Idézet (TianaBlack @ 2015.01.15. 17:45)
Most az én szívemet is teljes mértékben összetörted. /jelképesen/ Annyira de annyira sajnállak, hogy nem lehetsz részese ennek az egésznek [

] bár, tudod - ami késik,az nem múlik. Én éppen Amszterdamban voltam, amikor felléptek ott abban a hatalmas arénában és kintről a nyálamat csorgatva próbáltam kiszűrni a kijövő hangokat. A tudat, hogy kb. nagyon közel /ezt jól megmondtam xd/ voltak hozzám, de mégsem tudtam ott maradni legalább, hogy megvárjam a kiérkezést -indult az a hülye gépünk- borzasztó volt. Hallottam egy cafatka "Kiss You" féle halk zajt, de azt is alig, mert utána rámszóltak, hogy menjek arráb, vissza a tömeghez, mert nem állhatok itt amíg vannak az arénában. Majd ha mindenki elmegy és kiürült, állhatók tőlük még a tetejére is.

Hát, mondom, kösz.

Majdnem sírtam az idegtől, az örömtől és a szomorúságtól.

Na, de ebből azt akartam kihozni, hogy átérzem és részvétem

Ha lenne három jegyem, az egyiket tuti átadnám és akkor nem az elmebeteg nővéremmel kéne átélnem ezt az élményt -aki speckó utálja a srácokat, de no problem-
Kitartást és mi is imádunk
Mi /Én legalábbis, de szerintem a többiek is/ mindenkit imádunk. Köszönöm, hogy itt vagytok nekem skacok.
Azoknak akik mennek üzenem,úgy bulizzátok ki magatokat és élvezzétek az egészet,mint még bármi mást sehogy az életetekben!Remélem valamelyik koncerten,majd én is ott tombolhatok a tömegben a barátaimmal(főleg,hogy senki olyannal nem találkozom aki szereti őket,de egye fene,majd lesz).Volt egy halvány lehetőségem,hogy én is mehessek,de sajnos már késő volt és több ok miatt is lemondtam róla.Pedig,hatalmas álmom teljesülne azzal,ha ott állhatnék,tombolhatnék és énekelhetnék a fiúkkal.Elképesztően sokat segítettek nekem,még úgy is,hogy ők semmit nem tudnak erről.Szóval,legyen egy elképesztő,csodálatos napotok aznap.Szerintem pont osztálykiránduláson leszek,szóval amint lesz net ráírok Kittire,LDreamP-re,Dorinára és mindenkire aki otthon/iskolában/vagy akárhol máshol épp sír azért,mert ott akar lenni.Nem sírunk egyedül,örülünk,hogy itt normális directioner family van és együtt sírunk.

Én nem bírtam volna ki,hogy csak egy stadion fala válasszanak el a koncerttől.Szerintem szüleimnek panaszkodtam volna sok szép cifra szóval egy sírógörcs közepette,hogy én ott akarok lenni.
Persze,hogy szeretünk mindenkit.

(Na jó,talán Kitti közelebb áll egy kicsit hozzám,de nem tehetek róla,hogy a közös esküvőt szervezzük,amit csak akkor mondunk le,ha Harry megkéri az ő kezét,az enyémet meg Louis.

)
Mikor ide kerültem a topicba,más volt a társaság,sokaknak elment a kedve,mert pont akkor volt egy kis incidens az emberek között.Viszont elképesztően köszönöm,amit itt kaptam.Azt,hogy megismerhettem olyan embereket,akik ugyanúgy sokat köszönhetnek a srácoknak,ugyanúgy nagyon szeretik őket(amennyire,ismeretség nélkül lehet) és nem örült megszállottak.Külön köszönöm,LDreamP-nek aki hozta a képeket és aki miatt úgy éreztem,hogy nem fog teljesen elveszni a topic.Egy idő után aztán megváltoztak a dolgok,jöttek mások is.Meghallgattuk egymást bajait,mikor egymásnak sírtunk,hogy koncertre akarunk menni,vagy csak egy esélyt akarunk arra,hogy megköszönjünk mindent a fiúknak.Szurkolunk egymásnak és sok sikert kívánunk a koncertekhez,néha közösen oltunk le másokat,mert nem tudják,hol a helyük.

Bár bevallom,nem lehet mindenki mindenkinek elsőre szimpatikus,de örülök,hogy az emberek nagy része,akik erre tévedtek mind nagyon kedves emberek és jókat beszélgetünk.Jajj,mindenkit szeretünk.

Örülök,hogy jönnek emberek.
Egyszer már komolyan ráveszem magam,hogy néhányotokra ráírjak,mert sokatokkal nagyon szívesen beszélgetnék elképesztő emberek vagytok.Köszönöm LDreamP-nek,hogy hozta a képeket,hogy itt van,hogy egy kicsit megismerhettem és beszélgethetünk,így a topicban.Köszönöm Huggi 570-nek aki nem sokszor írt a topicba,de egem például megnyugtatott,hogy nem csak én érzek úgy,hogy "jó szórakozást neked,de tudd,hogy rohadt szerencsés vagy és ha nem érzed jól magad lefejezlek".Örülök,hogy megbeszéltük,hogy mennyire szeretnénk menni néhányan és mennyire nem fogunk,de azért jó szórakozást annak aki megy.Köszönöm Kittinek,hogy végig tudtunk hülyéskedni szinte egy egész oldalt és,hogy LDreamP és Ő is eljön velem betörni a backstagebe.
Mikor ilyen embereket ismerhetek meg,még csak minimálisan is,szeretem kimondani,hogy a directionerek közé tartozom.Szeretet és béke