Starity

One Direction

970 oldal 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. január 14. 18:54 #13361
TianaBlack
TianaBlack

StátuszYou'll only win if you don't give up. Cause love is war and war is love.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 672
Csatolások: 36
Azonosító: 212599
Idézet (Lucy Taylor @ 2015.01.14. 18:31)
Louis drágám(vagy Harry drágád) megszán engem és ad pénzügyi támogatást,8 gyűrűt is kapsz,hogy lásd,hogy szeretlek. https://www.youtube.com/watch?v=IRky4O2TxQo Majd erre táncolunk az esküvőn  _nevet.gif (ehhez képest,nincs fahumorod)  heart.gif 
Nem az emberekkel van baj,hanem,hogy az a mozi amiben 100% hogy adják,kb. 2 órára van tőlünk busszal és amúgy sem engednének el,főleg nem egyedül. rohog.gif De te majd mesélj  biggrin.gif

Ez annyira megható szám, de nekem lennének jobb ötleteim is. Ezen például mindig meghatódom, de ez sem kutya azért. blush.gif /hát nem is, mert egy link, de na xd/

Majd mesélek heart.gif Ha egyáltalán lesz életerőm elhurcolni magam és szerzek jegyet. blush.gif
2015. január 14. 19:13 #13362
- törölt felhasználó -    
Idézet (TianaBlack @ 2015.01.14. 18:54)
Ez annyira megható szám, de nekem lennének jobb ötleteim is. Ezen például mindig meghatódom, de ez sem kutya azért.  blush.gif /hát nem is, mert egy link, de na xd/
Majd mesélek heart.gif Ha egyáltalán lesz életerőm elhurcolni magam és szerzek jegyet.  blush.gif

Chewbacca még jöhet,meghívjuk az esküvőre,de a másik kizárt dolog.Még a végén féltékeny leszek blush.gif heart.gif /muszáj elrontani a viccességem,te lány rohog.gif /
Ha nem lesz,akkor is írj aztán beszélünk a tervről. _nevet.gif
2015. január 14. 20:01 #13363
TianaBlack
TianaBlack

Idézet (Lucy Taylor @ 2015.01.14. 19:13)
Chewbacca még jöhet,meghívjuk az esküvőre,de a másik kizárt dolog.Még a végén féltékeny leszek blush.gif  heart.gif /muszáj elrontani a viccességem,te lány rohog.gif /
Ha nem lesz,akkor is írj aztán beszélünk a tervről. _nevet.gif

Telebaromkodtunk egy oldalt. biggrin.gif :"D Legalább életet hozunk a topicba _nevet.gif Mindenképpen írok xd De ha már kell egy kis komolyság, megtaláltam ezt a képet, és szerelmes lettem heart.gif

http://data3.whicdn.com/images/157136593/large.jpg
3 felhasználónak tetszik: Kyra1999, roxy4, LDreamP
2015. január 14. 20:36 #13364
- törölt felhasználó -    
Idézet (TianaBlack @ 2015.01.14. 20:01)
Telebaromkodtunk egy oldalt. biggrin.gif :"D Legalább életet hozunk a topicba  _nevet.gif Mindenképpen írok xd De ha már kell egy kis komolyság, megtaláltam ezt a képet, és szerelmes lettem heart.gif 
]

És láttad a twitter kiírását? tongue.gif
2015. január 14. 20:45 #13365
TianaBlack
TianaBlack

Idézet (Lucy Taylor @ 2015.01.14. 20:36)
És láttad a twitter kiírását? tongue.gif

Igen, pont ahhoz passzolt. blush.gif "I study rainbows." _nevet.gif De egyébként, nincs újév, még Harry ki nem posztolja. blush.gif
1 felhasználónak tetszik: LDreamP
2015. január 14. 20:49 #13366
- törölt felhasználó -    
Idézet (TianaBlack @ 2015.01.14. 20:45)
Igen, pont ahhoz passzolt.  blush.gif "I study rainbows."  _nevet.gif  De egyébként, nincs újév, még Harry ki nem posztolja.  blush.gif

Az fontos. rohog.gif "It's 2015" heart.gif
2015. január 14. 21:26 #13367
- törölt felhasználó -    
Valaki nem tudja Niall snapchat nevét?Már 80 verziót kipróbáltam.
2 felhasználónak tetszik: LDreamP, TianaBlack
2015. január 14. 21:37 #13368
- törölt felhasználó -    
Idézet (Blackett @ 2015.01.14. 21:26)

Beszéltem vele,azt mondja titkolja _nevet.gif Kitalálhatatlan...

(ne vedd komolyan igazából gőzöm sincs sorry)
2 felhasználónak tetszik: LDreamP, TianaBlack
2015. január 15. 13:57 #13369
TianaBlack
TianaBlack

Idézet (Blackett @ 2015.01.14. 21:26)

Mintha valahol azt olvastam volna, hogy nincs neki. ohmy.gif Bár ne adj a szavamra, mert so kszennylapot böngészek. blush.gif
2015. január 15. 14:20 #13370
- törölt felhasználó -    
Idézet (TianaBlack @ 2015.01.15. 13:57)
Mintha valahol azt olvastam volna, hogy nincs neki.  ohmy.gif Bár ne adj a szavamra, mert so kszennylapot böngészek.  blush.gif

Gondoltam rá én is,de mivel egy rakás snapchates fotó van róla hátha...mondjuk ezt pont én mondom aki éjjel-nappal olyan dolgokat írogat Niall képe alá,hogy Miss u babe,és egy csomó nyálas szöveget...xd de azért elég jó kis app,furi lenne ha nem használná...am Zaynnek van,őt megtaláltam wub.gif
2015. január 15. 16:39 #13371
Dorina1024
Dorina1024
høgh

Státuszmood: fuck everybody
Hozzászólás: 3778
Csatolások: 1047
Azonosító: 191824
Istenem meg szakad a szívem, ahogy olvasom, hogy tök sokan mennek Bécsbe a koncertre, én meg itthon fogok síni, hogy nem tudok elmenni rá cry.gif félre ne értsétek, nem venném el tőletek ezt a nagyszerű élményt. Csak mégis fáj bent, hogy itt lesznek egy köpésnyire tőlem - és még sokan másokhoz - , és én nem mehetek, pedig ez életem nagy álma, főleg ha Luke, Ashton, Michael és Calum lesznek az előzenekarok, akkor már egyszerre kettő álmom is valóra válik, pedig egy 5SOS koncert is nagy álmom. Örüljetek, hogy a kezetekbe tarthatjátok a nagy álmotokat, és használjatok ki majd minden percet, hogy ott lehettek. Igaz, hogy még sokat kell rá aludni, de nemsokára itt lesz, az a fantasztikus dátum. Legyetek boldogok! Imádlak titeket, egytől egyig és ezt merő őszinteségből mondom, nem bántásból. Ti nagyon de nagyon de nagyon szerencsések vagytok.... heart.gif
http://data2.whicdn.com/images/157118741/large.jpg
5 felhasználónak tetszik: LDreamP, Kyra1999, roxy4, Evelin1D, twilightgirl0910
2015. január 15. 16:46 #13372
TianaBlack
TianaBlack

L A R R Y heart.gif n e m v g y o k s h i p p e r :3
https://41.media.tumblr.com/b5f7e5b8960b88ee0b56088b492240b8/tumblr_ni7uz9JOnx1t7eg8go1_500.jpg
https://36.media.tumblr.com/bebdb2c463cf4b65b58182e7cca516e0/tumblr_ni7uz9JOnx1t7eg8go2_500.jpg
Most pedig megyek esküvői katalógusokat nézegetni, közben pedig megeszem nyersen a krémet. blush.gif
4 felhasználónak tetszik: LDreamP, Kyra1999, roxy4, Dorina1024
2015. január 15. 17:16 #13373
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dorina1024 @ 2015.01.15. 16:39)
Istenem meg szakad a szívem, ahogy olvasom, hogy tök sokan mennek Bécsbe a koncertre, én meg itthon fogok síni, hogy nem tudok elmenni rá  cry.gif félre ne értsétek, nem venném el tőletek ezt a nagyszerű élményt. Csak mégis fáj bent, hogy itt lesznek egy köpésnyire tőlem - és még sokan másokhoz - , és én nem mehetek, pedig ez életem nagy álma, főleg ha Luke, Ashton, Michael és Calum lesznek az előzenekarok, akkor már egyszerre kettő álmom is valóra válik, pedig egy 5SOS koncert is nagy álmom. Örüljetek, hogy a kezetekbe tarthatjátok a nagy álmotokat, és használjatok ki majd minden percet, hogy ott lehettek. Igaz, hogy még sokat kell rá aludni, de nemsokára itt lesz, az a fantasztikus dátum. Legyetek boldogok! Imádlak titeket, egytől egyig és ezt merő őszinteségből mondom, nem bántásból. Ti nagyon de nagyon de nagyon szerencsések vagytok.... heart.gif 
http://data2.whicdn.com/images/157118741/large.jpg

