Idézet (TianaBlack @ 2014.10.30. 21:58)
Osztom a véleményed! Néhány elmeroggyant tényleg undoríó dolgokra képes azért, hogy egy-egy "kedvencét" a saját elvárásai és stílusa alapján formáljon át. Ha nem tetszik neki, keressen olyat, ami megfelel az ő igényeinek. -.- és most nem csak a hajára értem. Ha valaki nem szereti Hazzát olyan hajjal, ami neki tetszik, akkor szerintem nem érdemli azt meg, hogy directionernek titulálja mágát. Véleményem szerint pofátlanul szexin áll neki ez a hosszabb fazon.

Elképesztően áll neki ez a haj. Egyébként néhány "rajongónak" tényleg nincs agya. Vagy csak nem használja. Harry-nek nem marad örökre ilyen a haja, nem tudom mit esnek kétségbe. Az is lehet csak kisérletezik vele. Vagy akármi. Állandóan változik a hajstílusuk a fiúknak. Ha nekem nem tetszene, túltenném magam rajta. Ki vagyok én,hogy megmondjam, elvárjam milyen stílusa legyen?
Én nem Harry stílusát szerettem meg, meg a képet, amit a menedzsment esetleg csinált, csinálni akart róla. Hanem Harry-t szeretem. Őt magát! Nem mindegy milyen a haja? Nekem teljesen mindegy!
Egy-két egyént nagyon szívesen megfejelnék, majd kezelésbe vennék. Aztán újra megkérdezném mi a véleménye Harry hajáról, vagy bármi másról.