One Direction
2015. február 18. 21:28
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Ööö esetleg ez lenne az a kép, ahol állítólag Niall babe smacizott azzal a "Melly" nevű csajszival? Mert én nem látok rajta semmi konkrétumot, hogy Niall lenne az, akit lesmárol. Ja és ne lepődjetek meg, ha holnap láttok egy olyan képet, hogy Harry cicussal smacizok, vagy Lucas-al.
az utóbbi lehet, hogy még össze is jön
1 felhasználónak tetszik:
LDreamP
2015. február 20. 10:53
Idézet (Dorina1024 @ 2015.02.18. 21:28)
Ööö esetleg ez lenne az a kép, ahol állítólag Niall babe smacizott azzal a "Melly" nevű csajszival? Mert én nem látok rajta semmi konkrétumot, hogy Niall lenne az, akit lesmárol. Ja és ne lepődjetek meg, ha holnap láttok egy olyan képet, hogy Harry cicussal smacizok, vagy Lucas-al.
az utóbbi lehet, hogy még össze is jön
Szerintem a probléma ott kezdődik,hogy a képek nem élesek.
2015. február 20. 13:26
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Idézet (Blackett @ 2015.02.17. 14:30)
Kedves Directionerek!
Nem tudom ki figyeli tumblr-ön,instagramon,twitteren,esetleg facebookon a srácokról a paparazziképeket.Mindenesetre Eleanorról is kerültek fel képek,amin nagyon is látszik,valami nincs rendben az életében.A Larry shipperek újra az eltúlzott kategóriába mentek át,és nagyon jól tudjuk,hogy amíg Harryről teljesen lepereg az egész,addig Louist bántja a dolog,mert szereti El-t.A képeken Eleanor brutál sovány,és májfoltok is megjelentek rajta,ami a fogyás miatt van.Lehet magánéleti problémája van,de 90% hogy a Larry-shipperek miatt nincs jó passzban,sőt kezd veszélyessé válni a helyzet.Srácok,azt szeretném kérni,hogy akinek van Twitter fiókja az tweeteljen egy #weloveyoueleanor posztot.Egy tweet ugyan nem tezs semmit,de minél többen tesszük ezt a trendet,annál valószínűbb hogy hozzá is eljut,így egy kicsit is sikerül éreztetni vele,hogy vannak akik szeretik és hisznek Elounorban.Köszönöm. Képek Eleanor változásáról: x x
Nem tudom ki figyeli tumblr-ön,instagramon,twitteren,esetleg facebookon a srácokról a paparazziképeket.Mindenesetre Eleanorról is kerültek fel képek,amin nagyon is látszik,valami nincs rendben az életében.A Larry shipperek újra az eltúlzott kategóriába mentek át,és nagyon jól tudjuk,hogy amíg Harryről teljesen lepereg az egész,addig Louist bántja a dolog,mert szereti El-t.A képeken Eleanor brutál sovány,és májfoltok is megjelentek rajta,ami a fogyás miatt van.Lehet magánéleti problémája van,de 90% hogy a Larry-shipperek miatt nincs jó passzban,sőt kezd veszélyessé válni a helyzet.Srácok,azt szeretném kérni,hogy akinek van Twitter fiókja az tweeteljen egy #weloveyoueleanor posztot.Egy tweet ugyan nem tezs semmit,de minél többen tesszük ezt a trendet,annál valószínűbb hogy hozzá is eljut,így egy kicsit is sikerül éreztetni vele,hogy vannak akik szeretik és hisznek Elounorban.Köszönöm. Képek Eleanor változásáról: x x
Ehhez hozzászólva csak ennyi:
Nekem semmi bajom a Larry shipperekkel, amíg túlzásokba nem esnek. Louis nyilvánvalóan szereti Eleanort. Az már más kérdés, hogy ki szerint milyen szinten. Ebben az esetben szerintem nem is ez a lényeg, hanem az, hogy igenis szereti és próbálja megóvni. Nézzük csak a következőt:
"Magazinokban és cikkekben nem publikálhatsz olyan képeket celebekről, ahol dohányoznak. Ezért vesz elő mindig egy cigit Louis, amikor Eleanorral van, amit aztán sosem gyújt meg."
kép1 kép2
Szerintem ha mást nem is, csak ennyit kellene tiszteletben tartani...
2015. február 20. 16:14
Liam vs. Niall
2015. február 20. 16:22
Idézet (Blackett @ 2015.02.20. 16:17)
Niall arckifejezései xD

Már tűkön ülök , hogy mondjon valamit a drága a szerelmi életéről ugyanis annyira kiváncsi vagyok , hogy mi van közöttük
2015. február 21. 20:36
Rosszalló nézések
2015. február 21. 21:25
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Idézet (Blackett @ 2015.02.20. 10:53)
Szerintem a probléma ott kezdődik,hogy a képek nem élesek.
Semmi sem látszik,szerintem csak vagy röhögcsélnek valamin,és azáltal dőlnek előre,illetve felállnak.Ha együtt lennének Niall már rég elmondta volna.Nyugi csajok,ha valami konkrét lesz úgyis felvállalják,hiszen Niall büszke lenne a barátnőjére,mert neki a One Direction óta nem volt komoly kapcsolata.Amúgy Dorina hogy áll a koncertjegyed? 
úgy látszik, hogy egyre jár az agyunk
LDreamP
2015. február 24. 18:25
Szavazzatok a One Directionre Kid's Choce Awardson!Telejesen ingyenes,csak nyomjatok annyi szavazatot ahányat csak tudtok,higgytek el jó unaloműzés.Én már kb 500-at küldtem,de nem állok le,ezt össze kell hoznunk.Manapság sok a pletyi hogy már nem akkora a felhajtás a srácok körül,és hogy egyre kevesebben szeretik őket,és ez hozzájuk is eljut.Mutassuk meg nekik kik is vagyunk mi...szavazz
2015. február 24. 20:06
Idézet (Blackett @ 2015.02.24. 18:25)
Szavazzatok a One Directionre Kid's Choce Awardson!Telejesen ingyenes,csak nyomjatok annyi szavazatot ahányat csak tudtok,higgytek el jó unaloműzés.Én már kb 500-at küldtem,de nem állok le,ezt össze kell hoznunk.Manapság sok a pletyi hogy már nem akkora a felhajtás a srácok körül,és hogy egyre kevesebben szeretik őket,és ez hozzájuk is eljut.Mutassuk meg nekik kik is vagyunk mi...szavazz
Uhhh én is szavaztam és sok barátnőmnek szóltam is és megis mutattam nekik , hogy hol kell szavazni
2015. február 24. 20:12
Azt szeretném a KCA-val kapcsolatban , hogy ha már szavasztok légyszíves nyomjatok egy jelet Bruno Marsra ez nekem nagyon fontos , bár a ti döntésetek nem fogom senkire ráerőszakolni , de nekem Bruno is fontos és szeretném ,ha ő is nyerne egy rakétát ... Előre is köszönöm nektek
LDreamP
2015. február 27. 22:21
Halljátok mibe botlok ma reggel...unatkozom és pörgetem a netet és kiszúrja a szememet egy poszt.A koncerten a drága ausztráliaik fotóztak valamit az előzenekar alatt,hogy be sem tudják már tölteni a stadiont,egyre kevesebben szeretik.Ne higgyetek ilyeneknek ugyanis ezeket a képeket a színpad felőli részrő fotózták ahol alapból nem szabad úlni és az Allianz stadiumban ráadásul valami javítás vagy szereléa volt ezért biztonsági okoból sem lehetett.Mellesleg volt ott annyi koncertjük hogy nem biztos hogy sikerült elasni az összes jegyet hisz az a stadion nagyon nagy.Amúgy nem tudom láttátok-e de Japánban annyira jó volt az a csöndhogy nem üvöltötték a rajongók a számokat ezáltal teljesen tisztán hallani a hangkukat ahwww
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.