Kérlek ne tedd ezt velem!Most sírok!Nagyon örülök,ugyanis ott lehetek,bele sem gondoltam,milyen lenne,ha nem lehetnék részese majd a show-nak,és itthon kéne azzal a tudattal lennem,hogy valahol éppen a babek ultracuki stílusukkal ezreket szórakoztatnak! wub.gif wub.gif wub.gif
4 felhasználónak tetszik: LDreamP, TianaBlack, roxy4, Dorina1024
2015. január 15. 17:19 #13374
- törölt felhasználó -    
kiss2.gif

http://kepfeltoltes.hu/150115/tumblr_nehnjbS3nK1tuz4svo3_250_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://kepfeltoltes.hu/150115/tumblr_nehnjbS3nK1tuz4svo2_250_www.kepfeltoltes.hu_.gif
4 felhasználónak tetszik: LDreamP, roxy4, TianaBlack, twilightgirl0910
2015. január 15. 17:45 #13375
TianaBlack
TianaBlack

Idézet (Dorina1024 @ 2015.01.15. 16:39)
Istenem meg szakad a szívem, ahogy olvasom, hogy tök sokan mennek Bécsbe a koncertre, én meg itthon fogok síni, hogy nem tudok elmenni rá  cry.gif félre ne értsétek, nem venném el tőletek ezt a nagyszerű élményt. Csak mégis fáj bent, hogy itt lesznek egy köpésnyire tőlem - és még sokan másokhoz - , és én nem mehetek, pedig ez életem nagy álma, főleg ha Luke, Ashton, Michael és Calum lesznek az előzenekarok, akkor már egyszerre kettő álmom is valóra válik, pedig egy 5SOS koncert is nagy álmom. Örüljetek, hogy a kezetekbe tarthatjátok a nagy álmotokat, és használjatok ki majd minden percet, hogy ott lehettek. Igaz, hogy még sokat kell rá aludni, de nemsokára itt lesz, az a fantasztikus dátum. Legyetek boldogok! Imádlak titeket, egytől egyig és ezt merő őszinteségből mondom, nem bántásból. Ti nagyon de nagyon de nagyon szerencsések vagytok.... heart.gif 
[center][/center]

Most az én szívemet is teljes mértékben összetörted. /jelképesen/ Annyira de annyira sajnállak, hogy nem lehetsz részese ennek az egésznek [ heart.gif ] bár, tudod - ami késik,az nem múlik. Én éppen Amszterdamban voltam, amikor felléptek ott abban a hatalmas arénában és kintről a nyálamat csorgatva próbáltam kiszűrni a kijövő hangokat. A tudat, hogy kb. nagyon közel /ezt jól megmondtam xd/ voltak hozzám, de mégsem tudtam ott maradni legalább, hogy megvárjam a kiérkezést -indult az a hülye gépünk- borzasztó volt. Hallottam egy cafatka "Kiss You" féle halk zajt, de azt is alig, mert utána rámszóltak, hogy menjek arráb, vissza a tömeghez, mert nem állhatok itt amíg vannak az arénában. Majd ha mindenki elmegy és kiürült, állhatók tőlük még a tetejére is. biggrin.gif Hát, mondom, kösz. biggrin.gif Majdnem sírtam az idegtől, az örömtől és a szomorúságtól. biggrin.gif Na, de ebből azt akartam kihozni, hogy átérzem és részvétem heart.gif Ha lenne három jegyem, az egyiket tuti átadnám és akkor nem az elmebeteg nővéremmel kéne átélnem ezt az élményt -aki speckó utálja a srácokat, de no problem-

