Idézet (sárababa0904 @ 2015.07.26. 18:42)
Véleményem Zayn-ről: Régebben az 5 fiú közül kedvencem volt. Amikor meghallottam, hogy otthagyja a bandát, szó szerint sokkot kaptam. Még talán nem is az a baj, hogy kilépett, hanem, hogy semmi bejelentés nélkül otthagyta az állítólagos "legjobb barátait" a turné kellős közepén. Ezzel nem csak a 4 fiút szivatta (bocsánat a kifejezésért) meg, hanem a rajongókat is. Mert ugyebár a rajongók arra fizettek, hogy mind az 5 tagot lássák, teljes egészében a bandát, nem pedig, hogy egy "nem létező" bandát lásson. Nagyot csalódtam Zayn-ben

Én is így gondoltam , de mivel voltam a Bécsi koncertjükön ahol a FANTASZTIKUS NÉGYES aratott szó szerint

, addig a csodálatos napig azt hittem , hogy rosszab lesz Zayn nélkül a koncert meg minden , de kellemesen csalódtam ( nagyon nagyon kellemesen

) az egész stadion Directionerrel sikítoztunk és tomboltunk kihagyhatatlan élmény volt

Legeslegesleges...legeslegjobb nap volt 2015.06.10 az életem legszebb napja

Hiányzott Zayn nagyon , de tovább léptem . Zayn a saját életét éli és amiben tudom támogatom , de ha neki ez kellett , hogy kilépjen akkor rendben van elfogadom viszont megérteni nem tudom ... Március végén 3-4 napig könnyeimmel küzködtem és a csalódottságommal , nem tudtam mit szólni a témához , nem tudtam mit érzek csak azt , hogy cserben hagytak elég "durván" ... De nem tehttem semmit csak twitteltem azt a bizonyos #ZaynIsComingBack mondatot . De semmi sem történ

aztán rájöttem pár héttel később , hogy jobb is ez így

Szerintem tökéletesek négyen együtt

És azóta amióta voltam a koncerten a szerelmem irántuk még jobban felerősödött úgy mondd hiper-szuper 100000 csillaggal meg fényévvel sőt kimodhatatlanúl szeretem őket nincsenek rá szavak ( ez de nyálas

,de ez van ) , pedig Bécs előtt is hiper-szuper csillag erővel imádtam őket és még annál is többel , most meg egyenesen szóhoz sem jutok

Az évfordulójuk alkalmából is csak én lehettem olyan fangirlesrohamosizében hogy muffint sütöttem és rajzoltam azokra a muffin papírformákra meg írtam 1Ds dolgokat rá a fiúk nevét ( Liam a kiráy

, Hazza , Dóri Horan

, Tommo és hasonlókat , sőt még Zaynest is írtam

) Egész nap torok szakadtából énekeltem a szomszéd átszólt , hogy halkabban

( de mondjuk szerintem már ők is tudják kívülről az összes 1Ds számot

)Megtanultam egy hónappal ezelőtt a Don't Forget Where You Belongot gitározni és előadtam csak nekik küldtem még ha nem is hallották én ezt a gitár előadásomat nekik szántam tiszta szívből... Este meg videókat néztem és bőgtem mint az állat ... És anyujék tudják mennyire szeretem őket ezért pezsgőt is vettek és koncintottunk még másnap is

Na meg persze 8:22kor torokszakadtából énekeltem a Tornt gyönyörű nap volt , azóta számlálom a napokat az új albumig amit nem tudom mikor jelenik meg

de attól még én számolom

Na jó gondolom meguntatok

ez lenne a véleményem , sztorim

Köszönök neketek is mindent drága Directionerek

Nélkületek üress lenne az életem ( ez is nyálas , de így igaz

)