One Direction
2014. január 25. 21:09
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (MJudó @ 2014.01.25. 20:49)
Mert még nem láttál
Ezt most azonnal tessék kiverni a fejedből, különben Louis dühbe jön!
asdsfdgsf.
2014. január 25. 21:25
Na szóval,ismét egy kisregénnyel jöttem, ezúttal Liamról alkottam véleményt. A One Thingben, hogy őszinte legyek, Louis mellett Ő volt az, aki a legjobban magára vonta figyelmemet. Egy igazán jóvágású és kiállású srácnak gondoltam. A hangja kellemesen csengett a többiek mellett. A One Thing klipjének végén pedig, amikor Liam szólója van, khm, hogy is fogalmazzak, tetszett az a bizonyos dudor.
Ahogyan telt az idő,és ismerkedtem a srácokkal,Liamben valahogy sosem csalódtam. Jól indított nálam, és sosem "rontott" a szememben. Az X faktor válogatásán messzemenőleg Ő teljesített a legkiválóbban, egyszerűen a levegőt is elfelejtem venni ha visszanézem azt a videót. (Most is azt hallgatom) És még a Cry me a river-t is Ő általa ismertem és kedveltem meg
Nagyon határozott személyiségnek gondolom, aki tudja mindig mit akar. Nem hiába ragadt rá a Daddy Direction becenév
Tetszik benne az,hogy törődik a körülötte lévőkkel, a srácok felett pedig apáskodik. Bár az idő elteltével Ő is felengedett úgymond, amit abszolut nem tudok bánni. Hisz fiatal, kell ilyenkor a móka és kacagás. Ha interjút nézek a srácokról még Harry-t könnyen megtudom érteni, na de ha Liam szólal meg, egyszerűen képtelen vagyok bármit is kiragadni a hadarásának köszönhetően
Bár nagyon bejön a mély beszédhangja, olyan grrr
Egy nagyon értelmes, tájékozódott fiúnak tartom, aki szerintem a leginkább jár a földön a többiek közül. És még a mosolyáról nem is beszéltem.
Egyszerűen végem van tőle. A komoly énjével együtt is nyalnám össze-vissza, na de amikor mosolyog vagy nevet? Annyira kedves olyankor az arca, minden egyes szeretet ott lapul a bájos mosolyában, és ez engemet is arra késztet,hogy ne bamba pofával nézzek ki a fejemből
(csak hogy ne legyen annyi szóismétlés). Annak idején a direksönőr pajtikáim azt mondták, hogy vagy Louis-hoz vagy Liam-höz hasonlítok a leginkább. Személy szerint én ha személyesen is ismerném Őket valószínűleg Liamnél próbálkoznék be a leginkább. Annyira karakteres arca van, még anyámnak is bejön
Borostával a pofiján meg már igazán
És ha már itt tartunk, neki van a legjobb teste szerény kis véleményem szerint. Az Up all Night-ban Ő kapta a legtöbb teret, amit őszintén szólva nem tudtam bánni, annak ellenére,hogy a többieket is többet szerettem volna hallani. Nagyon eltalálták, hogy Liam hangjával indították a dalok többségét. A Midnight Memories albumon leginkább az album névadó dalában borsókázik a hátam a hangjától (még jó hogy jó értelemben) és az Alive-ben
És külön szeretném kiemelni Őt, hisz a MM-hez összesen 9 dalnál segédkezett, mint dalszövegíró.
Mostanság simán elmehetne David Backhem fiának vagy épp Justin Timberlake imitátornak, ijesztően sok a hasonlóság köztük. Mint sokan rajtam kívül, én is imádtam a Payzer párost, és megviselt a szakításuk. Sophiával együtt is borzasztó édesek, és nagyon de nagyon örülök annak,hogy újra boldog egy csajszi mellett. Odaadó társa lehet a lánynak. Elintézhettem volna annyival is tulajdonképpen,hogy imádom, de na, ennyit igazán megérdemel.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

7 felhasználónak tetszik: