Pár nappal ezelőtt egy olyan cikk látott napvilágot a The Sun oldalon, ami szerintem nem csak engem, de itt még sokakat megrendíthet. A lap értesülései szerint a banda oszlopos tagja, Harry Styles csupán két évet ad a One Directionnek, azután pedig megpróbál saját lábára állni és a saját, egyéni karrierjére koncentrálni /mint énekesi munka, mint pedig színészi produkciók/. Ugyan nincs megerősítve, de a directionerek máris hatalmas aggódásba kezdtek.
Személyes véleményem: Életem legszebb 3 -majdnem 4- éve volt az utóbbi, akik pedig ezt széppé tették, azok a srácok voltak. Velük éltem át a szüleim válási procedúráját, a nővérem rehabilitációs kezelését és a nagymamám halálát. Ők voltak azok, akiknek a hangjára nap mint nap álomra hajtottam a fejem és Ők voltak életem egyetlen biztos pontjai, amikor minden kicsúszni látszott alólam. Négy évvel ezelőtt csak egy személyiségtelen tinilány voltam nagy álmokkal és tervekkel, reményekkel, miszerint felnőttként majd íróvá válhat. Harry, Louis, Zayn, Niall és Liam segített nekem felnőni és elindulni az élet útján. Elcsépelt szöveg, de teljesen igaz. Ha nem lenne a(z) 1D, most csak egy 16 éves lány lennék a szobámban, elveszve és depressziósan, minden álmát feladva - de most nem. Hiszek és szeretnék, tenni fogok érte. Mind tudtuk, hogy egyszer eljön a vége, vagy részünkről, vagy a srácok részéről - ha a hírek igazak, akkor már csak két évünk maradt kihasználni a lehetőségeket és átélni újra és újra a csodát. Nem tudhatjuk mennyi van még hátra a banda életéből, de ha Harry tényleg a külünválásnál dönt, vajon meddig maradhat életben a banda? Csak ennyi kérdésem van. Nem csak a pletykára gondolok, hanem az egészre - hisz semmi sem tart örökké. Örökre Ők maradnak azok, aki megtanítottak kirángatni a hibából és élni. Örökre Directioner maradok. Ha valaki megkérdezi, mit jelent számomra a banda, csak ennyit fogok mondani: "Ők azok, akik megtanítottak élni az álmaimat és nem pedig álmodni az életemet". Elindítottak egy petíciót Twitteren, szóval,
hogyha Ti is úgy gondoljátok, ahogy én, posztoljatok valami szívmelengetőt '#The1DStayForeverInMyHeart' hashtaggel!
Mert a Directioner lélek örök.
Bocsi az elírásokért.