Starity

One Direction

970 oldal 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. november 03. 14:36 #13161
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Idézet (Lucy Taylor @ 2014.11.03. 06:26)
Én szívesen utaznék veled:)) Viszont sajna én se tudok menni,szóval pacsii biggrin.gif

banana_moonwalk.gif
1 felhasználónak tetszik: TianaBlack
2014. november 03. 14:36 #13162
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
http://media.giphy.com/media/5xaOcLEsWZVbgoVCqbe/giphy.gif
6 felhasználónak tetszik: Kyra1999, TianaBlack, LDreamP, Evelin1D, Dorina1024, Amcs28
2014. november 03. 14:37 #13163
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Egy régebbi...

http://media.giphy.com/media/gw3CKO8vWuImiUOQ/giphy.gif

És egy Louiiiiiis! heart.gif

http://media.giphy.com/media/yoJC2i4ROeQZpVGCRO/giphy.gif
6 felhasználónak tetszik: Kyra1999, TianaBlack, LDreamP, Evelin1D, Dorina1024, Amcs28
2014. november 03. 17:17 #13164
TianaBlack
TianaBlack

StátuszYou'll only win if you don't give up. Cause love is war and war is love.
Hozzászólás: 672
Csatolások: 36
Azonosító: 212599
Idézet (Lucy Taylor @ 2014.11.02. 19:30)
Gyűjtöttél szagmintát?? rohog.gif (És tényleg olyan a hajad??*-*)

Sajnos xd Egész nyáron a bóvli szappan illata volt az orromban biggrin.gif Valami szörnyű. Egyébként igen, nyáron festettem be a hajamat a fodrászommal, de most várom, hogy lenőjön, mert rájöttem, hogy nem igazán áll jól Nem vagyok vele igazán Én smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Kelsey, LDreamP, Dorina1024
2014. november 03. 19:29 #13165
TianaBlack
TianaBlack

Eszméletelenül aranyos, ahogy Harry németül beszél rohog.gif Imádom heart.gif
4 felhasználónak tetszik: LDreamP, Kyra1999, Dorina1024, Amcs28
2014. november 03. 20:55 #13166
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Idézet (TianaBlack @ 2014.11.03. 19:29)
Eszméletelenül aranyos, ahogy Harry németül beszél  rohog.gif Imádom heart.gif 

Azon kívül, hogy wir sind one direction, nem értek semmit... rohog.gif
2014. november 03. 21:24 #13167
vikesz22
vikesz22
visszatérő vendég

Státuszweheartit.com/viccuh :)
Hozzászólás: 456
Csatolások: 0
Azonosító: 129253
thumbsup.gif heart.gif
https://33.media.tumblr.com/5496574b00781a3adc684379ef23938f/tumblr_neh03dJh7t1qkhi6to1_500.gif
https://33.media.tumblr.com/e0e42f951acea745a53834cc4adf3dca/tumblr_neh03dJh7t1qkhi6to2_500.gif
9 felhasználónak tetszik: LDreamP, Evelin1D, Kelsey, Kyra1999, TianaBlack, exoverdose, Dorina1024, twilightgirl0910, Amcs28
2014. november 04. 13:41 #13168
LDreamP
LDreamP
♓︎

StátuszRight, left, baby steps
Hozzászólás: 2208
Csatolások: 39866
Azonosító: 190192
Sajna én sem leszek ott a bécsi koncerten, de mindenkinek jó szórakozást kívánok! smileeee.gif Nagy élményben lesz részetek, az egyszer biztos! heart.gif
http://38.media.tumblr.com/2c1af1b0c94c071462defb60d1394fb7/tumblr_ne4jsfAQ1A1rr4efpo1_500.gif
6 felhasználónak tetszik: Kelsey, Evelin1D, Day Dreamer 07, Dorina1024, twilightgirl0910, Amcs28
2014. november 04. 15:28 #13169
LDreamP
LDreamP
♓︎

StátuszRight, left, baby steps
Hozzászólás: 2208
Csatolások: 39866
Azonosító: 190192
Liam felvetette egy mostani interjú során, hogy sokan azt akarják, hogy Harry vágja le a haját... Hazza megkérdezte, hogy miért kellet ezt felhoznia, erre Liam válasza ez volt:
Mert mindenki azt akarja, hogy vágasd le a hajad, de szerintem csodálatosan nézel ki.
http://38.media.tumblr.com/f4d80c821b28f0cc16bfc2f2c9953380/tumblr_neh8zfTmjH1rpvs38o2_250.gifhttp://33.media.tumblr.com/18040afb5df59bf2ddb2ccace5524dd9/tumblr_neh8zfTmjH1rpvs38o3_250.gif
9 felhasználónak tetszik: Kelsey, Kyra1999, Evelin1D, vikesz22, TianaBlack, exoverdose, Dorina1024, twilightgirl0910, Amcs28
2014. november 04. 21:12 #13170
TianaBlack
TianaBlack

Idézet (LDreamP @ 2014.11.04. 15:28)
Liam felvetette egy mostani interjú során, hogy sokan azt akarják, hogy Harry vágja le a haját... Hazza megkérdezte, hogy miért kellet ezt felhoznia, erre Liam válasza ez volt:
Mert mindenki azt akarja, hogy vágasd le a hajad, de szerintem csodálatosan nézel ki.
http://38.media.tumblr.com/f4d80c821b28f0cc16bfc2f2c9953380/tumblr_neh8zfTmjH1rpvs38o2_250.gifhttp://33.media.tumblr.com/18040afb5df59bf2ddb2ccace5524dd9/tumblr_neh8zfTmjH1rpvs38o3_250.gif

Én esküszöm, hogy ha valaki legközelebb ezzel zaklatja Harryt, tényleg megverem. Hazza haja most ilyen, és kész. Őt kell szeretni, nem a haját. Igaza van Liamnak heart.gif
4 felhasználónak tetszik: LDreamP, Kelsey, Dorina1024, Amcs28
2014. november 06. 18:35 #13171
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! biggrin.gif
Most egy hosszabb monológot fogtok olvasni, szóba jött a bécsi koncert, látom. Én meg ma kaptam egy kisebb pofáncsapást, és hát hol máshol osszam meg az érzéseimet, mint itt? Hiszen értitek, miről beszélek... blush.gif
Szóval, tudni kell rólam, hogy imádom a srácokat, mint ahogy itt ti mindannyian. Igaz, a legeslegnagyobb kedvenceim nem ők, és már kevesebb figyelmet fordítok rájuk, mint ezelőtt, egyébként is kevés az időm, meg elkezdtem sokkal szociálisabb, társasági ember lenni (nem bulizok és mászkálok éjfélkor, ne értsetek félre, csupán most olyan időszakom élem, hogy nagyobb szükségem van a barátaimra). Mégis volt egy barátnőm, vagyis van, akivel igazából nem tudom megszámolni, hány fangirl moment -et éltünk át, és bár az összes srácot szerettük és szeretjük, mégis Harold uraság állt a legközelebb hozzánk. Szerintem tudjátok, miről beszélek, amikor az egyik srác jelenti kb. az egész világod, a mentsvárad, és persze ott az a 'de rohadtul elérhetetlen' érzés, hogy valószínűleg sosem láthatod élőbe. Mindenesetre, ez az időszak most picit alább hagyott, mégis elég mély nyomokat hagyott bennem...
Amúgy, egy totál átlagos falusi lány vagyok, és hát sajnos nem rendelkezünk túl jó anyagi körülményekkel. Elvagyunk, megélünk, és futja olyan luxusokra is, mint internet, laptop, tévé, telefon, amik igazából sokaknak még mindig nincsenek, ennek ellenére a korosztályomban (17) és a környezetemben abszolút nyominak számítok, hiszen másoknak iPhone -juk van és a legmárkásabb ruhákba járnak körülöttem (szerencsére vannak még hozzám hasonló nyomik, egyébként pedig nekem nem is kéne iPhone rohog.gif ). Én is voltam olyan szerencsés, hogy idén nyáron sikerült összekuporgatnom annyi pénzt, hogy elmenjek a legeslegnagyobb kedvenceim előadására, emellett az egész júliust végigdolgoztam, anyáék pedig megelőlegezték a jegy árát, így fel tudtam menni Budapestre. Mindegy, elég a rizsából, szóval csak annyit akarok, hogy igazából nem vagyunk gazdagok, kocsik sincs, így már a Pestre felmenetel se nagyon jön szóba, egy évben max egyszer, de van, hogy annyiszor se, két órára lakunk tőle egyébként, de nem nagyon tehetjük meg, hogy ide-oda mászkálunk, nyaralunk és szórakozunk, amire egyébként igényem sincs, mert itthon is tökéletesen tudok szórakozni. Egyszóval, bár nem tartozunk a gazdagok közé, mégis jó családi hátterem van, és abszolút elégedett vagyok az életemmel.
Összehozott a sors egy lánnyal, akit igazából nem fogok részletezni, hogy kicsoda (lehet, hogy olvassa is ezt, de nem számít, elmondtam neki is), de ő is hasonló körülményekkel van megáldva, mint én, bár a családi háttere rosszabb ,mint az enyém. Nos, ma közölte, hogy megy koncertre Bécsbe. Először is hatalmas nagyot néztem, mert mindig arról álmodoztunk, hogy majd együtt megyünk. Nos, ez nem jött össze... Igazából nem részletezem a körülményeket, hogy miért nem, vagy hogy lehetett volna, mert nem számít, a lényeg, hogy mindig azt mondjuk, mennyire örülünk, ha magyar fanok vannak a koncerten. És én is örültem az örömüknek, bár azért szívesen cseréltem volna velük, de most fogtam fel, milyen ez. Tudom, hogy iszonyatosan ronda, undorító, hányingerkeltő dolog az irigység. Nem szoktam irigykedni. És örülök a barátnőm (mert ez a lány a barátnőm) örömének, hogy ő ott lehet. De azért mégis, ott az a keserű, fojtogató érzés, hogy nem voltam messze tőle én se, hogy mehessek. Kis variálással, pénzgyűjtéssel talán még én is beférnék. Igazából tudom, hogy nem jönne össze, tudom, hogy túl sok a ha, de az, hogy ő láthatja ezt az öt srácot, akikkel elég sok mindent megéltünk, hogy láthatja Harryt, aki egy másik barátnőmmel hihetetlenül hosszú ideig AZ EGYETLEN -t jelentette, rohadtul letaglózott. Tudom, mondhatjátok, hogy k*csög, bunkó vagyok, de én még mindig csak az a nyomi maradok, aki itt kuksol itthon, miközben valaki, aki közel áll hozzá, ott lesz a koncerten. Egy légtérben velük.
Szóval, akik innen eljutnak Bécsbe, baromira szerencsések. De tényleg. Mert nekem például tutira elérhetetlen álom marad.
Szerk.: Ja, amúgy a csajnak a jegyeitől függ, hogy mehet-e, vagy nem, de mondtam neki, ha sz*rok lesznek a jegyei és itthon marad, én belelököm az árokba. rohog.gif Ha van lehetősége rá, MUSZÁJ elmennie. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: LDreamP, Kelsey, Dorina1024
2014. november 06. 19:24 #13172
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hugii 570 @ 2014.11.06. 18:35)
Sziasztok! :D
Most egy hosszabb monológot fogtok olvasni, szóba jött a bécsi koncert, látom. Én meg ma kaptam egy kisebb pofáncsapást, és hát hol máshol osszam meg az érzéseimet, mint itt? Hiszen értitek, miről beszélek...  :blush: 
Szóval, tudni kell rólam, hogy imádom a srácokat, mint ahogy itt ti mindannyian. Igaz, a legeslegnagyobb kedvenceim nem ők, és már kevesebb figyelmet fordítok rájuk, mint ezelőtt, egyébként is kevés az időm, meg elkezdtem sokkal szociálisabb, társasági ember lenni (nem bulizok és mászkálok éjfélkor, ne értsetek félre, csupán most olyan időszakom élem, hogy nagyobb szükségem van a barátaimra). Mégis volt egy barátnőm, vagyis van, akivel igazából nem tudom megszámolni, hány fangirl moment -et éltünk át, és bár az összes srácot szerettük és szeretjük, mégis Harold uraság állt a legközelebb hozzánk. Szerintem tudjátok, miről beszélek, amikor az egyik srác jelenti kb. az egész világod, a mentsvárad, és persze ott az a 'de rohadtul elérhetetlen' érzés, hogy valószínűleg sosem láthatod élőbe. Mindenesetre, ez az időszak most picit alább hagyott, mégis elég mély nyomokat hagyott bennem...
Amúgy, egy totál átlagos falusi lány vagyok, és hát sajnos nem rendelkezünk túl jó anyagi körülményekkel. Elvagyunk, megélünk, és futja olyan luxusokra is, mint internet, laptop, tévé, telefon, amik igazából sokaknak még mindig nincsenek, ennek ellenére a korosztályomban (17) és a környezetemben abszolút nyominak számítok, hiszen másoknak iPhone -juk van és a legmárkásabb ruhákba járnak körülöttem (szerencsére vannak még hozzám hasonló nyomik, egyébként pedig nekem nem is kéne iPhone  :rohog: ). Én is voltam olyan szerencsés, hogy idén nyáron sikerült összekuporgatnom annyi pénzt, hogy elmenjek a legeslegnagyobb kedvenceim előadására, emellett az egész júliust végigdolgoztam, anyáék pedig megelőlegezték a jegy árát, így fel tudtam menni Budapestre. Mindegy, elég a rizsából, szóval csak annyit akarok, hogy igazából nem vagyunk gazdagok, kocsik sincs, így már a Pestre felmenetel se nagyon jön szóba, egy évben max egyszer, de van, hogy annyiszor se, két órára lakunk tőle egyébként, de nem nagyon tehetjük meg, hogy ide-oda mászkálunk, nyaralunk és szórakozunk, amire egyébként igényem sincs, mert itthon is tökéletesen tudok szórakozni. Egyszóval, bár nem tartozunk a gazdagok közé, mégis jó családi hátterem van, és abszolút elégedett vagyok az életemmel.
Összehozott a sors egy lánnyal, akit igazából nem fogok részletezni, hogy kicsoda (lehet, hogy olvassa is ezt, de nem számít, elmondtam neki is), de ő is hasonló körülményekkel van megáldva, mint én, bár a családi háttere rosszabb ,mint az enyém. Nos, ma közölte, hogy megy koncertre Bécsbe. Először is hatalmas nagyot néztem, mert mindig arról álmodoztunk, hogy majd együtt megyünk. Nos, ez nem jött össze... Igazából nem részletezem a körülményeket, hogy miért nem, vagy hogy lehetett volna, mert nem számít, a lényeg, hogy mindig azt mondjuk, mennyire örülünk, ha magyar fanok vannak a koncerten. És én is örültem az örömüknek, bár azért szívesen cseréltem volna velük, de most fogtam fel, milyen ez. Tudom, hogy iszonyatosan ronda, undorító, hányingerkeltő dolog az irigység. Nem szoktam irigykedni. És örülök a barátnőm (mert ez a lány a barátnőm) örömének, hogy ő ott lehet. De azért mégis, ott az a keserű, fojtogató érzés, hogy nem voltam messze tőle én se, hogy mehessek. Kis variálással, pénzgyűjtéssel talán még én is beférnék. Igazából tudom, hogy nem jönne össze, tudom, hogy túl sok a ha, de az, hogy ő láthatja ezt az öt srácot, akikkel elég sok mindent megéltünk, hogy láthatja Harryt, aki egy másik barátnőmmel hihetetlenül hosszú ideig AZ EGYETLEN -t jelentette, rohadtul letaglózott. Tudom, mondhatjátok, hogy k*csög, bunkó vagyok, de én még mindig csak az a nyomi maradok, aki itt kuksol itthon, miközben valaki, aki közel áll hozzá, ott lesz a koncerten. Egy légtérben velük. 
Szóval, akik innen eljutnak Bécsbe, baromira szerencsések. De tényleg. Mert nekem például tutira elérhetetlen álom marad.
Szerk.: Ja, amúgy a csajnak a jegyeitől függ, hogy mehet-e, vagy nem, de mondtam neki, ha sz*rok lesznek a jegyei és itthon marad, én belelököm az árokba.  :rohog: Ha van lehetősége rá, MUSZÁJ elmennie. :D

Nem vagy bunkó.Minden emberben meg van a minimális irigység,de nézd meg,te örülsz a barátnőd lehetőségének és még támogatod is.Ez egyáltalán nem gonoszság.Hidd el én is éreztem már úgy,hogy valaki a közelemből elment egy olyan helyre ahova én is majdnem mehettem volna vagy valami olyat csinált amire majdnem nekem is volt lehetőségem,és a barátnőm és örültem a sikerének,az örömének,de azért elgondolkoztam azon,milyen jó is lenne.Nem sértődtem meg rá,vagy valami hanem csak gondolkoztam egy kicsit.Én is nagyon szerencsésnek tartom azokat akik elmennek és remélem iszonyatosan fogják élvezni az egészet.Reménykedek benne,egyszer én is a "küzdőtér" első soraiból fogom üvölteni a dalszöveget az iszonyat hamis hangomon. :DD
2 felhasználónak tetszik: LDreamP, Dorina1024
2014. november 08. 22:40 #13173
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Idézet (Hugii 570 @ 2014.11.06. 18:35)

Egyáltalán nem úgy ismertünk meg téged, mint aki irigy és bunkó és kcsög lenne. Én is szoktam hasonlót érezni... Volt is már velem olyan, hogy nagyon nagyon vágytam valamire, de szépen csendben lemondtam róla, ismerve, és elismerve a korlátaimat, aztán utólag kiderült, hogy az egyik legjobb barátnőm, meg részt vett/ott volt ezen a dolgon, és csak véletlenül szereztem róla tudomást. Így komolyan rosszabb volt, mintha felkészített volna, hogy hé, te figyi, tudom, hogy neked most nem jön össze, de én megyek, mert engem hívtak, jó? Hanem csak annyi volt, hogy néztem, bólogattam, mosolyogtam, és eluralkodott rajtam a világvége hangulat, miszerint szrt sem érek. Van ilyen.
1 felhasználónak tetszik: Dorina1024
2014. november 08. 22:52 #13174
TianaBlack
TianaBlack

Idézet (Lucy Taylor @ 2014.11.06. 19:24)
Nem vagy bunkó.Minden emberben meg van a minimális irigység,de nézd meg,te örülsz a barátnőd lehetőségének és még támogatod is.Ez egyáltalán nem gonoszság.Hidd el én is éreztem már úgy,hogy valaki a közelemből elment egy olyan helyre ahova én is majdnem mehettem volna vagy valami olyat csinált amire majdnem nekem is volt lehetőségem,és a barátnőm és örültem a sikerének,az örömének,de azért elgondolkoztam azon,milyen jó is lenne.Nem sértődtem meg rá,vagy valami hanem csak gondolkoztam egy kicsit.Én is nagyon szerencsésnek tartom azokat akik elmennek és remélem iszonyatosan fogják élvezni az egészet.Reménykedek benne,egyszer én is a "küzdőtér" első soraiból fogom üvölteni a dalszöveget az iszonyat hamis hangomon. biggrin.gifD

Most, hogy így olvasom ezeket a hozzászólásokat, rettentően keserű íz lett a számban. Tudom magamban legbelül, hogy igenis megdolgoztam a jegyért és azért, hogy láthassam az én szívszerelmeimet, de belegondoltam, hogy mennyire szerencsés is vagyok, mert van lehetőségem elmenni Bécsbe. Nem is a koncertre értem itt főképen, hanem arra, hogy az ország másik részén lakom (Debrecen), mégis lehetőségem adatott arra, hogy ingyen és bérmentve (benzint leszámítva) könnyedén elkocsikázzak a fent említett városba, ráadásul a kis félretett pénzemből még elég jó kis szállásra is telni fog. Most így belegondolva, kicsit rosszul érzem magam, hogy boldog vagyok emiatt (jó, ez kicsit kemény megfogalmazás volt, de értse mindenki úgy, ahogy akarja).

Ne keseregjen senki, aki nem jut ki, lesz még százmillió esély koncertezni. Lehet, hogy jövőre kis hazánk, vagy ha az nem is, de egy-egy szomszédos ország kerül be az állomások listájába wink.gif
3 felhasználónak tetszik: Kelsey, LDreamP, twilightgirl0910
2014. november 08. 23:00 #13175
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Így van, ne keseregjetek (keseregjünk) lányok! Addig is tud mindenki pénzt gyűjteni, és mire Mo-ra jönnek, mindenkinek annyi lesz, hogy a VIP jegyeket fogja megvenni! beer.gif
#tudomjofejvagyok
3 felhasználónak tetszik: TianaBlack, Dorina1024, LDreamP
2014. november 08. 23:03 #13176
TianaBlack
TianaBlack

Idézet (Kelsey @ 2014.11.08. 23:00)
Így van, ne keseregjetek (keseregjünk) lányok! Addig is tud mindenki pénzt gyűjteni, és mire Mo-ra jönnek, mindenkinek annyi lesz, hogy a VIP jegyeket fogja megvenni!  beer.gif 
#tudomjofejvagyok

Hogy tudod te minden egyes szavaddal feldobni a napomat? XD rohog.gif Taníts mester :"D Egyébként teljesen igazad van smileeee.gif Addigra annyit gyűjt mindenki, hogy már nem csak jegyre, de még egy hiperszuper tolókocsira is telni fog mindenkinek biggrin.gif És akkor majd két Story of My Life sor között beejthetünk egy gyors protkócserét is wink.gif
4 felhasználónak tetszik: Day Dreamer 07, Dorina1024, Kelsey, LDreamP
2014. november 09. 09:45 #13177
- törölt felhasználó -    
Idézet (TianaBlack @ 2014.11.08. 23:03)
Hogy tudod te minden egyes szavaddal feldobni a napomat? XD rohog.gif Taníts mester :"D Egyébként teljesen igazad van smileeee.gif Addigra annyit gyűjt mindenki, hogy már nem csak jegyre, de még egy hiperszuper tolókocsira is telni fog mindenkinek biggrin.gif És akkor majd két Story of My Life sor között beejthetünk egy gyors protkócserét is wink.gif

Meghajolok előtettek!!!Én is bekerülhetek a csapatba??Egyébként addigra ki kéne találni a 1D-s otthonkát,hátha világmárka születik. smileeee.gif
Egyébként,ne érezd rosszul magad.Megdolgoztál érte,megérdemled. biggrin.gif Majd egyszer megyünk mi is smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: TianaBlack, Kelsey
2014. november 09. 10:58 #13178
TianaBlack
TianaBlack

Idézet (Lucy Taylor @ 2014.11.09. 09:45)
Meghajolok előtettek!!!Én is bekerülhetek a csapatba??Egyébként addigra ki kéne találni a 1D-s otthonkát,hátha világmárka születik. smileeee.gif
Egyébként,ne érezd rosszul magad.Megdolgoztál érte,megérdemled. biggrin.gif Majd egyszer megyünk mi is smileeee.gif

Hmmm.. egyenotthonka? biggrin.gif Nem is rossz ötlet. Lealázzuk még a Googlet meg a Facebookot is. Mi leszünk a világelsők rohog.gif Apropó. Csak én találkoztam újabb 1D-s Chatroulette átverésekkel? Gondoltam felmegyek unaloműzőnek, hátha megint lerajzol engem valaki (XD), erre ott termett Niall egy ősrégi videó keretében smileeee.gif Gyorsan meg is örökítettem. Kép

Nem lepődnék meg, ha az én röhögőgörcsöm is belekerülne az új "One Direction - Chatroulette Prank" videóba XD Csak csapkodtam mint egy retardált fóka.... blush.gif

2014. november 10. 15:09 #13179
Dorina1024
Dorina1024
høgh

Státuszmood: fuck everybody
Hozzászólás: 3778
Csatolások: 1047
Azonosító: 191824
Idézet (Day Dreamer 07 @ 2014.11.01. 11:15)
Ki jon a becsi koncertre? thumbsup.gif

Én jelenleg 1000-el dolgozom anyukámék puhításán, + még a tanulásban is jobban kéne még produkálni. unsure.gif Minden álmom, hogy ott álljak majd, miközben ez az 5 kis bolond srácocskák hülyülnek. De igen pici rá az esély, hogy ott leszek. cry.gif cry.gif cray.gif
de egy kis öröm is legyen itt biggrin.gif
http://data3.whicdn.com/images/145911684/large.jpg bolond embereim rohog.gif heart.gif
4 felhasználónak tetszik: Kelsey, LDreamP, Evelin1D, Kyra1999
2014. november 10. 15:18 #13180
Dorina1024
Dorina1024
høgh

Státuszmood: fuck everybody
Hozzászólás: 3778
Csatolások: 1047
Azonosító: 191824
Idézet (Kelsey @ 2014.11.08. 23:00)
Így van, ne keseregjetek (keseregjünk) lányok! Addig is tud mindenki pénzt gyűjteni, és mire Mo-ra jönnek, mindenkinek annyi lesz, hogy a VIP jegyeket fogja megvenni!  beer.gif 
#tudomjofejvagyok

HA jönnek ide is wink.gif Főleg a mostani kis...kis...tüntetések miatt reklamalo.gif Erre az utolsó részre 'sztem senki ne reagáljon wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Kelsey, LDreamP
970 oldal 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok