Ahogyan korábban Zayn-ről és Niall-ről, most
Liam-ről is szeretnék írni egy kis véleményt, ha nem bánjátok. Hogy őszinte legyek, mikor megismertem a bandát, a "listán" nekem Liam volt az utolsó. Semmivel sem tűnt ki, nem igazán figyeltem rá. Persze nem utáltam, ne értsetek félre, de erősen a "semleges" kategóriába tartozott. Aztán szépen lassan Őt is megismertem. Szerintem Ő volt az a srác, aki a legfélénkebb, legalábbis nekem ez jött le, és sok idő kellett neki, hogy kicsit "felengedjen". A hangját mindig is imádtam, úgy gondolom, neki már az X faktor idején is tiszta volt élőben, a többi fiúról ezt nem tudnám elmondani. A személyisége volt olyan számomra, ami kissé kiismerhetetlen. Most Liam-et egy csupaszív, megbízható, őszinte, kedves fiúnak látom. Imádom benne, hogy tud hülyéskedni, mint a többiek, de tud komoly is lenni. Megfigyelhető, hogy mikor az interjúkban "hosszan kifejtős" kérdés van, általában Ő válaszol, gondolom mert Ő tudja legjobban összeszedni a gondolatait, mindenféle hülyülés nélkül.
Mikor arra gondolok, hogy Liam-et régen bántották az iskolában, összeszorul a szívem, de eztán eszembe jut, hogy azokat a gonosz fiatalokat hogy eheti a sárga irigység, ahogy látják, hogy Liam milyen sikeres, híres, és millió lány imádja. Ilyenkor egyből jobb kedvem lesz. :')