Azok pedig, akik Niall-t csúnyának nevezik, és azt mondják, hogy nincs helye a bandában, hülyék.
One Direction
2014. január 17. 14:11
Na, ahogyan legutóbb Zayn-ről, most Niall-ről is szeretnék egy rövidke véleményt írni. Amikor megismertem a bandát, Nialler nekem a "semleges" kategóriába tartozott, nem nagyon tűnt ki a többiek közül. Aztán ahogy egyre többet kezdtem foglalkozni a 1D-vel, és megismertem a srácokat külön-külön is közelről, teljesen megváltozott a véleményem. Először is, Niall egy igazi szeretetgolyó számomra, annyi kedvesség és szeretet árad belőle, hogy egyszerűen nem lehet nem imádni. Ha ránézek, csak mosolygok, mert olyan aranyos. És ezt nem csak úgy értem, hogy "kis cukika", hanem hogy a szeméből is a kedvesség, a szeretet tükröződik, ami számomra nagyon fontos. Az utóbbi időben annyira megszerettem ezt a szöszi srácot a kisugárzása és a tulajdonságai miatt, hogy nálam azon a bizonyos listán a második helyre került. Imádom a szólóit a koncerteken, hogy amikor a a közönség sikítani kezd, mosolyog. :') Zayn után Őt érzem a második legőszintébbnek (harmadik helyen a másik három srác "osztozik" az én listámon), és ha egyszer, valami csoda folytán találkozom vele, akkor akkora gigaölelést fog tőlem kapni (nem félreérteni!) hogy csak na!
Azok pedig, akik Niall-t csúnyának nevezik, és azt mondják, hogy nincs helye a bandában, hülyék.
2014. január 17. 15:53
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Remélem hiányoztam..
"Olyasfajta srác vagyok, aki bármelyik lányba beleszeret, mert szívvel szeretek, és nem szemmel." - Niall Horan
"Olyasfajta srác vagyok, aki bármelyik lányba beleszeret, mert szívvel szeretek, és nem szemmel." - Niall Horan
10 felhasználónak tetszik:
Becca_125,
Sofi Chan,
Amcs28,
Kelsey,
LittleStyles.,
Zsófi765,
Kyra1999,
Dorina1024,
Evelin1D,
vikesz22
2014. január 17. 17:22
Vélemény szerűség a mi Niall-ünkről
Próbálom rövidre fogni. Rajongásom kezdetén Niall-t gondoltam a leggyengébb láncszemnek. Őszintén szólva az Ő hangja tudott a legkevésbé lekötni, és mondhatni átlagos kategóriába soroltam. Igenám, de kezdtem egyre több dolgot megtudni a srácainkról, interjúkról interjúkra kattintgattam a jutyubon, gifek,idézetek miegymás. És egy teljesen más vélemény kezdtett megfogalmazódni bennem Niall iránt. Egy csupa sziv csupa lélek tipusú srác. Az az önfeledt nevetése, amit magából áraszt egyszerűen elfeledteti velem a világ gondjait, és a jókedve átragad rám is. Az olyan emberekre, mint amilyen Niall cimbora SZÜKSÉGE van a világnak. Emlékszem amikor olyat kellett olvasnom,hogy a srácokhoz odamentek csajok,hogy fotózkodjanak, és Niall-t kérték meg,hogy csináljon a többiekről képet. WTF??Nem tudtam mire vélni ezt, én random lekevertem volna az ilyen rib**oknak pár sallert. Elképzelni nem tudom, hogy mit érezhetett Niall, és az a legszomorúbb,hogy ez nem egyszeri eset volt. Rettentő megalázó szituáció az ilyen, és bevallom, elbőgtem magam amikor az efféle hirek a fülembe jutottak. Ha adná egyszer az Istenke,hogy én találkozhatok a srácokkal Niallból az összes szuszt kinyomva ölelném magamhoz. Agyon puszilnám azt az egyszerűen imádnivaló vidám fejét,mert Ő az az ember tipus akit folyton folyvást ölelnél magadhoz. Ötük közül Ő az akire szerintem soha a büdös életbe nem lennék képes haragudni. És igen,imádtam a görbe fogaival együtt, Ő úgy volt tökéletes, Niall Horan. A Modest nagyon ráfázott mikor Őt szemelték ki maguknak,és voltak azok a bizonyos ügyek a koncerteken. Niallt könnybelábadt szemekkel látni szivfájditó látvány, hisz épp Ő az aki mindig jókedvű és önfeledt. Szörnyű azt látni,hogy csalódott és szomorú. De szerencsére vagyunk mi, rajongók akik a koncerteken a Little Things-nél a lelkünket is kiordibáljuk Niall szólójánál,ezzel biztositva Őt,hogy mellette állunk, és szeretjük. És rohadt édes látni ahogyan a könnyeivel küszköd a meghatottságtól. Gitárral a kezében látom Őt a legboldogabbnak, imádja pengetni a húrokat. Csillog a szeme és egyszeriben kedvet ad az élethez. Mint külsőleg, sosem voltak az eseteim a szőke,kék szemű hercegek, de azt meg kell hagyni, Niall a leghelyesebb az ilyesfajta kategóriában
A való életben talán vele (vagy Liammel) jönnék ki a legjobban, úgy érzem. Ahogyan a lányokról vagy épp a rajongókról beszél az annyira őszinte, nem játsza meg magát, valóban hálás és szereti a rajongóit. Hangilag is rengeteget fejlődött, és bár továbbra sem az Ő hangjától dobok hátast nagyon jól esik a füleimnek egy kimeritő nap után az Ő szólóit hallgatnom. Mert még a hangja is kedves. Szóval Niall, a banda szive, és én imádom minden egyes szépséghibájával együtt. Jaj, majdnem elfelejtettem, nagyon remélem hogy nemsokára a szerelem is rátalál,mert már nagyon örülnék, ha találna egy magához illő csajt. És nem, Palvinnal biztosan nem alkotnak egy párt.
