányoltam Zayn hangját,attól még nagyon jó lett. EMBEREK PLS SEGÍTSETEK!!
Hol tudok olyan szivárványos bögrét beszerezni,mint ami Harrynél van??
(Amúgy nagyon féltékeny vagyok arra a bögrére. Hozzáérhetett Harry szájához...)
2015. augusztus 22. 20:22
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Idézet (Gureka10 @ 2015.08.22. 16:37)
Hűha. De szép egy monológ volt.
Nekem személy szerint így hosszú hajjal még jobban tetszik Harry,nem tudom miért,szerintem neki ez sokkal jobban áll. (Amúgy apukám szerint is homokos neki ez a haj,meg úgy alapból maga Harry
)
A hajához visszatérve,időnként elgondolkozom,hogy mégis mi a franccal kezeli,hogy ennyire jól ápolt,és göndör a haja?
Imádom amikor kalapot hord,egyszerűen mindig elájulok,hogy ha azt látom rajta.
A kliphez visszatérve,egyszerűen fantasztikus lett,bár kicsit hiányoltam Zayn hangját,attól még nagyon jó lett. EMBEREK PLS SEGÍTSETEK!!
De ha azt hozzátok el nekem az se baj

Féltékeny vagyok én is a bögrére...
2015. augusztus 22. 20:53
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Először is a dalról szólnék pár szót, mert bár azt még nem most hallottam először, de csak most tudok róla véleményt nyilvánítani, na szóval, az a bizonyos Drag Me Down slágerecske: nekem már első hallásra szerelem volt, már rögtön bebiztosították azzal, hogy Harry nyitott. Hát gyerekek.. annak a srácnak olyan hangja van. Úristen, végig a libabőr rázott. Utána jött Louis, akinek ismételten tökéletesen feküdt a dalszövegre a selyem hangja. Utána persze Liam jött a refrénnel, és tényleg aúú libabőr-libabőrön. És Niall.. te jó isten, mennyit fejlődött neki meg Louis-nak a hangja. Hatalmas gratuláció illeti a fiúkat. Igen, sajnos valóban érezhető, hallható maga Zayn Malik hiánya, de a producerek okosak voltak és próbálták úgy összerakni a számot, hogy kevésbe legyen szembetűnő. Mindenesetre gratulálni tudok csak, nincsen semmi panaszom.
És hát a kisfilm, amit szintén imádtam. Tudom.. néha túlzásba viszem az imádatukat, de ha egyszerűen haláli jók? Akkor azok, és pont. Bár a Drag Me Down jelentése - nem tarthat lent - valóban fekszik azzal, hogy akkor go és menjünk egy rakétával messze innen, de sosem gondoltam volna, hogy a NASA-nál fognak forgatni. Amikor olvastam, hogy hol is ki fogja forgatni a klipet, tudtam, hogy a kamera beállásokkal nem lesznek problémák, sokkal inkább a történettel, hiszen féltem, hogy az emberek ismét találnak hasonlóságokat más kisfilmekkel, ahogy a You and I-nál is, szegény Ben Winston rendezőt kritizálva, mikor ezzel a fazonnal semmi para sincsen. Szerintem hatalmas lett, egyszerűen első megnézésnél, majd második, harmadik, negyedik, ötödik és a többit nem számolván csak ültem és bámultam, majd mindig egy picit szerelembe estem. Erős kezdés volt ez, Zayn nélkül. Az űr rucikba cukik voltak a srácok, bár szerintem ezzel semmi újat nem mondok el, rájuk húzhatunk még kukás zacskót is abban is remekelnek. Amikor a repülőtér területén voltak és messziről vette fel őket a forgó kamera.. na az volt az a rész, amit a legeslegjobban imádtam. Az olyan drámai és mélyre hatoló volt, az én érzelmeimet teljesen felforgatta. Gratulálok a rendezőnek, Ben ezt összehoztad! Ahogy a fiúk is természetesen.
Hatalmas szómórral tölt el, hogy nem sikerült azt a fránya VEVO-rekordott megdönteni, pedig annyi vicces képet csatoltak a rajongók azzal kapcsolatban, ráadásul már mióta erre készültünk.. De nem baj, 10 milla megtekintés sem rossz dolog ám, sőt, tudjuk, hogy legközelebb kétszer ennyi befektetett munka szükséges és sikerülni fog, és a fiúk neve újra ott lesz, immár Zayn nélkül, így megmutatván nekik, hogy mi így sem hagyjuk őket cserbe.
