One Direction
2015. február 09. 21:43
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Köszönöm, Lovatics4, hogy valósághűen leírtad azt, ami nyomta a szívemet.
A számból vetted ki a szót, minden egyes leírt betűddel. Köszi.
1 felhasználónak tetszik:
LDreamP
2015. február 10. 16:11
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Lányok! Nem tudom, hogy hol kezdjem. Szóval ma volt nálam az egyik LB, és azt mondta, hogy a keresztapja ő jegyének a felét kifizeti, ha az anyja elengedi. Erre rögtön vágta a k.apja, hogy "De gondolom Dorina is szívesen elmenne". Hát hogy ne!! Életem legnagyobb álma, és bármit megtennék értük. De van egy problem. Ti milyen jegyeket kaptatok? Mármint ülő, álló esetleg VIP? Én személy szerint VIP jegyek szeretnék, mert akkor beszélhetek velük és többek között Harrynek megköszönhetek mindent. Most kisírtam magam anyunak, aki azt mondta, hogyha eljön velünk valaki, akkor mehetek
Istenem még mindig sírok. Aki esetleg VIP jeggyel rendelkezik megdobna egy üzenettel, hogy mi hogyan van a jeggyel kapcsolatban? Vagy álló ill. ülő? Köszönöm nektek, hogy vagytok és, hogy reménykedtek benne, hogy elmehetek vagy mások! Ja és még valami! Tudjátok, hogy kik az előzenekarok? Thank You Very Much!

LDreamP
2015. február 10. 16:37
|
|
LDreamP♓︎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.22. Hozzászólás: 2208 Csatolások: 39866 Azonosító: 190192 offline
|
Lovatics04 én is teljes mértékben egyetértek a szavaiddal!
Dorina1024 remélem sikerül neked és eltudsz menni a srácok koncertjére!
A VIP jeggyel kapcsolatos információkról nem sokat tudok és igazából még az előzenekarról sincs túl sok infó.. Azt tudom biztosra, hogy Ausztráliában a McBusted zenél a fiúk előtt. Másról sajna nem vagyok informálva..
ui.: Bocsánat a szóismétlésekért
Lovatics04
2015. február 10. 16:45
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Idézet (TianaBlack @ 2015.02.09. 21:43)
Köszönöm, Lovatics4, hogy valósághűen leírtad azt, ami nyomta a szívemet.
A számból vetted ki a szót, minden egyes leírt betűddel. Köszi.

Nagyon szívesen.Szerintem a Directionerek is így gondolják és már elég sokan írtátok,hogy egyetértetek(baromi sokan...2-en) köszönöm azoknak,akik tényleg így gondolják.Úgy látszik még a földön vannak olyanok is,akik nem retardált majmok,hanem intelligens emberi lények.
LDreamP
2015. február 10. 16:50
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Idézet (LDreamP @ 2015.02.10. 16:37)
A VIP jeggyel kapcsolatos információkról nem sokat tudok és igazából még az előzenekarról sincs túl sok infó.. Azt tudom biztosra, hogy Ausztráliában a McBusted zenél a fiúk előtt. Másról sajna nem vagyok informálva..
Köszönöm,hogy te is egyetértesz.Nem szeretném,ha a Neander-völgyi retardált emberek szennyezzék itt a légkört.Dorina1024 remélem teljesül az álmod és eljutsz a koncertre.
2015. február 11. 18:32
|
|
|
Idézet (zsanata @ 2012.01.13. 07:01)
Lehet, hogy most közgyűlölet tárgya leszek, de én egyszerűen gyűlölöm őket! Jó pasik, meg minden, de ez a nyálas zene amit nyomnak, az egyszerűen kiakaszt! Borzalmas.
Erős kifejezés a borzalmas,esetleg inkább az,hogy nem tetszik.Ha nem tetszik a zenéjük nem erőltetem-ne hallgasd!Biztos más műfajt képviselsz(lehet rock-de lehet csak nem jön be a zenéjük) és ezzel nincs semmi baj.
LDreamP
2015. február 11. 19:12
|
|
|
Idézet (Vegas @ 2012.03.03. 12:14)
Tele van a hócipőm ezekkel. Még együttesnek sem nevezhető csak 5 Justin Bieber-féle kisfiú összezárva. Csak nyögdécselnek minden dalban kb. úgy, mintha egy macska farkára léptek volna. De csak azért lettek ilyen híresek, mert pont jókor voltak jó helyen Mit esztek rajtuk?
Szégyen, hogy ma már ezeket mindenki ismeri, és olyan nagy IGAZI bandákat nem, mint a Guns N’ Roses, Manowar, AC/DC, Mötley Crüe stb. Én ezt gondolom, ti biztosan ezért a véleményemért megköveznétek, de nem érdekel. Ez az én véleményem, és nem fogok sodródni az árral.
Ne általánosíts,mert én ismerem a régi bandákat.Nem kövezlek meg,csak elmondom:igen vannak olyanok,akik már a legendákat nem ismerik,de ez nem mindenkire vonatkozik,aki szereti a bandát.
2015. február 11. 20:35
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|

2015. február 12. 17:21
Idézet (Dorina1024 @ 2015.02.10. 16:11)
Lányok! Nem tudom, hogy hol kezdjem. Szóval ma volt nálam az egyik LB, és azt mondta, hogy a keresztapja ő jegyének a felét kifizeti, ha az anyja elengedi. Erre rögtön vágta a k.apja, hogy "De gondolom Dorina is szívesen elmenne". Hát hogy ne!! Életem legnagyobb álma, és bármit megtennék értük. De van egy problem. Ti milyen jegyeket kaptatok? Mármint ülő, álló esetleg VIP? Én személy szerint VIP jegyek szeretnék, mert akkor beszélhetek velük és többek között Harrynek megköszönhetek mindent. Most kisírtam magam anyunak, aki azt mondta, hogyha eljön velünk valaki, akkor mehetek
Istenem még mindig sírok. Aki esetleg VIP jeggyel rendelkezik megdobna egy üzenettel, hogy mi hogyan van a jeggyel kapcsolatban? Vagy álló ill. ülő? Köszönöm nektek, hogy vagytok és, hogy reménykedtek benne, hogy elmehetek vagy mások! Ja és még valami! Tudjátok, hogy kik az előzenekarok? Thank You Very Much!

Igazából én sem tudok semmit a VIP jegyről ... Én ülőben leszek ha van vagy lenne kérdésed az ülő jeggyel kapcsolatban akkor nyugodtan írj üzenetet
2015. február 14. 10:15
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Idézet (LDreamP @ 2015.02.10. 16:37)
Bécsben a McBusted lesz, míg Ázsiában a 5 Second Of Summer
LDreamP
2015. február 14. 18:45
Idézet (dórikkka @ 2015.02.12. 17:21)
Igazából én sem tudok semmit a VIP jegyről ... Én ülőben leszek ha van vagy lenne kérdésed az ülő jeggyel kapcsolatban akkor nyugodtan írj üzenetet
remélem sikerül eljutnod a koncertre

Én úgy tudom,hogy Bécsben a VIP jegy csak a legelöl állást és egy 1D-s ajándék csomagot biztosít.
LDreamP
2015. február 15. 18:28
Na halljátok ezen besírtam.Liam és Louis jönnek ki egy bárból (a felvétel alapján már kicsi be voltak nyomva xD) és a fanok köszönnek Liamnek,hogy Hi Liam,erre Liam vissza,hogy Hi Liam
videó link
2015. február 15. 19:31
Mellesleg,ez a topik a fanoknak szól,nem pedig azoknak,akik csak a gyűlöletet szeretnék kiírni magukból.Arra tessék fogni egy lapot és egy tollat (igen,lehet még manapság kézzel írni,nem csak a képernyő előtt a billentyűzetet kiaksasztva a caps lock-ot és a felkiáltójelet nyomkodni) és kiírni magunkból a gyűlöletet.Azért az sem árt,ha néhányan nem itt jönnének rá a smiley-k használatának örömeire,van rá máshol is hely
Légyszíves minden itt lévő Directioner nevében kérem,aki nem szereti a bandát,és csak ócsárolni tudja őket ne írjon ebbe a topikba,mert van akiknek ők a a világot,az életet,vagy csak szimplán egy biztos pontot jelent.Köszönöm
2015. február 16. 13:24
Nem tudom ki hallot róla,és ki ne,de létezik egy Melissa Anne "Melly" nevű lány,21 éves és Sydneyben él
Állítólag Niall új barátnője,együtt vannak,sőt néhány állítás szerint olyan kép is kiszivárgott amin csókolóznak.Valaki ha tud valami konkrétat légyszíves írja meg.Amúgy gratulálok ha tényleg együtt vannak,de tudom,Melly csak álca,Nialler rám vár
2015. február 16. 14:41
Idézet (Blackett @ 2015.02.16. 13:24)
Nem tudom ki hallot róla,és ki ne,de létezik egy Melissa Anne "Melly" nevű lány,21 éves és Sydneyben él
Állítólag Niall új barátnője,együtt vannak,sőt néhány állítás szerint olyan kép is kiszivárgott amin csókolóznak.Valaki ha tud valami konkrétat légyszíves írja meg.Amúgy gratulálok ha tényleg együtt vannak,de tudom,Melly csak álca,Nialler rám vár 
Ohhh RÁNK vár
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.