One Direction
2015. január 12. 17:52
|
|
LDreamP♓︎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.22. Hozzászólás: 2208 Csatolások: 39866 Azonosító: 190192 offline
|
Idézet (Lucy Taylor @ 2015.01.11. 23:18)
pedig rábeszéltem volna szüleimet,mondtam volna,hogy kövi szülinapi ajándék az összes embertől aki ajándékot akar adni rá,aztán csináltunk volna vagy 1000 kamuprofilt,likeoltunk volna,mint állat,aztán megnyerted volna és együtt tomboltunk volna.
legközelebb hamarabb összebeszélünk
ha meg többen is nyerhetnek,akkor LDreamP is jön,aztán valahogy eljutunk Bécsbe és beszökünk a backstagebe.Kinek tetszik az ötlet?
u.i.:jóó,bocsi este van
u.i.:jóó,bocsi este van
Én benne lettem volna vagyis benne lennék!
2015. január 12. 18:16
Elképesztő,hogy mennyi jó kép van Zaynről. Na és persze a többi srácról. Rólam sikerülnének ilyen képek....:DDD
2015. január 13. 19:18
Utálom őket. Szerintem csak egy átlagos fiúbanda, semmi több. Szerintem semmi jó zenéik nincsenek, és nagyon helyesek is........ Jahhhh mégse.
2015. január 13. 20:09
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Idézet (Gabcs-Gabi-Göbesz @ 2015.01.13. 19:18)
Utálom őket. Szerintem csak egy átlagos fiúbanda, semmi több. Szerintem semmi jó zenéik nincsenek, és nagyon helyesek is........ Jahhhh mégse. 
Reméljük most megkönnyebbültél
2015. január 13. 20:13
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Idézet (Lucy Taylor @ 2015.01.12. 20:54)
Ráérünk!!
A fiúk biztos örülnek majd nekünk. 
Viszek Harrynek egy bőröndnyi zoknid meg alsógatyát, legalább egyszer egy évben legyen gyereknapja a drágának
Ne mondjátok, hogy őrülten hülye vagyok, mert tisztában vagyok vele
1 felhasználónak tetszik:
LDreamP
2015. január 13. 21:19
Idézet (Gabcs-Gabi-Göbesz @ 2015.01.13. 19:18)
Legyél büszke magadra,hogy megosztottad a véleményed,mikor itt senkit nem érdekel.Lehet,hogy te így vélekedsz róluk,de én sem "szidom" azt,akit te kedvelsz,mert tiszteletben tartom,hogy vannak olyanok akiknek tetszik amit Ő csinál.Szerinted nem helyesek?És?Mindenkinek más a véleménye,ha eddig erre még nem jöttél volna rá.
Nem keksz és taps,hanem kekszgyár és tapsvihar
LDreamP
2015. január 13. 21:23
Idézet (TianaBlack @ 2015.01.13. 20:13)
Viszek Harrynek egy bőröndnyi zoknid meg alsógatyát, legalább egyszer egy évben legyen gyereknapja a drágának
Egyébként, gondolkoztam ezen a selfies dolgon :"D Ha valki nagyon-nagyon-nagyon és még annál is gonoszabb, akkor tökre ki lehetne játszani ezt a Music Channeles műsort.
Ha képet akarsz, csak ráraksz egy 1D-s klip pillanatképére egy MC logót és mehet a szelfi.
Este ezen kattogott az agyam.
/hozzáteszem, nem valósítottam meg, csak gondolkoztam xd/
:"D 
Mindig is tudtam,hogy gonosz tervek kavargása folyik a fejedben,tudtam én.
Amúgy az előző hozzászólásban kihagytam,hogy "Jahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh",pedig úgy bele akartam írni.
LDreamP
2015. január 14. 17:31
|
|
TianaBlack |
|
Idézet (Lucy Taylor @ 2015.01.13. 21:23)
Mindig is tudtam,hogy gonosz tervek kavargása folyik a fejedben,tudtam én.
Mi így szeretünk,főleg én!
Amúgy az előző hozzászólásban kihagytam,hogy "Jahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh",pedig úgy bele akartam írni.
majd legközelebb
Én tudtam, hogy mélyen a favicces humorom és az elmebeteg beszólásaim alatt van egy szerethető énem
Egyébként mentek az új filmre? *---------------*
2015. január 14. 17:33
Idézet (TianaBlack @ 2015.01.14. 17:31)
Én tudtam, hogy mélyen a favicces humorom és az elmebeteg beszólásaim alatt van egy szerethető énem
Én is szeretlek
Hahh ez nem egyoldalú szerelem,mindenki irigykedjen
Új film???Miről maradtam le?
TianaBlack
2015. január 14. 17:43
|
|
TianaBlack |
|
Idézet (Lucy Taylor @ 2015.01.14. 17:33)
Hahh ez nem egyoldalú szerelem,mindenki irigykedjen
Nem hát :"D
Erről drágám
LDreamP
2015. január 14. 17:58
Idézet (TianaBlack @ 2015.01.14. 17:43)
Nem hát :"D
Erről drágám
Szóval, el ne felejts holnap jegyet foglalni, mert tuti elkapkodják megint.
Bár, az, hogy a nő "Bieber-szerű"-nek nevezte őket, kissé sértőn hatott rám. 
Erről drágám
Én az ilyen Bieber-szerű cuccokat már észre se veszem.
2015. január 14. 18:05
|
|
TianaBlack |
|
Idézet (Lucy Taylor @ 2015.01.14. 17:58)
Én az ilyen Bieber-szerű cuccokat már észre se veszem.
Olyan szívesen mennék,de nincs kivel menjek,így ha mész "párkapcsolati" kötelességed megírni,milyen volt

Én is egyedül megyek. :"D Egyébként, ami a kapcsolatunkat illeti, ne vegyél fém gyűrűt, mert rozsdás lesz az ujjam. Minimumban kérek színarany vagy ezüst karikát gyémántokkal.
Egyébként csak a pénztárig ciki egyedül, a teremben nem veszik észre xd Ha beszólnak, meg magyarázd meg nekik, hogy a szerelmeddel vagy, mert jelenleg tartós párkapcsolatban élsz a kóláddal és chipseddel. Ennyiii
LDreamP
2015. január 14. 18:31
Idézet (TianaBlack @ 2015.01.14. 18:05)
Én is egyedül megyek. :"D Egyébként, ami a kapcsolatunkat illeti, ne vegyél fém gyűrűt, mert rozsdás lesz az ujjam. Minimumban kérek színarany vagy ezüst karikát gyémántokkal.
/és előjött a Kitti fahumora. ohohó/
Egyébként csak a pénztárig ciki egyedül, a teremben nem veszik észre xd Ha beszólnak, meg magyarázd meg nekik, hogy a szerelmeddel vagy, mert jelenleg tartós párkapcsolatban élsz a kóláddal és chipseddel. Ennyiii
/vagy, az én módomra vágd állba őket. ._. neem, csak viccceltem.
vagy nem /
Louis drágám(vagy Harry drágád) megszán engem és ad pénzügyi támogatást,8 gyűrűt is kapsz,hogy lásd,hogy szeretlek. https://www.youtube.com/watch?v=IRky4O2TxQo Majd erre táncolunk az esküvőn
Nem az emberekkel van baj,hanem,hogy az a mozi amiben 100% hogy adják,kb. 2 órára van tőlünk busszal és amúgy sem engednének el,főleg nem egyedül.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.