Idézet (Dorina1024 @ 2015.07.17. 16:29)
Rendben! Most írok mert már a tököm tele van mindennel!
Akkor kezdjük, az elmúlt tököm sem tudja hány hónappal. Szerintem a rövidebbik az Lou lenne. Mi a szent szar az, hogy gyereke lesz?? Jó, ha akar, akkor legyen, na de egy baráttól és ráadásul nem rég szakított Eleanoral? Mi van????? Oké, hogy több mint 20 éves, na de baszki!! Turnén vannak, új album, parfüm, nem rég ment szét Eleanoral, egy baráttól gyerek. Most vagy ilyen felelőtlen és mellé hülye, vagy én nem értem ezt. Oké, hogy még egyik fél sem erősítette meg, csak 2 magazin, meg ismeretlen források...de akkor is. Nem igazán hiszek ennek, de mi van, ha mégis igaz?? Most aztán, alig ha le tudnak állni, a karrierrel kapcsolatban meg minden… ha igaz, hogy tényleg ettől a stylistól lesz gyerek, akkor kib.szottul hülye és felelőtlen. Ha neki ez így jó, akkor legyen, de lehet, hogy 2 év múlva fogja a fejét. Mi ideje lenne neki arra, hogy most felneveljen egy gyereket?? Ő is kilép?? Mert jobb ötlete nem hiszem, hogy lesz. Hogy mi a fene fog ebből kisülni fogalmam sincs, de valahogy egyre jobban azt érzem, hogy igaz az, hogy Tommo apa lesz. Egyáltalán nem vagyok féltékeny, sőt! Miért lennék? Egyszer úgyis lesznek gyerekeik. Csak szerintem egy csöppet kora, de lehet hogy csak én gondolom így.
A másik Zayn. Amióta Miss Edwardsal együtt van, nekem nagyon fura volt. Szeretem Perriet és a Little Mixet, de Zayn fenekestül kifordult magából. Alig szólalt meg az interjúkon – legalábbis amiket én láttam, szinte k.ssba csak ült és a többieket nézte -, alig láttam mosolyogni, nevetni. Nem tudom, hogy mi a fene történt vele, de nekem nagyon a bögyömben volt. Nem tudom, szerintem a vége felé nagyon nagyképű lett, de lehet, hogy csak kívülről látszott, vagy csak nekem tűnt úgy. Fogalmam sincs, hogy mikor is lépett ki, de előtte ugye pár napra otthagyta a turnét is Perrie miatt, azt hiszem, hogy Perrie miatt. Na, mindegy. Nekem nagyon fura volt, hogy otthagyja a turnét, visszamegy, és rá nem tudom mennyi időre, ki is lép a bandából, normális huszonéves életet akar élni magyarázattal. WHAT THE FUCK???!!! Oké vannak olyan sztárok, akik otthagytak egy bandát, és szinte már el is felejtett őket mindenki. De aztán összeáll, ezzel a f.szom sem tudja kivel, egy önálló album miatt, majd szóba jön, hogy színész lesz. Ennyire akar ő normális huszonéves lenni???? Hogy önálló album+ film?????? Cserbenhagyja a rajongókat, holott mi mindenben segítettünk neki????!!!! Elfogadtuk, hogy meg akar házasodni – abból mi lesz? -, aztán nagy nehezen elfogadtuk, hogy kilép. Otthagyta a 4 legjobb barátját, akiket szinte testvérként szerette őket – legalábbis ezt állította -, aztán már nem kis beszélnek egymással. Én már egy gerinctelen dögnek tartom! Szerintem ez már évekkel ezelőtt le lett kenve valakivel, vagy nem tudom, hogy Zayn fog először kilépni. Nem hiszem, hogy pár nap vagy hét múlva, valaki eldönti, hogy otthagy egy bandát, akikkel évekig együtt zenélnek és együtt hódították meg a top listákat. Ez valamilyen szinten meg lett beszélve valakivel/kikkel, hogy ez így lesz. Amióta Zayn elment, hónapig nem hallgattam 1D, és nagy részben ezért kerültem közelebb a 5 Seconds of Summerhöz. Bár lehet, hogy ha Zayn marad, akkor is közelebb állnának már hozzám. Nem tudom. Ugyanúgy szeretem Harryt, Niallt, Louist és Liamet, de kicsit messzebb vannak már. Ugyanúgy Harry mániás maradtam, Directioner, de más lett már, hogy Zayn nincs.
Ha esetleg valakit ezzel megbántottam, akkor bocsánatot kérek, de már ki kellett adnom magamból. Sajnálom.
Abszolút osztom a véleményed

Sosem voltam ezzel a bandával úgy, mint az első számú kedvencemmel, a TopGear-rel, de nagyon szerettem őket. Megnéztem régebben rengeteg videót, a barátnőmmel egy csomót sopánkodtunk, hogy menni akarunk a koncertekre, hogy milyen klassz lehet velük. Meg akartam ismerni őket, olvastam fanfictionokat, stb. A fandomot sosem toleráltam, mert a fele idióta, 12 éves kislányokból áll, akiknek az intelligenciaszintje a béka s*gge alatt van, és mivel az emberek összekötik velük azt a szót, hogy 'directioner', sosem mondtam magam annak.
Nem is tudom, úgy egy éve már, hogy nem követem őket figyelemmel. Harrybe még mindig bele vagyok bolondulva mondjuk, így, 18 éves fejjel is, mert hát elég jól sikerült gyerek, az biztos

Nem nagyon néztem már őket, mielőtt Zayn kilépett, szóval nem láttam az előzményeket. Mindig is baromi nagy volt rajtuk a nyomás, egy csomó idióta vette őket körül, ők meg túl gyávák voltak szerződést bontani és a saját lábukra állni. Szerintem Zayn-nek is ebből lett elege. Csak hát baromira nem volt fair az, amit tett. Otthagyta a turnét, mikor a sok rajongó, amikor a jegyet vette, azért is vette, hogy őt lássa. Másrészt hisztizett, mint valami ötéves, hogy elege van a nyilvánosságból, és akkor közben ugyanúgy a nyilvánosság előtt volt a kilépése után. A másik, én Perrie -t sosem bírtam. Úgy elvoltam a srácok barátnőivel, de konkrétan sz*rtam rájuk, mert engem nem feltétlen ők érdekeltek, de Perrie sosem volt szimpi, nem tartottam valami túl okos és értelmes lánynak.
Szóval, itt kezdődött ez az egész. Már előtte is voltak problémák, hogy Lou meg Zayn füveztek, akkor is látszott, hogy valami nem normális, ők voltak a gyengék, akik nem tudták ezt a helyzetet egy idő után kezelni.
Lou-ról meg leírtam a véleményem a róla szóló cikk alatt. Csalódtam benne, hülye volt, és felelőtlen, már ha igaz a hír, de hitelesítve van, tehát az. Az a gyerek egy olyan helyre fog születni, ahol bár sok jó ember veszi körül, mégis se rendes apja, se rendes anyja, ráadásul nem gondolnám, hogy bármelyikőjüknek is ideje lenne rá.
Csalódtam bennük, mindkettejükben. Többet néztem ki belőlük, őszintén megmondom. És sajnálom, hogy ez lett az One Direction-ből. Sokan utálták őket, még mikor kis pisisek voltak, de szerintem sokkal értelmesebb volt Zayn meg Lou is akkor még.
De persze... hogy a francba is várhatod, hogy ilyen körülmények közt nőjenek fel, vagy legyenek normálisak? Ez a szakma ilyen. Aki nem erős, elvérzik. És sokan elvéreznek.