Idézet (Blackett @ 2015.07.31. 20:43)
Talán befagyyott a rendszer a sok like miatt

Egyébként még le akartam írni egy régebbo posztban,na mindegy,hogy nektek melyik srác a kedvenc,és miért?

(dórikkka ne merészelj írni,mert akkoe tuti bömbölni fogok

)
Én már annyira nem követem a srácokat, vagyis így tumblin látok képeket róluk, meg a fésztyúkon maradt azért belájkolva pár oldal, régen imádtam őket, meg hát na, ez úgy bennem maradt. Na mindegy, nekem kezdettől fogva Harold uraság volt az, akihez a legjobban kötődtem és kötődök, nem tudom megmagyarázni, miért. Ahogy teltek az évek, úgy lett egyre férfiasabb, de a belseje mindig is ugyan az maradt, nem szállt el magától, baromira szimpatikus, kedves, érzékeny srác, aki sokat bolondozik, jó a humora (ezt egyébként a másik három delikvensre is el lehet mondani

), és mégis, ha ránézek, a halál szélén állok. XD Szóval annyira tud rosszfiúsan kinézni, tényleg baromira kinőtte az aranyos kis göndör srác szerepet, de tényleg, ahogy bánik a rajongókkal, az emberekkel, a barátaival, a lányokkal, na meg a gyerekekkel... Eléggé szavakba önthetetlen ez a dolog. XD És a legnagyobb poén az egészben, hogy a zenei stílusom nem éppen az One Direction, bár pár számukat még most is nagyon szeretem, de alapvetően Lana Del Rey -t, meg inkább rockzenét hallgatok, de valahogy ezekhez a srácokhoz, és főleg Harryhez még mindig kötődöm. Érdekes ez. Mindenesetre nem sikerült normálisan megfogalmaznom, hogy miért, de nézzétek el nekem

(És azt is, hogy túl sokszor írtam, azt, hogy tényleg.)