One Direction
2014. február 06. 18:49
|
|
Omega0402ChäneŁ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 856 Csatolások: 407 Azonosító: 199524 offline
|
Hát egy kicsit lemaradtam a Louis hét elejéről, hát mi miatt? Hát persze, hogy a fránya suli miatt
, de próbálok hozni képeket, és vissza is nézegettem , hogy mit posztoltatok.
Elvégre Louis Hééét!
Elvégre Louis Hééét!
2014. február 06. 21:02
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Első lépésre azért nem voltam mert ott van az a rohadt suli
Második gép tilalom van de napi 1-2 óra gép van. Ugye milyen jó?!

És nem hiszem el,hogy (megint) a második legfontosabb emberemnek a hetén nem voltam itt!!
Élj gyorsan , szórakozz és légy egy kicsit csintalan.-Louis Tomlinson
♥♥
Második gép tilalom van de napi 1-2 óra gép van. Ugye milyen jó?!

És nem hiszem el,hogy (megint) a második legfontosabb emberemnek a hetén nem voltam itt!!
Élj gyorsan , szórakozz és légy egy kicsit csintalan.-Louis Tomlinson
♥♥
2014. február 07. 17:33
Tudom,hogy azt mondtam visszajövök,de ez a sok tanulás minden szabadidőmtől megfoszt.
De mindegy,mert már itt is vagyok.

2014. február 07. 18:40
|
|
Tini Stoessel Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 216795 offline
|
Én is szeretlek,Harry
2014. február 07. 18:46
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
(ez a kép is saját!)
Róla sem tudom,hogy hol kezdjem!
Első lépésre összegzem,hogy ez a kis,bolond embereke mit is jelent nekem.
Imádom! Ő az életemben a második legfontosabb ember! Komolyan,hogy Ő a legrosszabbkor pillanataimban is mosolyt csal az arcomra! Ha csak egy olyan részre gondolok mikor a videónaplókban mit csinált. Mikor éppen úgy vagyok vele,hogy élni sincs kedvem csak ránézek a posztereimre vagy a "történeteimre" és akkor jut eszembe,hogy ne is gondolj bele ebbe. Gondolj Louis Tomlinsonra és soha többé nem fog eszedbe jutni ilyen. Azt taníotta,hogy ne érdekeljen,hogy mások mit mondanak,csak add önmagad. És most ez van. Önmagam vagyok mindenhol és ha az emberek furán néznek rám nem érdekel. Szavakat nehezen találok még,hogy mit is ad felém. Kár,hogy sosem találkoztuk és nem is fogunk.
Második lépés. Hang.
Mintha egy igazi angyal szólalna mikor kiadja magából a hangját. Egy igazi angyal. Gyönyörűen énekli ki a magas hangokat. Ott van például a Summer Love. Mikor elkezdi a szólót,akkor a hideg áramütésként megy végig a gerincemen. A You&I-ban mikor énekel akkor már kis híján,hogy nem kezdek el sírni. Annyira gyönyörű. A Little Things pedig valami eszméletlen. Over Again-re pedig már nem tudom,hogy mit írjak.
Harmadik lépés. Bandában a szerep.
Igen őt lehet igazi mókamesternek mondani. Imádom a humorát. Főleg azokat amiket a videónaplókban csinált. Ő az első számú ember a bandából aki MINDIG és BÁRMIKOR felvidít. És mindent visz a nevetése. Azon mindig nevetek. Nem tudom elképzelni,hogy valaki nem nevet azon amit csinál. Lehetetlen. Lou-t lehet mondani az örök gyereknek a bandából. Hiába 22 éves nem lehet rá azt mondani. Kinézetre sem meg egyébként sem.
Negyedik lépés. Eleanor.
Szerintem ezt is lehet mondani Igazi Szerelemnek.
Ez biztos,hogy nem "áll szerelem". Olyan szépek együtt. El is gyönyörű és Lou pedig nagyon jól néz ki. Ha az egy "áll járás" akkor szerintem nem fogadnák így egymást. Legalább is szerintem.
Ötödik lépés. Még egy kicsit Louis-ról.
Igen mint már írtam imádom őt. Rengeteg mindent köszönhetek neki mint minden bandatagnak. Imádom mindenét. A feneke. Pedig mindet visz. Lux-al pedig nagyon aranyos. Biztos,hogy tökéletes Apa lesz belőle! Kicsit már kiakasztó,hogy mindenki azt mondja,hogy nincs szíve. Neki nincsen?? Persze! A mosolyát is nagyon szeretem.
Vége!
Tudnák még itt regélni de nincs több időm. Louis William Tomlinsonról ez lenne a véleményem.
Köszönöm,hogy szántál időt elolvasni
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

6 felhasználónak tetszik:

Ezen mennyit röhögtem!