És hát a kisfilm, amit szintén imádtam. Tudom.. néha túlzásba viszem az imádatukat, de ha egyszerűen haláli jók? Akkor azok, és pont. Bár a Drag Me Down jelentése - nem tarthat lent - valóban fekszik azzal, hogy akkor go és menjünk egy rakétával messze innen, de sosem gondoltam volna, hogy a NASA-nál fognak forgatni. Amikor olvastam, hogy hol is ki fogja forgatni a klipet, tudtam, hogy a kamera beállásokkal nem lesznek problémák, sokkal inkább a történettel, hiszen féltem, hogy az emberek ismét találnak hasonlóságokat más kisfilmekkel, ahogy a You and I-nál is, szegény Ben Winston rendezőt kritizálva, mikor ezzel a fazonnal semmi para sincsen. Szerintem hatalmas lett, egyszerűen első megnézésnél, majd második, harmadik, negyedik, ötödik és a többit nem számolván csak ültem és bámultam, majd mindig egy picit szerelembe estem. Erős kezdés volt ez, Zayn nélkül. Az űr rucikba cukik voltak a srácok, bár szerintem ezzel semmi újat nem mondok el, rájuk húzhatunk még kukás zacskót is abban is remekelnek. Amikor a repülőtér területén voltak és messziről vette fel őket a forgó kamera.. na az volt az a rész, amit a legeslegjobban imádtam. Az olyan drámai és mélyre hatoló volt, az én érzelmeimet teljesen felforgatta. Gratulálok a rendezőnek, Ben ezt összehoztad! Ahogy a fiúk is természetesen.
Hatalmas szómórral tölt el, hogy nem sikerült azt a fránya VEVO-rekordott megdönteni, pedig annyi vicces képet csatoltak a rajongók azzal kapcsolatban, ráadásul már mióta erre készültünk.. De nem baj, 10 milla megtekintés sem rossz dolog ám, sőt, tudjuk, hogy legközelebb kétszer ennyi befektetett munka szükséges és sikerülni fog, és a fiúk neve újra ott lesz, immár Zayn nélkül, így megmutatván nekik, hogy mi így sem hagyjuk őket cserbe.
2015. augusztus 22. 23:05
Idézet (TheDanush @ 2015.08.19. 20:36)
Azt hiszem még így is szívdöglesztő.
Egyébként ti, hogy vagytok megbarátkozva azzal a ténnyel, hogy már ilyen hosszú a haja? Nem áll rosszul neki, de a középhosszú, szolid nekem jobban bejött. Egyébként egy interjúban hallottam, hogy Liam mesélte Harrynek, hogy egy rajongó egy kartonból ollót vágott ki és rá írta, hogy "Harry, vágd le a hajad!". Harry erre ki volt akadva Liamre, hogy miért nem kérte el, ő erre csak azt felelte: "Hát neki nem tetszik a hajad, nekem bejövős." Hát végem volt.
Nekem bejön, hogy ilyen kis hajas XD Igazából a rövidebb eleinte nekem is jobban tetszett, de úgy az egészet imádom, mindegy, milyen hosszú
2015. augusztus 23. 14:31
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Idézet (TheDanush @ 2015.08.22. 20:53)
Először is a dalról szólnék pár szót, mert bár azt még nem most hallottam először, de csak most tudok róla véleményt nyilvánítani, na szóval, az a bizonyos Drag Me Down slágerecske: nekem már első hallásra szerelem volt, már rögtön bebiztosították azzal, hogy Harry nyitott. Hát gyerekek.. annak a srácnak olyan hangja van. Úristen, végig a libabőr rázott. Utána jött Louis, akinek ismételten tökéletesen feküdt a dalszövegre a selyem hangja. Utána persze Liam jött a refrénnel, és tényleg aúú libabőr-libabőrön. És Niall.. te jó isten, mennyit fejlődött neki meg Louis-nak a hangja. Hatalmas gratuláció illeti a fiúkat. Igen, sajnos valóban érezhető, hallható maga Zayn Malik hiánya, de a producerek okosak voltak és próbálták úgy összerakni a számot, hogy kevésbe legyen szembetűnő. Mindenesetre gratulálni tudok csak, nincsen semmi panaszom.
a számból vetted ki a szavakat
2015. augusztus 23. 16:44
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
|
One Direction - Drag Me Down
- s.k. -
Blackheart.com,
Klauflau,
miss_areo,
Rory gilmore 12,
TianaBlack,
LDreamP,
Dorina1024
2015. augusztus 23. 16:47
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
|
Idézet (Dorina1024 @ 2015.08.23. 14:31)
a számból vetted ki a szavakat
amúgy nekem jobban tetszik ez az egész, hogy Zayn nincs benne...elnézést de ezt én így gondolom. Nem tudtam volna beleképzelni sem a dalba, sem a klipbe 
Óóó, ez egy kicsit erős volt. Bár egyrészt egyetértek veled. Ahogy mostanában viselkedik.. Azért a régi, cuki Zaynt szívesen látnám és hallanám köztük ismét. De tudom, hogy ez a vágyam nem fog beteljesülni, hiszen az nem az igazi Zayn Malik volt, most már nincs megkötve a keze, most mutatja igazából meg, hogy ki.
2015. augusztus 23. 20:56
|
|
|
Idézet (TheDanush @ 2015.08.23. 16:47)
Óóó, ez egy kicsit erős volt. Bár egyrészt egyetértek veled. Ahogy mostanában viselkedik.. Azért a régi, cuki Zaynt szívesen látnám és hallanám köztük ismét. De tudom, hogy ez a vágyam nem fog beteljesülni, hiszen az nem az igazi Zayn Malik volt, most már nincs megkötve a keze, most mutatja igazából meg, hogy ki.
Őszintén?Teljesen az ellenkezője lett mint aki volt,teljesen kifordult magából,eddig mintha visszafogták volna a valódi énjét,és csak most tört volna a felszínre nekem valahogy ez ugrott be most..teljesen 360-os fordulatot vett,cigizik,festi a haját,meg amit egy "rossz fiú tesz"..Már bocsánat,hogy így beszélek róla,de nagyon rossz ezt nézni,és hallgatni a híreket róla..Tudom,hogy egyszer a banda tagja volt,de úgy tesz mintha soha se tartozott volna közéjük..Az egész nagyon frusztáló,és tudom,hogy támogatnom kéne és próbálom is ezt tenni,de ahova jutott most az nekem nagyon nem jön be..Bocsánat ha a véleményem nem osztozna senkiével,csak ez már eléggé bennem volt.
2015. augusztus 24. 00:19
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
|
Idézet (Rory gilmore 12 @ 2015.08.23. 20:56)
Őszintén?Teljesen az ellenkezője lett mint aki volt,teljesen kifordult magából,eddig mintha visszafogták volna a valódi énjét,és csak most tört volna a felszínre nekem valahogy ez ugrott be most..teljesen 360-os fordulatot vett,cigizik,festi a haját,meg amit egy "rossz fiú tesz"..Már bocsánat,hogy így beszélek róla,de nagyon rossz ezt nézni,és hallgatni a híreket róla..Tudom,hogy egyszer a banda tagja volt,de úgy tesz mintha soha se tartozott volna közéjük..Az egész nagyon frusztáló,és tudom,hogy támogatnom kéne és próbálom is ezt tenni,de ahova jutott most az nekem nagyon nem jön be..Bocsánat ha a véleményem nem osztozna senkiével,csak ez már eléggé bennem volt.
Kicsit kevered a dolgokat, Zayn már akkor is dohányzott, amikor a 1D tagja volt, sőt, már füvezett is akkoriban, ahogy Louis is. Ez miatt volt is egy nagy botrány. A haj festést én meg nem gondolom, hogy az olyan rossz fiús lenne.
Én inkább attól mászok falra, hogy bekóstolta Calvin Harrist. Nem bírom a srácot, viszont tényleg.. Mindenesetre engem nem érdekel, hogy a kis elkényeztetett Perriet, hogy dobta, azaz ő dolguk, ezt úgy hívják, hogy magánélet.
Én támogatom őt, mert a bandából nekem mindig is ő volt a második befutó, remélem a zenéje magas színvonalú lesz, és akkor nekem semmi bajom nem lesz vele.
2015. augusztus 24. 11:46
|
|
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline
|
Most hogy Zayn-ről van szó...valaki már hallotta ezt a számot? Nem tudom nem szertem az ilyen lassú zenéket, de nekem ez most nagyon bejön. Jó Zayn hangja külön, kelemes a hagnja, de nem hiányolom az 1D-be.
2015. augusztus 24. 17:55
Haliho
Ezerszer jelentettem már be,hogy el,meg visszatérek,de sajnos a kedves laptopom igen betegeset játszik,egyszer eltűnik,egyszer működik,ezért változó,mikor tudok idekukkantani a csoportba.Egy jó kis időt (megint) kihagytam,és nagyon jó látni,egyre többen vagyunk
(Egyébként valaki be tudná nekem linkelni a Dark-ot?Sehol nem találom magyarul,és azért az angol tudásomon lenne mit csiszolni,előre is köszönöm!)
(Egyébként valaki be tudná nekem linkelni a Dark-ot?Sehol nem találom magyarul,és azért az angol tudásomon lenne mit csiszolni,előre is köszönöm!)
2015. augusztus 24. 21:16
|
|
TianaBlack |
|
Idézet (,2015.08.24. 17:55~5679044)
Haliho
Ezerszer jelentettem már be,hogy el,meg visszatérek,de sajnos a kedves laptopom igen betegeset játszik,egyszer eltűnik,egyszer működik,ezért változó,mikor tudok idekukkantani a csoportba.Egy jó kis időt (megint) kihagytam,és nagyon jó látni,egyre többen vagyunk
Mármint Dark, mint a fanfici?
1 felhasználónak tetszik:
Rory gilmore 12
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.