Idézet (Lambika @ 2014.08.13. 18:35)
Ha one directionrol van szo akkor igenis rozsaszin felho a szemed elott ott van, szentek es serthetetlenek. Gyort meg ne keverd bele mrt az nem ide tartozik es nem rozsaszin ott semmi srm… te nem tudod elfogadni ha vkinek mas a velemenye mint ami neked. Ezert vagy meg kislany
Na, szerintem mindenki elmondta őszintén a véleményét, innentől le van zárva a téma. Bánt, hogy a képek, pozitív dolgok helyett veszekedések vannak, ráadásul egy olyan dolog az összeszólalkozás témája, amiről egyikőnk sem tud semmi konkrétat. Igen, lehet, hogy Louis befelé forduló, lehet, hogy nem, lehet, hogy rózsaszín felhőben élünk, de az is lehet, hogy nem. Bár nálam ez a "rózsaszín felhő" dolog rég elbukott, főleg amikor Zayn és Louis videója kikerült

Csalódtam bennük és főleg abban, hogy az emberek egy szó nélkül elengedték ezt az egészet, míg más hírességeknél ez hatalmas bűn lenne. Mindegy, ezzel tulajdonképpen csak azt akartam mondani, hogy sok embernek kipukkadt már a rózsaszín felhője, de azért nem tudom és nem is fogom hibáztatni a srácokat, hogy elegük van ebből az egészből. Nekem is elegem lenne.
Téma lezárva.