One Direction
2014. június 21. 09:51
9 felhasználónak tetszik:
Kelsey,
omrayfanni2003,
Amcs28,
ONE DIRECTION20,
LDreamP,
exoverdose,
Evelin1D,
Kyra1999,
Sofi Chan
2014. június 21. 15:19
8 felhasználónak tetszik:
omrayfanni2003,
Amcs28,
ONE DIRECTION20,
LDreamP,
exoverdose,
Evelin1D,
Kyra1999,
Dorina1024
2014. június 21. 15:20
8 felhasználónak tetszik:
omrayfanni2003,
Amcs28,
ONE DIRECTION20,
LDreamP,
exoverdose,
Evelin1D,
Kyra1999,
Dorina1024
2014. június 23. 11:25
(kivagyunk halva
9 felhasználónak tetszik:
Kelsey,
omrayfanni2003,
Amcs28,
ONE DIRECTION20,
Evelin1D,
LDreamP,
Kyra1999,
FritzPetra,
Dorina1024
2014. június 23. 20:02
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
http://starity.hu/magazin/50235-pozolj-louis-tomlinsonnal-szazezer-forintert/
mit szóltok ehhez? sztem ezzel elásta magát sok rajongó szemében
1 felhasználónak tetszik:
omrayfanni2003
2014. június 23. 20:55
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Idézet (Lambika @ 2014.06.23. 20:02)
http://starity.hu/magazin/50235-pozolj-louis-tomlinsonnal-szazezer-forintert/
fúú hát erre én is kiakadtam.van neki elég pénze,adományozzon abból(gondolom én)
omrayfanni2003
2014. június 23. 20:59
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (ONE DIRECTION20 @ 2014.06.23. 20:55)
fúú hát erre én is kiakadtam.van neki elég pénze,adományozzon abból(gondolom én)
eladta magát a csapatnak, már a csicskásuk mert aláirta a papirokat
omrayfanni2003
2014. június 24. 20:41
|
LambikaCseh Banán |
|
Eszembe jutott valami.
Louis szerintem hosszú távra tervez a csapatnál, mivel tudja, hogy az 1D már nem sokáig fog létezni, így ő a csapatnál képzeli el a jövőjét. Tehát amit most csinálnak, az hosszú távra szól. A cikk szerint jobb játékosokat akarnak venni és fel akarnak jutni az első osztályba, ami évekbe is telhet, mire teljesül. Louisnak meg annyi pénze nincs, hogy fent tartson egy csapatot, ezért szoktak szerződtetni arab milliárdosokat, befektetőket a focicsapatokhoz. Mielőtt bárki letámadna, hogy hülyeség, biztosítom, hogy nem az, mivel 10 éve figyelem a focit, és az ehhez kapcsolódó híreket, kisebb szünetekkel. Louis vagyona eltörpül bőven ezek a milliárdosok vagyona mellett, ez tuti.
Tehát ez tuti hosszú távú, mert ha mondjuk adna saját zsebből x összeget, annak nem biztos, hogy értelme lenne, abból max 1-2 játékost tudnának venni és többet nem, illetve többször sem. Mindennek van oka. Egyébként a véleményem nem változott, de még közlöm, hogy nem az utcán csinálja, hanem erre szerveznek egy programot, időpontja is van, megveszik a jegyet azt csá. Ez olyasmi, mint amik a koncertek után szoktak lenni, hogy 10 percig beszélgethetnek vele, majd közös fotókat csinálnak. Ha valakinek ez megéri, akkor vegye meg, de én biztos nem tenném. Biztos lesz rá kereslet.
Érdekes, hogy a focit és az éneklést egyszerre csinálja, ilyennel még nem találkoztam, a kettő nem igazán fér meg együtt.
Majd ha eszembe jut valami, akkor majd azt leírom.
Louis szerintem hosszú távra tervez a csapatnál, mivel tudja, hogy az 1D már nem sokáig fog létezni, így ő a csapatnál képzeli el a jövőjét. Tehát amit most csinálnak, az hosszú távra szól. A cikk szerint jobb játékosokat akarnak venni és fel akarnak jutni az első osztályba, ami évekbe is telhet, mire teljesül. Louisnak meg annyi pénze nincs, hogy fent tartson egy csapatot, ezért szoktak szerződtetni arab milliárdosokat, befektetőket a focicsapatokhoz. Mielőtt bárki letámadna, hogy hülyeség, biztosítom, hogy nem az, mivel 10 éve figyelem a focit, és az ehhez kapcsolódó híreket, kisebb szünetekkel. Louis vagyona eltörpül bőven ezek a milliárdosok vagyona mellett, ez tuti.
Tehát ez tuti hosszú távú, mert ha mondjuk adna saját zsebből x összeget, annak nem biztos, hogy értelme lenne, abból max 1-2 játékost tudnának venni és többet nem, illetve többször sem. Mindennek van oka. Egyébként a véleményem nem változott, de még közlöm, hogy nem az utcán csinálja, hanem erre szerveznek egy programot, időpontja is van, megveszik a jegyet azt csá. Ez olyasmi, mint amik a koncertek után szoktak lenni, hogy 10 percig beszélgethetnek vele, majd közös fotókat csinálnak. Ha valakinek ez megéri, akkor vegye meg, de én biztos nem tenném. Biztos lesz rá kereslet.
Érdekes, hogy a focit és az éneklést egyszerre csinálja, ilyennel még nem találkoztam, a kettő nem igazán fér meg együtt.
2014. június 24. 21:03
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Idézet (Lambika @ 2014.06.24. 20:41)
Eszembe jutott valami.
remélem azért még legalább 10 évig megmarad a banda.tudom,nagyon elfogult vagyok ezzel kapcsolatban,de én nem akarom,hogy ez a tökéletes kis csapat felépített karrierje egy pillanat alatt felboruljon.teljesen összeomolnék.túlságosan is szeretem őket ahhoz.most nagyon őrült rajongónak tarthattok,de én ténylegezt érzem
2014. június 24. 21:05
|
LambikaCseh Banán |
|
Idézet (ONE DIRECTION20 @ 2014.06.24. 21:03)
remélem azért még legalább 10 évig megmarad a banda.tudom,nagyon elfogult vagyok ezzel kapcsolatban,de én nem akarom,hogy ez a tökéletes kis csapat felépített karrierje egy pillanat alatt felboruljon.teljesen összeomolnék.túlságosan is szeretem őket ahhoz.most nagyon őrült rajongónak tarthattok,de én ténylegezt érzem
közel sem tökéletes és csak két évet adok nekik
2014. június 25. 18:11
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
|
Idézet (Lambika @ 2014.06.24. 21:05)
közel sem tökéletes és csak két évet adok nekik
szerintem azér több lesz az,mint 2 év.remélem minimum 3
omrayfanni2003
2014. június 25. 18:40
|
LambikaCseh Banán |
|
Idézet (ONE DIRECTION20 @ 2014.06.25. 18:11)
szerintem azér több lesz az,mint 2 év.remélem minimum 3 
2016-ig szól a szeződésük
omrayfanni2003
2014. június 26. 16:02
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
|
kihal a topic
Niall és Lou
Niall és Lou
2014. június 26. 20:08
|
omrayfanni2003visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 241 Csatolások: 33 Azonosító: 216630 offline
|
Idézet (Lambika @ 2014.06.19. 00:09)
Louis bemutatott egy fannak, mert le akarta fröcskölni, de el se találta
http://1dlovesoned.tumblr.com/post/89186579045/louis-flipping-off-a-fan-after-she-threw-water-at
Utána megdobálták valamivel, Niallre néz, mert tőle várja a választ, de azt mondja szarja le.
http://justniallhoran.tumblr.com/post/89158772889/louis-getting-hit-by-something-and-niall-noticing
Biztos az dobta meg akinek előtte bemutatott, én is ezt tettem volna, sőt..megérdemelte. senki se sajnálja itt nekem azt a szerencsétlent
http://1dlovesoned.tumblr.com/post/89186579045/louis-flipping-off-a-fan-after-she-threw-water-at
Utána megdobálták valamivel, Niallre néz, mert tőle várja a választ, de azt mondja szarja le.
http://justniallhoran.tumblr.com/post/89158772889/louis-getting-hit-by-something-and-niall-noticing
Biztos az dobta meg akinek előtte bemutatott, én is ezt tettem volna, sőt..megérdemelte. senki se sajnálja itt nekem azt a szerencsétlent
miért utálja mindenki louist? jó én se szeretem nagyon, de mégis csak ember
2014. június 26. 20:19
|
omrayfanni2003visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 241 Csatolások: 33 Azonosító: 216630 offline
|
Idézet (ONE DIRECTION20 @ 2014.06.26. 16:02)
kihal a topic
Niall és Lou
Niall és Lou
Liam milyen arcot vág!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.