Kitartást és mi is imádunk heart.gif Mi /Én legalábbis, de szerintem a többiek is/ mindenkit imádunk. Köszönöm, hogy itt vagytok nekem skacok. heart.gif wub.gif
4 felhasználónak tetszik: LDreamP, Dorina1024, roxy4, twilightgirl0910
2015. január 15. 19:05 #13376
- törölt felhasználó -    
Idézet (TianaBlack @ 2015.01.15. 17:45)
Most az én szívemet is teljes mértékben összetörted. /jelképesen/ Annyira de annyira sajnállak, hogy nem lehetsz részese ennek az egésznek [ heart.gif ] bár, tudod - ami késik,az nem múlik. Én éppen Amszterdamban voltam, amikor felléptek ott abban a hatalmas arénában és kintről a nyálamat csorgatva próbáltam kiszűrni a kijövő hangokat. A tudat, hogy kb. nagyon közel /ezt jól megmondtam xd/ voltak hozzám, de mégsem tudtam ott maradni legalább, hogy megvárjam a kiérkezést -indult az a hülye gépünk- borzasztó volt. Hallottam egy cafatka "Kiss You" féle halk zajt, de azt is alig, mert utána rámszóltak, hogy menjek arráb, vissza a tömeghez, mert nem állhatok itt amíg vannak az arénában. Majd ha mindenki elmegy és kiürült, állhatók tőlük még a tetejére is. biggrin.gif Hát, mondom, kösz. biggrin.gif Majdnem sírtam az idegtől, az örömtől és a szomorúságtól. biggrin.gif Na, de ebből azt akartam kihozni, hogy átérzem és részvétem heart.gif Ha lenne három jegyem, az egyiket tuti átadnám és akkor nem az elmebeteg nővéremmel kéne átélnem ezt az élményt -aki speckó utálja a srácokat, de no problem- 
Kitartást és mi is imádunk heart.gif Mi /Én legalábbis, de szerintem a többiek is/ mindenkit imádunk. Köszönöm, hogy itt vagytok nekem skacok. heart.gif  wub.gif 

Azoknak akik mennek üzenem,úgy bulizzátok ki magatokat és élvezzétek az egészet,mint még bármi mást sehogy az életetekben!Remélem valamelyik koncerten,majd én is ott tombolhatok a tömegben a barátaimmal(főleg,hogy senki olyannal nem találkozom aki szereti őket,de egye fene,majd lesz).Volt egy halvány lehetőségem,hogy én is mehessek,de sajnos már késő volt és több ok miatt is lemondtam róla.Pedig,hatalmas álmom teljesülne azzal,ha ott állhatnék,tombolhatnék és énekelhetnék a fiúkkal.Elképesztően sokat segítettek nekem,még úgy is,hogy ők semmit nem tudnak erről.Szóval,legyen egy elképesztő,csodálatos napotok aznap.Szerintem pont osztálykiránduláson leszek,szóval amint lesz net ráírok Kittire,LDreamP-re,Dorinára és mindenkire aki otthon/iskolában/vagy akárhol máshol épp sír azért,mert ott akar lenni.Nem sírunk egyedül,örülünk,hogy itt normális directioner family van és együtt sírunk. rohog.gif Én nem bírtam volna ki,hogy csak egy stadion fala válasszanak el a koncerttől.Szerintem szüleimnek panaszkodtam volna sok szép cifra szóval egy sírógörcs közepette,hogy én ott akarok lenni.
Persze,hogy szeretünk mindenkit. heart.gif (Na jó,talán Kitti közelebb áll egy kicsit hozzám,de nem tehetek róla,hogy a közös esküvőt szervezzük,amit csak akkor mondunk le,ha Harry megkéri az ő kezét,az enyémet meg Louis. _nevet.gif )
Mikor ide kerültem a topicba,más volt a társaság,sokaknak elment a kedve,mert pont akkor volt egy kis incidens az emberek között.Viszont elképesztően köszönöm,amit itt kaptam.Azt,hogy megismerhettem olyan embereket,akik ugyanúgy sokat köszönhetnek a srácoknak,ugyanúgy nagyon szeretik őket(amennyire,ismeretség nélkül lehet) és nem örült megszállottak.Külön köszönöm,LDreamP-nek aki hozta a képeket és aki miatt úgy éreztem,hogy nem fog teljesen elveszni a topic.Egy idő után aztán megváltoztak a dolgok,jöttek mások is.Meghallgattuk egymást bajait,mikor egymásnak sírtunk,hogy koncertre akarunk menni,vagy csak egy esélyt akarunk arra,hogy megköszönjünk mindent a fiúknak.Szurkolunk egymásnak és sok sikert kívánunk a koncertekhez,néha közösen oltunk le másokat,mert nem tudják,hol a helyük. rohog.gif Bár bevallom,nem lehet mindenki mindenkinek elsőre szimpatikus,de örülök,hogy az emberek nagy része,akik erre tévedtek mind nagyon kedves emberek és jókat beszélgetünk.Jajj,mindenkit szeretünk. heart.gif Örülök,hogy jönnek emberek. heart.gif
Egyszer már komolyan ráveszem magam,hogy néhányotokra ráírjak,mert sokatokkal nagyon szívesen beszélgetnék elképesztő emberek vagytok.Köszönöm LDreamP-nek,hogy hozta a képeket,hogy itt van,hogy egy kicsit megismerhettem és beszélgethetünk,így a topicban.Köszönöm Huggi 570-nek aki nem sokszor írt a topicba,de egem például megnyugtatott,hogy nem csak én érzek úgy,hogy "jó szórakozást neked,de tudd,hogy rohadt szerencsés vagy és ha nem érzed jól magad lefejezlek".Örülök,hogy megbeszéltük,hogy mennyire szeretnénk menni néhányan és mennyire nem fogunk,de azért jó szórakozást annak aki megy.Köszönöm Kittinek,hogy végig tudtunk hülyéskedni szinte egy egész oldalt és,hogy LDreamP és Ő is eljön velem betörni a backstagebe.

Mikor ilyen embereket ismerhetek meg,még csak minimálisan is,szeretem kimondani,hogy a directionerek közé tartozom.Szeretet és béke heart.gif heart.gif
3 felhasználónak tetszik: LDreamP, roxy4, Dorina1024
2015. január 15. 19:39 #13377
TianaBlack
TianaBlack

Idézet (Lucy Taylor @ 2015.01.15. 19:05)
Azoknak akik mennek üzenem,úgy bulizzátok ki magatokat és élvezzétek az egészet,mint még bármi mást sehogy az életetekben!Remélem valamelyik koncerten,majd én is ott tombolhatok a tömegben a barátaimmal(főleg,hogy senki olyannal nem találkozom aki szereti őket,de egye fene,majd lesz).Volt egy halvány lehetőségem,hogy én is mehessek,de sajnos már késő volt és több ok miatt is lemondtam róla.Pedig,hatalmas álmom teljesülne azzal,ha ott állhatnék,tombolhatnék és énekelhetnék a fiúkkal.Elképesztően sokat segítettek nekem,még úgy is,hogy ők semmit nem tudnak erről.Szóval,legyen egy elképesztő,csodálatos napotok aznap.Szerintem pont osztálykiránduláson leszek,szóval amint lesz net ráírok Kittire,LDreamP-re,Dorinára és mindenkire aki otthon/iskolában/vagy akárhol máshol épp sír azért,mert ott akar lenni.Nem sírunk egyedül,örülünk,hogy itt normális directioner family van és együtt sírunk. rohog.gif Én nem bírtam volna ki,hogy csak egy stadion fala válasszanak el a koncerttől.Szerintem szüleimnek panaszkodtam volna sok szép cifra szóval egy sírógörcs közepette,hogy én ott akarok lenni.
Persze,hogy szeretünk mindenkit. heart.gif (Na jó,talán Kitti közelebb áll egy kicsit hozzám,de nem tehetek róla,hogy a közös esküvőt szervezzük,amit csak akkor mondunk le,ha Harry megkéri az ő kezét,az enyémet meg Louis. _nevet.gif )
Mikor ide kerültem a topicba,más volt a társaság,sokaknak elment a kedve,mert pont akkor volt egy kis incidens az emberek között.Viszont elképesztően köszönöm,amit itt kaptam.Azt,hogy megismerhettem olyan embereket,akik ugyanúgy sokat köszönhetnek a srácoknak,ugyanúgy nagyon szeretik őket(amennyire,ismeretség nélkül lehet) és nem örült megszállottak.Külön köszönöm,LDreamP-nek aki hozta a képeket és aki miatt úgy éreztem,hogy nem fog teljesen elveszni a topic.Egy idő után aztán megváltoztak a dolgok,jöttek mások is.Meghallgattuk egymást bajait,mikor egymásnak sírtunk,hogy koncertre akarunk menni,vagy csak egy esélyt akarunk arra,hogy megköszönjünk mindent a fiúknak.Szurkolunk egymásnak és sok sikert kívánunk a koncertekhez,néha közösen oltunk le másokat,mert nem tudják,hol a helyük. rohog.gif Bár bevallom,nem lehet mindenki mindenkinek elsőre szimpatikus,de örülök,hogy az emberek nagy része,akik erre tévedtek mind nagyon kedves emberek és jókat beszélgetünk.Jajj,mindenkit szeretünk. heart.gif Örülök,hogy jönnek emberek. heart.gif 
Egyszer már komolyan ráveszem magam,hogy néhányotokra ráírjak,mert sokatokkal nagyon szívesen beszélgetnék elképesztő emberek vagytok.Köszönöm LDreamP-nek,hogy hozta a képeket,hogy itt van,hogy egy kicsit megismerhettem és beszélgethetünk,így a topicban.Köszönöm Huggi 570-nek aki nem sokszor írt a topicba,de egem például megnyugtatott,hogy nem csak én érzek úgy,hogy "jó szórakozást neked,de tudd,hogy rohadt szerencsés vagy és ha nem érzed jól magad lefejezlek".Örülök,hogy megbeszéltük,hogy mennyire szeretnénk menni néhányan és mennyire nem fogunk,de azért jó szórakozást annak aki megy.Köszönöm Kittinek,hogy végig tudtunk hülyéskedni szinte egy egész oldalt és,hogy LDreamP és Ő is eljön velem betörni a backstagebe.
Mikor ilyen embereket ismerhetek meg,még csak minimálisan is,szeretem kimondani,hogy a directionerek közé tartozom.Szeretet és béke heart.gif  heart.gif

Úristen de szereltek te hülye állat heart.gif Ha már itt tartunk biggrin.gif
Szeretném megköszönni a szüleimnek, hogy világra hoztak, a kutyusomnak, hogy felkelt reggel és Harrynek, aki tudom, hogy a szíve egy rejtett zugában tudja ki vagyok és halálosan szeret. biggrin.gif Na, de egyébként, leírtál mindent amit akartam. blush.gif blush.gif Annyira örülök nektek heart.gif És tényleg kánkánoznék pár hülye levélnek, mert az esküvő ám nem fog magától megszerveződni beer.gif rohog.gif heart.gif

Szeretet roham loading .... 99,9%

S Z E R E T L E K heart.gif T I T E K E T wub.gif peace
2 felhasználónak tetszik: LDreamP, roxy4
2015. január 15. 20:37 #13378
- törölt felhasználó -    
Idézet (TianaBlack @ 2015.01.15. 19:39)
Úristen de szereltek te hülye állat heart.gif Ha már itt tartunk biggrin.gif 
Szeretném megköszönni a szüleimnek, hogy világra hoztak, a kutyusomnak, hogy felkelt reggel és Harrynek, aki tudom, hogy a szíve egy rejtett zugában tudja ki vagyok és halálosan szeret. biggrin.gif Na, de egyébként, leírtál mindent amit akartam.  blush.gif  blush.gif Annyira örülök nektek heart.gif És tényleg kánkánoznék pár hülye levélnek, mert az esküvő ám nem fog magától megszerveződni  beer.gif  rohog.gif heart.gif
Szeretet roham loading .... 99,9% 
S Z E R E T L E K heart.gif T I T E K E T   wub.gif  peace

SZERETET! heart.gif heart.gif
U.i.:Egyre nyálasabb leszek...borzasztó,még most abbahagyom,de azért szeretet rohog.gif rohog.gif
2015. január 15. 21:01 #13379
TianaBlack
TianaBlack

Idézet (Lucy Taylor @ 2015.01.15. 20:37)
SZERETET! heart.gif  heart.gif 
U.i.:Egyre nyálasabb leszek...borzasztó,még most abbahagyom,de azért szeretet rohog.gif  rohog.gif

Én mindig nyálas vagyok unknw.gif De leszokom, csak van mikor még a szonszédnénit is szétpuszilgatnám szeretetemben. Hopsz. blush.gif fool.gif
2015. január 16. 14:02 #13380
LDreamP
LDreamP
♓︎

StátuszRight, left, baby steps
Hozzászólás: 2208
Csatolások: 39866
Azonosító: 190192
Idézet (Lucy Taylor @ 2015.01.15. 19:05)
Mikor ilyen embereket ismerhetek meg,még csak minimálisan is,szeretem kimondani,hogy a directionerek közé tartozom.Szeretet és béke heart.gif  heart.gif

Kedves Lucy Taylor! smileeee.gif A szavaid olvastán eléggé meghatódtam és bátran, nyíltan mondhatom, hogy elmondtál mindent helyettem is! heart.gif Én is nagyon örülök, hogy megismerhettelek titeket és, hogy vidámságot hozunk egymás életébe! smileeee.gif Igaz, hogy sok mindenkivel még én se beszéltem de ezt valószínűleg pótolni fogom! biggrin.gif wink.gif Egy szó, mint száz: SZERETLEK TITEKET! heart.gif
970 oldal 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok