Ti mit gondoltok Eleanorról és Louisról? Én személy szerint totál odavagyok a párosukért. Szívem szakad meg ha igaz a hír,hogy szakítottak.
Louist pedig nem értem...2 hét telt el a szakításuk óta (állítja egy oldal) és egy csajjal van már rögtön..Ha valakit érdekel a hír forrása akkor szívesen linkelem az oldalt.
One Direction
2015. március 22. 15:59
Idézet (Evelin6816 @ 2015.03.22. 12:36)
Ti mit gondoltok Eleanorról és Louisról? Én személy szerint totál odavagyok a párosukért. Szívem szakad meg ha igaz a hír,hogy szakítottak.
Louist pedig nem értem...2 hét telt el a szakításuk óta (állítja egy oldal) és egy csajjal van már rögtön..Ha valakit érdekel a hír forrása akkor szívesen linkelem az oldalt.
Nekem csak annyi,hogy tegyék amit akarnak,ami nekik jó,amitől boldogok.Csak a directionerek hagynák már abba azt a k*rva háborúzást.Persze,értem hogy a Larry shipperek most pezsgőznek,az Elounorosak meg bőgnek,de ezt nem előttük kéne,mert megérinti mindannyiukat!
1 felhasználónak tetszik:
LDreamP
2015. március 25. 18:50
|
|
LDreamP♓︎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.22. Hozzászólás: 2208 Csatolások: 39866 Azonosító: 190192 offline
|
Nem tudom felfogni, elfogadni és elviselni.. Nem!
Zayn: "Az életem a One Directionnel sokkal több, mint azt valaha képzelni tudtam volna. Azonban öt év után úgy érzem, itt az idő arra, hogy kilépjek belőle. Szeretnék elnézést kérni a rajongóimtól, ha valakit elszomorítottam, de azt kell tennem, amit a szívem diktál. Azért lépek ki, mert normális, átlagos 22 éves emberi életet szeretnék, akinek van ideje pihenni és rendelkezik magánélettel. Tudom, hogy négy barátra leltem szert és azt is, hogy folytatni fogják a munkát, hogy a világ legjobb bandája legyenek.”
Többiek: "Nagyon szomorúak vagyunk, hogy Zayn kilép, de teljesen megértjük a döntését, és mellette állunk. Az elmúlt öt év csodálatos volt, rengeteg mindenen keresztül mentünk, örökké barátok leszünk. Mi négyen folytatjuk, készül új albumunk és nyomatjuk ezerrel a koncerteket továbbra is.”
Zayn: "Az életem a One Directionnel sokkal több, mint azt valaha képzelni tudtam volna. Azonban öt év után úgy érzem, itt az idő arra, hogy kilépjek belőle. Szeretnék elnézést kérni a rajongóimtól, ha valakit elszomorítottam, de azt kell tennem, amit a szívem diktál. Azért lépek ki, mert normális, átlagos 22 éves emberi életet szeretnék, akinek van ideje pihenni és rendelkezik magánélettel. Tudom, hogy négy barátra leltem szert és azt is, hogy folytatni fogják a munkát, hogy a világ legjobb bandája legyenek.”
Többiek: "Nagyon szomorúak vagyunk, hogy Zayn kilép, de teljesen megértjük a döntését, és mellette állunk. Az elmúlt öt év csodálatos volt, rengeteg mindenen keresztül mentünk, örökké barátok leszünk. Mi négyen folytatjuk, készül új albumunk és nyomatjuk ezerrel a koncerteket továbbra is.”
2015. március 25. 19:21
|
|
Evelin1Dღ Forever Young ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 1424 Csatolások: 7 Azonosító: 211179 offline
|
Idézet (LDreamP @ 2015.03.25. 18:50)
OMG én is pont most olvastam facebook-on és azt hittem csak valami hülye vicc... De ezt most nem tudom elhinni.:'( Zayn nélkül nem is One Direction a One Direction és ... most ez komoly?!? Mindig is azt hittem ha egyszer feloszlik a 1D akkor egyszerre lépnek ki és nem így. Nem tudom felfogni egyáltalán nem
LDreamP
2015. március 25. 19:25
Ne essetek nekem csajok, de nekem az a gyanúm, hogy Zayn nem önszántából távozott.
2015. március 25. 19:28
Idézet (LDreamP @ 2015.03.25. 18:50)
Kedves!Téged tartalak a legszerencsésebbnek,hiszen te még mind az ötüket láttad a színpadon.Zayn azért sírt a Night Changesnél mert tudta,hogy az az utolsó koncertje.Én szerencsétlenül bőgök itthon.És akármennyire is tűnik ez tucatnak,én tényleg sírok.Ez feldolgozhatatlan.Mégis hogy van pofája így otthagyni a bandát?Ha ennyire tudta akkor az elején találta volna ki.Nekik sem lesz most jó ez a sk bántás,sőt,így ne csodálkozzunk ha nem lesz teltház.De valahogy igyekszem feladni a sírást és a befordulást,mert én őszintén szeretem.Nem tudom megemészteni
Rory gilmore 12
2015. március 25. 19:39
|
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline
|
Idézet (Blackett @ 2015.03.25. 19:28)
Kedves!Téged tartalak a legszerencsésebbnek,hiszen te még mind az ötüket láttad a színpadon.Zayn azért sírt a Night Changesnél mert tudta,hogy az az utolsó koncertje.Én szerencsétlenül bőgök itthon.És akármennyire is tűnik ez tucatnak,én tényleg sírok.Ez feldolgozhatatlan.Mégis hogy van pofája így otthagyni a bandát?Ha ennyire tudta akkor az elején találta volna ki.Nekik sem lesz most jó ez a sk bántás,sőt,így ne csodálkozzunk ha nem lesz teltház.De valahogy igyekszem feladni a sírást és a befordulást,mert én őszintén szeretem.Nem tudom megemészteni 
Mégis hogy van pofája? HOGY VAN POFÁJA?? Felfogod, hogy te miket irogasz? Felfogod, hogy ők is emberek, és ők is besokallnak? Szerinted ő a jövőbe lát, és tudni fogja mikor roppan össze legközelebb? Mégis hogy lehetsz ennyire önző, mikor most lenne a legnagyobb szüksége a rajongóira, te meg pofátlannak nevezed, mert egyszerűen sok már ez neki? Mégis milyen ember vagy te?
2015. március 25. 20:32
Idézet (Sofi Chan @ 2015.03.25. 19:39)
Mégis hogy van pofája? HOGY VAN POFÁJA?? Felfogod, hogy te miket irogasz? Felfogod, hogy ők is emberek, és ők is besokallnak? Szerinted ő a jövőbe lát, és tudni fogja mikor roppan össze legközelebb? Mégis hogy lehetsz ennyire önző, mikor most lenne a legnagyobb szüksége a rajongóira, te meg pofátlannak nevezed, mert egyszerűen sok már ez neki? Mégis milyen ember vagy te?
Jelenleg dühös.De a cikk alatt kifejtettem a véleményem,sajnálom hogy ezt írtam:Én büszke vagyok rá,hogy felvállalta az akaratát,de akkor is,ha tudta,hogy el fog menni,,miért kellett elkezdenie a turnét?nem akartam vitát,s félreérthetőséget
2015. március 25. 20:36
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Oldalakat tudnék róla írni, de azt hiszem felesleges. Minden Directioner tudja, milyen érzés.
Fáj.

Fáj.

2015. március 26. 05:59
A szívemhez közel engedtem őket .....Most és mindörökkön örökké itt lesznek velünk ♥ Bánt a gondolat , hogy Zayn cserben hagyott minket fáj a szívem miatta hiszen volt oka ott hagyni a bandát de , hogy a rajongóit az már képtelen vagyok elviselni ..... Sírok mivel nem tehetek mást , szívem szerint baltával rohangálnék Zayn után , de ezzel nem érnék el semmit .... Pont a koncert előtt .... Már nem a One Directiont fogjuk hallani és látni , hanem Niall , Harry , Liam és Louist ... Zayn meg fogja bánni nem hiszem , hogy hosszú távra elmenne vagyis reménykedem ♥♥♥Inkább hanyagolom a témát mert már szó szerint kiszáradtam , a szívem is fogyott pár kilót a lelkem összetört az agyam össze zavarodott ... Inkább tanulom a Hidegháborút mint , hogy ilyen szomorú , lehangoló cikkeket olvassak és hogy össze ne törjek semmit mert felrobbanok ...
Directioner szív , Directioner lélek , Directioner leszek amíg csak élek
Directioner szív , Directioner lélek , Directioner leszek amíg csak élek
2015. március 26. 15:41
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Sziasztok!
Most írok először ebbe a topicba,nem is tudom,hogyan.
Én azért látogattam,meg ezt a topicot,hogy Directonerekkkel legyek egy légkörben...,mivel a körülöttem élők nem rajonganak a bandáért.
Hát idetalálásom oka az is volt,hogy elmondjam mit is érzek és osztozzam veletek a boldogságban,szomorúságban..Hiszen a napokban nem kevés van belőlük.Zayn távozása,Harry sírása...Ha érdekel titeket itt a véleményem:http://starity.hu/magazin/55199-breking-zayn-malik-otthagyja-a-one-directiont/
Én azért látogattam,meg ezt a topicot,hogy Directonerekkkel legyek egy légkörben...,mivel a körülöttem élők nem rajonganak a bandáért.
Hát idetalálásom oka az is volt,hogy elmondjam mit is érzek és osztozzam veletek a boldogságban,szomorúságban..Hiszen a napokban nem kevés van belőlük.Zayn távozása,Harry sírása...Ha érdekel titeket itt a véleményem:http://starity.hu/magazin/55199-breking-zayn-malik-otthagyja-a-one-directiont/
LDreamP
2015. március 26. 17:16
Idézet (Rory gilmore 12 @ 2015.03.26. 15:41)
Sziasztok!
Örülünk neked
2015. március 26. 17:38
Idézet (Blackett @ 2015.03.26. 17:16)
Örülünk neked
Én is elég későn jöttem rá,hogy amellett,hogy állandóan ezt bámulom,van-e valami friss,írnék is.Amikor rájöttem erre hogy írnom is kéne jöttem rá arra,hogy mennyire is befogadó ez a társaság.Most kell igazán összetartani,és nem megnehezíteni azzal 4-ük dolgát,hogy csak úgy hívjuk őket:Niall,Harry Liam és Louis.Próbáljuk meg,de ugyan nem könnyű,de One Directionnek szólítani.Mondta Harry egy fannak,óneki az a legrosszabb,hogy nem találkozhat az összes Directionerrel.DE nézzük a jó oldalát--> Zayn most boldog,mert túltette magát ezen,felvállalta az akaratát.Szerintem én képtelen lennék azzal a tudattal együtt élni,hogy már 109 fan megölte magát a távozásom miatt.Bocsánat,kicsit át mentem más témába is,mert nagyon megviselt és összetört ez a banda,de üdvözlünk!
(amúgy nekem sem szereti senki a környezetemben,ezért is regisztráltam ide,mert itt vannak a barátaim,akik megértenek)
Nem tudom, hogy Zayn tud-e erről a 109 emberről, de nem hiszem, hogy az ő felelőssége lenne. Úgy értem, akkor most ne csináljon semmit csak azért, hogy nehogy valaki öngyilkos legyen? Az a baj, hogy nem látunk bele a fejébe, és nem tudjuk, hogy mi ment a háttérben, szóval szerintem nem kéne azért elítélni, mert hozott egy döntést. Nyilván neki sem volt könnyű, és nem az volt a célja, hogy átverje a rajongókat. Meg nekem az is fura, hogy ennyire hirtelen, a turné kellős közepén feláll, hogy sziasztok... valami nagyon rendkívülinek kellett szerintem történnie, hogy ez lett. Valószínűleg sosem fogjuk megtudni.
LDreamP
2015. március 26. 19:25
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Idézet (Blackett @ 2015.03.26. 17:16)
Örülünk neked
Én is elég későn jöttem rá,hogy amellett,hogy állandóan ezt bámulom,van-e valami friss,írnék is.Amikor rájöttem erre hogy írnom is kéne jöttem rá arra,hogy mennyire is befogadó ez a társaság.Most kell igazán összetartani,és nem megnehezíteni azzal 4-ük dolgát,hogy csak úgy hívjuk őket:Niall,Harry Liam és Louis.Próbáljuk meg,de ugyan nem könnyű,de One Directionnek szólítani.Mondta Harry egy fannak,óneki az a legrosszabb,hogy nem találkozhat az összes Directionerrel.DE nézzük a jó oldalát--> Zayn most boldog,mert túltette magát ezen,felvállalta az akaratát.Szerintem én képtelen lennék azzal a tudattal együtt élni,hogy már 109 fan megölte magát a távozásom miatt.Bocsánat,kicsit át mentem más témába is,mert nagyon megviselt és összetört ez a banda,de üdvözlünk!
(amúgy nekem sem szereti senki a környezetemben,ezért is regisztráltam ide,mert itt vannak a barátaim,akik megértenek)
Köszönöm,hogy befogadtok,és támogattok,ezt meg se tudom,köszönni nektek!
LDreamP
2015. március 26. 19:35
|
|
LDreamP♓︎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.22. Hozzászólás: 2208 Csatolások: 39866 Azonosító: 190192 offline
|
Idézet (Rory gilmore 12 @ 2015.03.26. 15:41)
Sziasztok!
Én is szeretnélek üdvözölni!
Örülök, hogy csatlakoztál köreinkbe!
ONE DIRECTION20
2015. március 26. 19:49
|
|
|
Idézet (LDreamP @ 2015.03.26. 19:35)
Én is szeretnélek üdvözölni!
Ez természetes nem is tudom,hogy eddig,hogy nem eszméltem fel hamarabb!
U.I Zayn nagyon hasonlít a keresztapukámra vagyis ha ránézek rögtön ő fog eszembe jutni!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.