Starity

One Direction

970 oldal 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. augusztus 13. 16:01 #12901
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (kilari111 @ 2014.08.13. 15:46)
már megbocsáss de a "kő kemény igazságtól" a te "véleményed" nagyon messze van, nekem pedig nincs álomvilágom ugyan is rajtuk kívül van még sok kedvencem pl: Neymar,Messi,JB,Demi

oké én csak leírtam a véleményem, nem hiszem h ezért nem kell esni csak mert te máshogy gondolod. Én is szerettem őket, nem is tagadom, de sok okból már nem és ez az egyik, mert rájöttem egy-két dologra
2014. augusztus 13. 16:07 #12902
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Nem vagyok One Directionék rajongója, de úgy érzem, hogy ehhez én is érdemben hozzá tudok szólni. Igen, a sztárok sokszor nem azok, akiknek mutatják magukat. Lehet, hogy Louis befelé forduló, szürke ember, nem tudom, nem ismerem. De attól, mert teneked nem szimpatikus ez az embertípus, attól még ő nem több, nem kevesebb másoknál. Van, akinek kifejezetten az "uncsibb" típusok jönnek be. biggrin.gif Van olyan ismerősöm, aki egy fiúbandában a háttérben lévő jóval inkább befelé forduló emberkét szúrta ki magának, mert neki százszor szimpatikusabbak az ilyenek, mint a hiperaktívabb, nyíltabb figurák. Sztár valóban nem biztos, hogy lehetne Louis-ból, ha tényleg annyira szürkének és unalmasnak mutatná magát, mint amilyen ő szerinted valójában, mert az emberek "kirobbanó" egyéniséget várnak el egy hírességtől. De ami neked unalmas, az másnak magát a világot jelenti. Lehet, hogy fura, de így van. ^^""" De akkor neked konkrétan az a bajod, hogy a kedvencedről kiderült, hogy mégiscsak olyan, mint a többi ember? unsure.gif
6 felhasználónak tetszik: Kelsey, Smile15, LDreamP, Szonja14, Kyra1999, MycySmiley
2014. augusztus 13. 16:08 #12903
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lambika @ 2014.08.13. 14:45)
sztem meg szánalmas és magamutogató. Megjátssza magát, mert közel sem olyan, amilyennek mutatja magát, a hülyéskedései is megjátszottak, mert igazából egy befelé forduló szürke unalmas ember, és erre már több minden alapján sikerült rájönnöm. Tudom, fáj az igazság, de ez van, nekem is fájt egy darabig, de beletörődtem. Kell az imidzs, érdekesnek kell magukat mutatni, ez a többi fiúra is igaz, nem csak Louisra. Őszintén szólva, ki szeretne meg egy unalmas befelé forduló fiút? Senki észrese venné, ja és még igy is a háttérbe szorult úgy h megjátssza magát, mert azért valljuk be Harry és Niall érdekesebbek, de még Liam is. Zayn dettó mint Louis, ő is a háttérben van, de annyira nem játssza az agyát mint Louis. Észre kéne kicsit venni h kinek milyen szerepe van és nagyjából kiszűrni hogy milyen emberek lehetnek, mert közel sem olyanok, mint amilyennek mutatják magukat. Bocs de ez nagyon kikivánkozott belőle, nem birtam már magamban tartani

Drágaság! Egyáltalán nem ismered őket. Nem értem,hogy ha ilyen véleménnyel vagy a srácokról mi a jó büdös francot keresel ebben a topikban?:') Aki itt játssza magát az egyedül te vagy! Tudod ugass csak, a valódi oka,hogy nem ismered őket. Kíváncsi lennék,hogy a szemükbe mernéd-e mondani,hogy milyenek. NEM. Mert valaki háta mögött könnyebb pofázni mint a szemébe mondani az igazat.. Legalja.
3 felhasználónak tetszik: LDreamP, itsChanel, Szonja14
2014. augusztus 13. 16:17 #12904
- törölt felhasználó -    
Idézet (Evelin6816 @ 2014.08.13. 16:08)
Drágaság! Egyáltalán nem ismered őket. Nem értem,hogy ha ilyen véleménnyel vagy a srácokról mi a jó büdös francot keresel ebben a topikban?:') Aki itt játssza magát az egyedül te vagy! Tudod ugass csak, a valódi oka,hogy nem ismered őket. Kíváncsi lennék,hogy a szemükbe mernéd-e mondani,hogy milyenek. NEM. Mert valaki háta mögött könnyebb pofázni mint a szemébe mondani az igazat.. Legalja.

hát ez kemény volt biggrin.gif ez a beszéd Directioner haver wink.gif good.gif
2014. augusztus 13. 16:25 #12905
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (johanna92 @ 2014.08.13. 16:07)
Nem vagyok One Directionék rajongója, de úgy érzem, hogy ehhez én is érdemben hozzá tudok szólni. Igen, a sztárok sokszor nem azok, akiknek mutatják magukat. Lehet, hogy Louis befelé forduló, szürke ember, nem tudom, nem ismerem. De attól, mert teneked nem szimpatikus ez az embertípus, attól még ő nem több, nem kevesebb másoknál. Van, akinek kifejezetten az "uncsibb" típusok jönnek be. biggrin.gif Van olyan ismerősöm, aki egy fiúbandában a háttérben lévő jóval inkább befelé forduló emberkét szúrta ki magának, mert neki százszor szimpatikusabbak az ilyenek, mint a hiperaktívabb, nyíltabb figurák. Sztár valóban nem biztos, hogy lehetne Louis-ból, ha tényleg annyira szürkének és unalmasnak mutatná magát, mint amilyen ő szerinted valójában, mert az emberek "kirobbanó" egyéniséget várnak el egy hírességtől. De ami neked unalmas, az másnak magát a világot jelenti. Lehet, hogy fura, de így van. ^^""" De akkor neked konkrétan az a bajod, hogy a kedvencedről kiderült, hogy mégiscsak olyan, mint a többi ember? unsure.gif

félreélrtettél engem, mindg is tudtam h befelé forduló és ez volt az egyik ok ami miatt a kedvencem lett, pontosan ezt szerettem benne. Túl elvakult voltam, nem értettem miért utálják és bántják annyian, sajnáltam mert azt gondoltam h semmi rosszat nem tett mikor ott volt az orrom előtt minden. pl a bemutatások, hát mindig elnéztem neki, de rá kellett jönnöm h azért nincs róla olyan sok rajongós kép mert elzavarja őket és nem azért mert nem mennek oda, mert azrt volt egy kevés. Vágta a fintorokat látszott rajta az undor. Mindig is tudtam h a hülyeskedése imidzd de nem zavart engem mert örültem neki h igazából zárkózott. Thát közel sem ez a baj vele. Tavasszal le volt pukkanva én meg azt hittem beteg mert nem akartam elhinni h drogozik de mikor kijött a füves videó akkor ezzel kapcsolatban is felnyílt a szemem.
Meg mi az már h bemutat a fanoknak akiknek mindent köszönhet csak mert fel akarta magára hívni a figyelmet a lány és Louis volt a kedvence és csak egy csepp találta el a fröcskölésből és egy kisebb tárgy találta el a kezét. Nélkülük sehol se lenne, és az a megvetés ami az arcára van írva.
2014. augusztus 13. 16:26 #12906
Lambika
Lambika
Cseh Banán

szemükbe mondanám én ha lenne alkalmam találkozni velük és ha tudnék angolul tehát ennyi..
2014. augusztus 13. 16:38 #12907
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lambika @ 2014.08.13. 16:26)
szemükbe mondanám én ha lenne alkalmam találkozni velük és ha tudnék angolul tehát ennyi..

Megragadtad a lényeget..Kíváncsi lennék rá. Csak tudod mit? A fiúk még akkor sem mondanának rád semmi bántót vagy olyat ami neked rosszul esne. Kívánom,hogy legyen egy olyan barátod mint Louis aki "befele forduló,unalmas,aki megjátssza magát stb.." Erről ennyit.
2014. augusztus 13. 16:42 #12908
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (Evelin6816 @ 2014.08.13. 16:38)
Megragadtad a lényeget..Kíváncsi lennék rá. Csak tudod mit? A fiúk még akkor sem mondanának rád semmi bántót vagy olyat ami neked rosszul esne. Kívánom,hogy legyen egy olyan barátod mint Louis aki "befele forduló,unalmas,aki megjátssza magát stb.." Erről ennyit.

pedig Louis a leggorombább _nevet.gif
megmondanám neki, minimum az lenne tőle h bemutat nekem, ha lehetősége van akkor be is szól. de az a koncerten nincs lehetősége de amúgy tuti be szólna, tehát ennyit erről és nem akarok olyan goromba barátot amilyen Louis
2014. augusztus 13. 16:51 #12909
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lambika @ 2014.08.13. 16:42)
pedig Louis a leggorombább  _nevet.gif 
megmondanám neki, minimum az lenne tőle h bemutat nekem, ha lehetősége van akkor be is szól. de az a koncerten nincs lehetősége de amúgy tuti be szólna, tehát ennyit erről és nem akarok olyan goromba barátot amilyen Louis

Nézd már még mindig mondja.
Egyszer már "találkoztam" az adatlapoddal akkor sem voltál jó véleménnyel Louisról de nevetségesnek találtalak mert ő volt a profil vagy az ikon képed már nem emlékszem. Goromba? Egyáltalán nem az. Tudod ilyen viselkedéssel és ilyen hozzáállással nem sok barátod lesz. Bemutatnék én is szívesen neked csak kérned kell :'D Tudod olyan mint Louis nem is lenne a barátod. Én se szívesen lennék ilyennek a barátja.xx
2 felhasználónak tetszik: Kelsey, LDreamP
2014. augusztus 13. 16:57 #12910
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (Evelin6816 @ 2014.08.13. 16:51)
Nézd már még mindig mondja.
Egyszer már "találkoztam" az adatlapoddal akkor sem voltál jó véleménnyel Louisról de nevetségesnek találtalak mert ő volt a profil vagy az ikon képed már nem emlékszem. Goromba? Egyáltalán nem az. Tudod ilyen viselkedéssel és ilyen hozzáállással nem sok barátod lesz. Bemutatnék én is szívesen neked csak kérned kell :'D Tudod olyan mint Louis nem is lenne a barátod. Én se szívesen lennék ilyennek a barátja.xx

akkor most én itt abbahagytam, régen szerettem de ha vmi hülyeséget csinált azt elismertem de haragudtam rá ennyi
Kislányokkal meg nem fogok vitatkozni mert nem én leszek az aki felnyitja majd a szemeteket, hanem majd magatoktól szép lassan rájöttök, akkor amikor kezdtek felnőni. Addig is hagylak titeket élni a rózsaszín világotokban csak nehogy nagy legyen a koppanás. Szép napot
UI: Nem kérek rá választ, köszönöm, itt le is zártam
2014. augusztus 13. 17:03 #12911
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lambika @ 2014.08.13. 16:57)
akkor most én itt abbahagytam, régen szerettem de ha vmi hülyeséget csinált azt elismertem de haragudtam rá ennyi
Kislányokkal meg nem fogok vitatkozni mert nem én leszek az aki felnyitja majd a szemeteket, hanem majd magatoktól szép lassan rájöttök, akkor amikor kezdtek felnőni. Addig is hagylak titeket élni a rózsaszín világotokban csak nehogy nagy legyen a koppanás. Szép napot
UI: Nem kérek rá választ, köszönöm, itt le is zártam

Kislány? Hát nagyot tévedtél most bogaram. Akkor válaszolok neked mikor akarok szóval ez van. Felnyitod a szememet? Na ne röhögtess. Rózsaszín világban nem élek,nem ismersz. Győrben talán minden rózsaszín.. Koppansz te majd még eleget.
UI: Nem kérted. Válaszoltam smileeee.gif xx
1 felhasználónak tetszik: LDreamP
2014. augusztus 13. 17:08 #12912
Szonja14
Szonja14
új tag

StátuszEat,Drink, Play Basketball
Hozzászólás: 6
Csatolások: 0
Azonosító: 231453

Teljesen igaza van mellow.gif
2014. augusztus 13. 17:10 #12913
Szonja14
Szonja14
új tag

StátuszEat,Drink, Play Basketball
Hozzászólás: 6
Csatolások: 0
Azonosító: 231453
Idézet (Lucy Taylor @ 2014.08.10. 22:36)
Nem tudom mit gondoltok,de én egy kicsit megharagudtam Liamre,amiért ennyire rövidre levágatta a haját(természetesen nem komoly a harag).Ti mit szóltok hozzá?  wink.gif  blush.gif

Ezt én se szeretem benne de ha neki így tetszik legyen biggrin.gif
2014. augusztus 13. 18:35 #12914
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (Evelin6816 @ 2014.08.13. 17:03)
Kislány? Hát nagyot tévedtél most bogaram. Akkor válaszolok neked mikor akarok szóval ez van. Felnyitod a szememet? Na ne röhögtess. Rózsaszín világban nem élek,nem ismersz. Győrben talán minden rózsaszín.. Koppansz te majd még eleget.
UI: Nem kérted. Válaszoltam smileeee.gif xx

Ha one directionrol van szo akkor igenis rozsaszin felho a szemed elott ott van, szentek es serthetetlenek. Gyort meg ne keverd bele mrt az nem ide tartozik es nem rozsaszin ott semmi srm… te nem tudod elfogadni ha vkinek mas a velemenye mint ami neked. Ezert vagy meg kislany
2014. augusztus 13. 18:50 #12915
itsChanel
itsChanel
visszatérő vendég

Státuszall for love
Hozzászólás: 158
Csatolások: 4
Azonosító: 207195
Idézet (Lambika @ 2014.08.13. 18:35)
Ha one directionrol van szo akkor igenis rozsaszin felho a szemed elott ott van, szentek es serthetetlenek. Gyort meg ne keverd bele mrt az nem ide tartozik es nem rozsaszin ott semmi srm… te nem tudod elfogadni ha vkinek mas a velemenye mint ami neked. Ezert vagy meg kislany

Na, szerintem mindenki elmondta őszintén a véleményét, innentől le van zárva a téma. Bánt, hogy a képek, pozitív dolgok helyett veszekedések vannak, ráadásul egy olyan dolog az összeszólalkozás témája, amiről egyikőnk sem tud semmi konkrétat. Igen, lehet, hogy Louis befelé forduló, lehet, hogy nem, lehet, hogy rózsaszín felhőben élünk, de az is lehet, hogy nem. Bár nálam ez a "rózsaszín felhő" dolog rég elbukott, főleg amikor Zayn és Louis videója kikerült mellow.gif Csalódtam bennük és főleg abban, hogy az emberek egy szó nélkül elengedték ezt az egészet, míg más hírességeknél ez hatalmas bűn lenne. Mindegy, ezzel tulajdonképpen csak azt akartam mondani, hogy sok embernek kipukkadt már a rózsaszín felhője, de azért nem tudom és nem is fogom hibáztatni a srácokat, hogy elegük van ebből az egészből. Nekem is elegem lenne. Téma lezárva.
3 felhasználónak tetszik: Sofi Chan, Lambika, Kyra1999
2014. augusztus 13. 19:07 #12916
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (itsChanel @ 2014.08.13. 18:50)
Na, szerintem mindenki elmondta őszintén a véleményét, innentől le van zárva a téma. Bánt, hogy a képek, pozitív dolgok helyett veszekedések vannak, ráadásul egy olyan dolog az összeszólalkozás témája, amiről egyikőnk sem tud semmi konkrétat. Igen, lehet, hogy Louis befelé forduló, lehet, hogy nem, lehet, hogy rózsaszín felhőben élünk, de az is lehet, hogy nem. Bár nálam ez a "rózsaszín felhő" dolog rég elbukott, főleg amikor Zayn és Louis videója kikerült mellow.gif  Csalódtam bennük és főleg abban, hogy az emberek egy szó nélkül elengedték ezt az egészet, míg más hírességeknél ez hatalmas bűn lenne. Mindegy, ezzel tulajdonképpen csak azt akartam mondani, hogy sok embernek kipukkadt már a rózsaszín felhője, de azért nem tudom és nem is fogom hibáztatni a srácokat, hogy elegük van ebből az egészből. Nekem is elegem lenne. Téma lezárva.

Ennek szivbol orulok, igazabol en csak louissal kapcsolatban eltem rozszin felhoben, a tobbiekkel kapcsolatban nem. Ezt el ismerem es nalam is a video megjelenesekor pukkant ki ezert louis az akiben a legnagyobbat csalodtam. Kepes voktam azt hinni h beteg amiert le volt pukkanva. Jo hulye voltam
2014. augusztus 13. 20:15 #12917
- törölt felhasználó -    
Egyébként én nem értem ezt az egészet.Veszekszünk egyfolytában,mikor az lenne a lényeg,hogy normális témákról BESZÉLGESSÜNK.És bocs Lambika tényleg nem akarlak megbántani,de miért nem tudod megérteni,hogy ITT NEM KÍVÁNCSIAK A ROSSZ VÉLEMÉNYEIDRE.Egy ideje már olvasom a fórumot,és sosem értettem,hogy miért kell mindig elmondanod a saját véleményed,mikor már több ezerszer elmondtad és közöltök,hogy az ilyen hozzászólásoknak nem ebben a beszélgetésben van a helye.Nem értem miért nem lehet megérteni és nem írogatni folyamatosan a válaszokat amiben nem csak az előtted hozzászólónak válaszolsz hanem valamelyik tagot minden esetben és bárhogyan de szidod és rossz megállapítást írsz róla.(Egyébként ha te megmondhatod másnak hogy ne válaszoljon akkor én is mondom neked hogy erre ne reagálj.De sokakkal fogadnék hogy úgyis fogsz...)EZEKNEK NEM ITT A HELYE.Légyszíves értsd meg.És kérlek nem nyilatkozz már úgy a fiúkról mintha mindennap velük élnél és belelátnál a fejükbe.MERT NEM.Rosszabb leszel mind az ismeretlen források.De már tényleg nem írok mást és mint az elején is említettem,NEM AKARLAK MEGBÁNTANI vagy MEGSÉRTENI.
A fiúk videójáról pedig csak annyi hogy ilyen van.Kipróbálták.Ez talán csak még jobban bizonyítja hogy nehéz nekik is és hogy ugyanolyan emberek mint mások.Követnek el hibákat.De mindenki megérdemel egy második vagy akár huszonötödik esélyt ha olyan bűnt követ el.És szerintem nem mentünk el felette csak ha valaki hibázik akkor van olyan hogy megbocsájtás.Ne mondjátok hogy sosem követetek el olyat amit nem szabadott volna és nem bocsájtottak meg.Na jó nem öldöklésről beszélek,de szerintem értitek hova akarok kilyukadni.
Amúgy nem hiszem hogy egy rajongóval bármi rosszat is csinálnának.Már milliószor elmondták hogy nekünk köszönhetik hogy itt tartanak és szeretik azt amit csinálnak.
Tisztelet nekik amiért mindent kibírnak.Fotósok,őrült rajongók,nincs magánéletük,bántják a barátnőiket.Mégis még itt vannak.Sokszor megállnak egy közös képre vagy egy aláírásra,mindig köszönetet mondanak,szórakoztatnak,és a rajongóikat nagyon szeretik sok minden ellenére.
2 felhasználónak tetszik: Kelsey, LDreamP
2014. augusztus 13. 20:46 #12918
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (Lucy Taylor @ 2014.08.13. 20:15)
Egyébként én nem értem ezt az egészet.Veszekszünk egyfolytában,mikor az lenne a lényeg,hogy normális témákról BESZÉLGESSÜNK.És bocs Lambika tényleg nem akarlak megbántani,de miért nem tudod megérteni,hogy ITT NEM KÍVÁNCSIAK A ROSSZ VÉLEMÉNYEIDRE.Egy ideje már olvasom a fórumot,és sosem értettem,hogy miért kell mindig elmondanod a saját véleményed,mikor már több ezerszer elmondtad és közöltök,hogy az ilyen hozzászólásoknak nem ebben a beszélgetésben van a helye.Nem értem miért nem lehet megérteni és nem írogatni folyamatosan a válaszokat amiben nem csak az előtted hozzászólónak válaszolsz hanem valamelyik tagot minden esetben és bárhogyan de szidod és rossz megállapítást írsz róla.(Egyébként ha te megmondhatod másnak hogy ne válaszoljon akkor én is mondom neked hogy erre ne reagálj.De sokakkal fogadnék hogy úgyis fogsz...)EZEKNEK NEM ITT A HELYE.Légyszíves értsd meg.És kérlek nem nyilatkozz már úgy a fiúkról mintha mindennap velük élnél és belelátnál a fejükbe.MERT NEM.Rosszabb leszel mind az ismeretlen források.De már tényleg nem írok mást és mint az elején is említettem,NEM AKARLAK MEGBÁNTANI vagy MEGSÉRTENI.
A fiúk videójáról pedig csak annyi hogy ilyen van.Kipróbálták.Ez talán csak még jobban bizonyítja hogy nehéz nekik is és hogy ugyanolyan emberek mint mások.Követnek el hibákat.De mindenki megérdemel egy második vagy akár huszonötödik esélyt ha olyan bűnt követ el.És szerintem nem mentünk el felette csak ha valaki hibázik akkor van olyan hogy megbocsájtás.Ne mondjátok hogy sosem követetek el olyat amit nem szabadott volna és nem bocsájtottak meg.Na jó nem öldöklésről beszélek,de szerintem értitek hova akarok kilyukadni.
Amúgy nem hiszem hogy egy rajongóval bármi rosszat is csinálnának.Már milliószor elmondták hogy nekünk köszönhetik hogy itt tartanak és szeretik azt amit csinálnak.
Tisztelet nekik amiért mindent kibírnak.Fotósok,őrült rajongók,nincs magánéletük,bántják a barátnőiket.Mégis még itt vannak.Sokszor megállnak egy közös képre vagy egy aláírásra,mindig köszönetet mondanak,szórakoztatnak,és a rajongóikat nagyon szeretik sok minden ellenére.

szerintem már nem szeretik max megjátsszák magukat, látszik rajtuk pl Louis ő ki nem állhatja őket, ő még kevésbé is jétssza meg ezt mint a többiek
2014. augusztus 13. 20:55 #12919
- törölt felhasználó -    
Idézet

nézd már még mindig pofázik, állítsd már le magad és ha nem tetszik ahogy Louis viselkedik vagy ahogy a többiek viselkednek akkor el lehet húzni ebből a topikból és kész
2014. augusztus 13. 20:58 #12920
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lambika @ 2014.08.13. 20:46)
szerintem már nem szeretik max megjátsszák magukat, látszik rajtuk pl Louis ő ki nem állhatja őket, ő még kevésbé is jétssza meg ezt mint a többiek

Nem úgy volt,hogy lezártad a témát? Hogy nem írsz többet? Sajnos még mindig a válaszaidat látom.
970 oldal 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok