Igyekszem én is képeket hozni!
One Direction
2015. április 06. 16:35
|
|
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline
|
Annyira örülök ennek a kedves fogadtatásnak!
1 felhasználónak tetszik:
Rory gilmore 12
2015. április 06. 17:01
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Idézet (Klauflau @ 2015.04.06. 16:35)
Annyira örülök ennek a kedves fogadtatásnak!
Ennek örömére egy kép:
Louis:
2015. április 06. 17:23
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Oh szívesen nem is kellene kétszer kérnie:
A kis huncutok:
A drága ír barátunk:
Liam:
A kis huncutok:
A drága ír barátunk:
Liam:
2015. április 06. 18:58
2015. április 06. 18:59
Ez meg mi?
2015. április 06. 18:59
2015. április 06. 19:05
Figyelem,ez csak a koncertre jövőknek lényeges,és nem szívfájdításért teszem ki,továbbá nem kérek megsemmisítő válaszokat,hogy miért kell,élveznünk kell nem holmi projektekkel cseszelődi abban 2,5 órában amit velük tölthetünk. Na szóval,megvannak a végleges projektek a koncertre!Aki esetleg nem tudna róla,azért teszem ki,mert elég sokat változtak!(A forrás:One Directon OTRA Bécs-facebook)
1.DON’T FORGET WHERE YOU BELONG.Különféle színű papírok helyett LUFIKAT fogunk használni, hogy megalkossuk a zászlót a stadion összes szintjén, úgyhogy mindenkit szépen kérünk, hogy HOZZON LUFIT MAGÁVAL! Az ELSŐ és a HARMADIK szintre PIROS lufik kellenek! A MÁSODIK szinten pedig FEHÉR lufikra lesz szüksége!Ha lehetséges,akkor hozz egy egész csomag lufit, vagy legalább 2-3 darabot, hogy azok,akik nem tudtak előre a tervről is részt vehessenek benne.–A lufik nem túl drágák (6euro-kb. 1900ft100 lufi) úgyhogy ezekkel könnyebblesz létrehozni a zászlót. Kérlek,támogasd a tervet, csak akkor tudjuk megcsinálni ha EGYÜTT dolgozunk! Az álló részen lévő emberek feladatai is változott egy kicsit.-Ha a PIROS vagy a ZÖLD zónában állsz,kérlek,nyomtass ki pár (vagy legalább is 2-3db-ot) a sablonokból,amiket csináltunk azzal a felirattal, hogy „DANKE”. Ha a KÉK vagy NARANCSSÁRGA zónában állsz,kérlek,nyomtass ki pár sablont azzal a felirattal, hogy „FOR STAYING WITH US”. A lapokat/lufikat a DON’T FORGET WHERE YOU BELONG alatt kell felemelni és kérlek,tartsd fent az egész szám alatt! Amennyiben hozol más táblákat, a saját országod zászlóját, azt feltarthatod bármikor máskor, de KÉRLEK,tedd őket félre a szám alatt és vegyél részt ebben a tervben, hogy megmutathassuk a fiúknak, hogy menyire hálásak vagyunk,azért amit csinálnak és, hogy különlegessé tegyük számukra ezt a koncertet.
2. STORY OF MY LIFE.A második terv ugyanaz MINDENKINEK a stadionban, vagyis nem számít, hogy hol ülsz/állsz,KÉRLEK,nyomtasd ki a 3. sablont,amit elkészítettünk. Egy szív található rajta, egy végtelen jel és az írás „FOREVER(az ide vezető linken rajta van a kép,ami kell)”. (Nagyszerű lenne,ha annyi sablont ki tudnál nyomtatni amennyit csak,tudsz, hogy azok, akik nem tudtak előre a tervről, ők is részt vehessenek benne. KÉRLEK emeld fel ezt a feliratot az egész STORY OF MY LIFE alatt.
3. NIGHT CHANGES.Ez nagyon egyszerű: csak tölts le a telefonodra egy olyan alkalmazást,ami lehetővé teszi, hogy bármilyen színű fényt bekapcsolhass rajta (pl.: color flashlight) vagy csak kapcsold be a lámpát rajta a NIGHT CHANGES alatt, hogy ezzel létrehozhassuk a különböző színű fények tengerét. Vagy használhatsz helyette színes világító rudat stb.
1.DON’T FORGET WHERE YOU BELONG.Különféle színű papírok helyett LUFIKAT fogunk használni, hogy megalkossuk a zászlót a stadion összes szintjén, úgyhogy mindenkit szépen kérünk, hogy HOZZON LUFIT MAGÁVAL! Az ELSŐ és a HARMADIK szintre PIROS lufik kellenek! A MÁSODIK szinten pedig FEHÉR lufikra lesz szüksége!Ha lehetséges,akkor hozz egy egész csomag lufit, vagy legalább 2-3 darabot, hogy azok,akik nem tudtak előre a tervről is részt vehessenek benne.–A lufik nem túl drágák (6euro-kb. 1900ft100 lufi) úgyhogy ezekkel könnyebblesz létrehozni a zászlót. Kérlek,támogasd a tervet, csak akkor tudjuk megcsinálni ha EGYÜTT dolgozunk! Az álló részen lévő emberek feladatai is változott egy kicsit.-Ha a PIROS vagy a ZÖLD zónában állsz,kérlek,nyomtass ki pár (vagy legalább is 2-3db-ot) a sablonokból,amiket csináltunk azzal a felirattal, hogy „DANKE”. Ha a KÉK vagy NARANCSSÁRGA zónában állsz,kérlek,nyomtass ki pár sablont azzal a felirattal, hogy „FOR STAYING WITH US”. A lapokat/lufikat a DON’T FORGET WHERE YOU BELONG alatt kell felemelni és kérlek,tartsd fent az egész szám alatt! Amennyiben hozol más táblákat, a saját országod zászlóját, azt feltarthatod bármikor máskor, de KÉRLEK,tedd őket félre a szám alatt és vegyél részt ebben a tervben, hogy megmutathassuk a fiúknak, hogy menyire hálásak vagyunk,azért amit csinálnak és, hogy különlegessé tegyük számukra ezt a koncertet.
2. STORY OF MY LIFE.A második terv ugyanaz MINDENKINEK a stadionban, vagyis nem számít, hogy hol ülsz/állsz,KÉRLEK,nyomtasd ki a 3. sablont,amit elkészítettünk. Egy szív található rajta, egy végtelen jel és az írás „FOREVER(az ide vezető linken rajta van a kép,ami kell)”. (Nagyszerű lenne,ha annyi sablont ki tudnál nyomtatni amennyit csak,tudsz, hogy azok, akik nem tudtak előre a tervről, ők is részt vehessenek benne. KÉRLEK emeld fel ezt a feliratot az egész STORY OF MY LIFE alatt.
3. NIGHT CHANGES.Ez nagyon egyszerű: csak tölts le a telefonodra egy olyan alkalmazást,ami lehetővé teszi, hogy bármilyen színű fényt bekapcsolhass rajta (pl.: color flashlight) vagy csak kapcsold be a lámpát rajta a NIGHT CHANGES alatt, hogy ezzel létrehozhassuk a különböző színű fények tengerét. Vagy használhatsz helyette színes világító rudat stb.
2015. április 06. 21:06
Riporter: Öt tinédzser egy fedél alatt…felmerül a kérdés…ki mosogat???
Niall: A mosogatógép?!
2015. április 06. 21:09
|
|
|
Idézet (Blackett @ 2015.04.06. 21:06)
Riporter: Öt tinédzser egy fedél alatt…felmerül a kérdés…ki mosogat???
Tudom ezt sokszor láttam derültem is!
Klauflau
2015. április 07. 08:36
jajj,mi lesz
Harry: És azért szeretem a zenét mert...
Liam: *közbevág* inkább azt mond el hogy (neved)et miért szereted !
Harry: Kuss már, még nem publikus hogy járunk!
Harry: És azért szeretem a zenét mert...
Liam: *közbevág* inkább azt mond el hogy (neved)et miért szereted !
Harry: Kuss már, még nem publikus hogy járunk!
2015. április 07. 08:39
Hát én ezt eddig nem is láttam
2015. április 07. 10:49
|
|
Fannika010új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.18. Hozzászólás: 52 Csatolások: 1 Azonosító: 239174 offline
|
2015. április 07. 11:33
Amúgy bazi durva, hogy olyanokat imádunk és siratunk, akiket még életünkben nem láttunk személyesen... Ezért vagyunk mi csak rajongók, és semmi több...
2015. április 07. 12:19
Idézet (brigioffical @ 2015.04.07. 11:33)
Amúgy bazi durva, hogy olyanokat imádunk és siratunk, akiket még életünkben nem láttunk személyesen... Ezért vagyunk mi csak rajongók, és semmi több...
Ezt most nem veszem pontosan hogyan értetted
2015. április 07. 12:29
|
|
|
Idézet (Blackett @ 2015.04.07. 12:19)
Ezt most nem veszem pontosan hogyan értetted
Semelyik sztárt nem szeretjük valójában
Csak a sztár énjüket ismerjük,és az imádathoz ez épp elég.HA egy kis undok dög lenne nem áldozná erre az életét,mert gondolj bele,Niall egy évben volt,hogy összesen 27-28 napot töltött a családjával.Ezeket mind rajongókért teszik,turnéznak,hogy minél többüknek mosolyt csaljanak a arcukra
Directioner 
Igen ez igaz a családjukkal sem találkoznak csak ritkán,azért,hogy a rajongóknak örömet okozzanak a világ minden egyes részein.Oké,hogy csak rajongók vagyunk de számomra a rajongás nem olyan,hogy "jaj de jó a zenéjük és jó a hangjuk",és szeretem őket 2 napig.Egyébként szerintem egyszer úgy is mindenki találkozik velük csak remélni kell,és pozitívan gondolni a dologra!
Klauflau
2015. április 07. 16:21
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Idézet (brigioffical @ 2015.04.07. 11:33)
A rajongó fogalma:
Idézet (Magyar Ellenőrzött Online Szótár)
Egy dologért,személyért túlzottan lelkesedő (ember), aki elfogult szeretetet vagy bámulatot érez.
Én nem vagyok rajongó és soha nem is voltam. Támogatom a fiúkat, imádom a zenéjüket és szeretem ezt a személyiségüket, amit a médiában mutatnak, de nem vagyok sem elvakult, vagy túlzottan lelkesedő. Lehet, hogy most ostorcsattogást hívok magamra, de semmit sem tudhatunk. Rengeteg példát láttam már rá. A TV-ben a legelragadóbb személyiség volt, aztán kiderült, hogy szabad idejében gyerekeket molesztált (ne értsetek félre, nem az 1D-ről feltételezek ilyeneket). Mind tudjuk, hogy irányítják őket, de ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy jó emberek. Vannak hibáik, amiket felismerek és elkönyvelek. Nem mondom, hogy tökéletesek és nem érzem, hogy ők a legcsodálatosabb és legbriliánsabb emberek a Földön. Szeretem a munkásságukat és őket, tisztelni és támogatni fogom őket amíg csak az eszemet tudom. Ennyi.
2015. április 07. 16:41
|
|
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline
|
Idézet (TianaBlack @ 2015.04.07. 16:21)
Én nem vagyok rajongó és soha nem is voltam. Támogatom a fiúkat, imádom a zenéjüket és szeretem ezt a személyiségüket, amit a médiában mutatnak, de nem vagyok sem elvakult, vagy túlzottan lelkesedő. Lehet, hogy most ostorcsattogást hívok magamra, de semmit sem tudhatunk. Rengeteg példát láttam már rá. A TV-ben a legelragadóbb személyiség volt, aztán kiderült, hogy szabad idejében gyerekeket molesztált (ne értsetek félre, nem az 1D-ről feltételezek ilyeneket). Mind tudjuk, hogy irányítják őket, de ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy jó emberek. Vannak hibáik, amiket felismerek és elkönyvelek. Nem mondom, hogy tökéletesek és nem érzem, hogy ők a legcsodálatosabb és legbriliánsabb emberek a Földön. Szeretem a munkásságukat és őket, tisztelni és támogatni fogom őket amíg csak az eszemet tudom. Ennyi.
Igazad van ebben a dologban, tényleg nem tudunk róluk igazából semmit. Ez olyan dolog mikor meg látod a bemutatkozásokban hogy nekem ez meg az a példaképem. Én sosem mondanék egy sztárt sem példaképemnek, hiszen csak a netről ismerem és ha a valóságban is találkoznék vele, nem jelentené hogy tényleg ismerem! Teljesen érthetőek a fel tételezéseid velük szemben!
Rory gilmore 12
2015. április 07. 16:51
|
|
KlauflauCinderella♥ |
|
Nem tudom hogy mennyire engedélyezet az ilyen gif, de ugy gondoltam ezt muszály meg osztanom!
Rory gilmore 12
2015. április 07. 19:18
|
|
|
Idézet (Klauflau @ 2015.04.07. 16:41)
Igazad van ebben a dologban, tényleg nem tudunk róluk igazából semmit. Ez olyan dolog mikor meg látod a bemutatkozásokban hogy nekem ez meg az a példaképem. Én sosem mondanék egy sztárt sem példaképemnek, hiszen csak a netről ismerem és ha a valóságban is találkoznék vele, nem jelentené hogy tényleg ismerem! Teljesen érthetőek a fel tételezéseid velük szemben!
Teljesen igazad van!
Klauflau
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.