Próbálom rövidre fogni. Rajongásom kezdetén Niall-t gondoltam a leggyengébb láncszemnek. Őszintén szólva az Ő hangja tudott a legkevésbé lekötni, és mondhatni átlagos kategóriába soroltam. Igenám, de kezdtem egyre több dolgot megtudni a srácainkról, interjúkról interjúkra kattintgattam a jutyubon, gifek,idézetek miegymás. És egy teljesen más vélemény kezdtett megfogalmazódni bennem Niall iránt. Egy csupa sziv csupa lélek tipusú srác. Az az önfeledt nevetése, amit magából áraszt egyszerűen elfeledteti velem a világ gondjait, és a jókedve átragad rám is. Az olyan emberekre, mint amilyen Niall cimbora SZÜKSÉGE van a világnak. Emlékszem amikor olyat kellett olvasnom,hogy a srácokhoz odamentek csajok,hogy fotózkodjanak, és Niall-t kérték meg,hogy csináljon a többiekről képet. WTF??Nem tudtam mire vélni ezt, én random lekevertem volna az ilyen rib**oknak pár sallert. Elképzelni nem tudom, hogy mit érezhetett Niall, és az a legszomorúbb,hogy ez nem egyszeri eset volt. Rettentő megalázó szituáció az ilyen, és bevallom, elbőgtem magam amikor az efféle hirek a fülembe jutottak. Ha adná egyszer az Istenke,hogy én találkozhatok a srácokkal Niallból az összes szuszt kinyomva ölelném magamhoz. Agyon puszilnám azt az egyszerűen imádnivaló vidám fejét,mert Ő az az ember tipus akit folyton folyvást ölelnél magadhoz. Ötük közül Ő az akire szerintem soha a büdös életbe nem lennék képes haragudni. És igen,imádtam a görbe fogaival együtt, Ő úgy volt tökéletes, Niall Horan. A Modest nagyon ráfázott mikor Őt szemelték ki maguknak,és voltak azok a bizonyos ügyek a koncerteken. Niallt könnybelábadt szemekkel látni szivfájditó látvány, hisz épp Ő az aki mindig jókedvű és önfeledt. Szörnyű azt látni,hogy csalódott és szomorú. De szerencsére vagyunk mi, rajongók akik a koncerteken a Little Things-nél a lelkünket is kiordibáljuk Niall szólójánál,ezzel biztositva Őt,hogy mellette állunk, és szeretjük. És rohadt édes látni ahogyan a könnyeivel küszköd a meghatottságtól. Gitárral a kezében látom Őt a legboldogabbnak, imádja pengetni a húrokat. Csillog a szeme és egyszeriben kedvet ad az élethez. Mint külsőleg, sosem voltak az eseteim a szőke,kék szemű hercegek, de azt meg kell hagyni, Niall a leghelyesebb az ilyesfajta kategóriában
2014. január 17. 17:44
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Szegény Niall
2014. január 17. 17:47
Idézet (Dorina1024 @ 2014.01.17. 17:44)
Szegény Niall
Pár napja műtötték a térdét. Szegénykém.
Gyógyulj meg hamar.
Ezek akkor mostani képek?
2014. január 17. 17:50
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Idézet (MJudó @ 2014.01.17. 17:47)
Ezek akkor mostani képek?
Tumblr teli volt az ilyen képekkel

Állítólag igen. Nekem a facebook is ezzel van tele.
2014. január 17. 18:04
Idézet (Dorina1024 @ 2014.01.17. 17:44)
Szegény Niall
Pár napja műtötték a térdét. Szegénykém.
Gyógyulj meg hamar.
Ez nem az első mütétje volt, és írta, hogy sajna nem is az utolsó. Olvastam, hogy szegényt nem is biztos, hogy elengedik a Dél-Amerikai túrnéra.
2014. január 17. 18:11
|
|
Dorina1024høgh |
|
Idézet (matita @ 2014.01.17. 18:04)
Ez nem az első mütétje volt, és írta, hogy sajna nem is az utolsó. Olvastam, hogy szegényt nem is biztos, hogy elengedik a Dél-Amerikai túrnéra.
De mi az oka ennek? Nem az utolsó?
2014. január 17. 18:23
Idézet (Dorina1024 @ 2014.01.17. 18:11)
De mi az oka ennek? Nem az utolsó?
Uhh szegény.
Még '12 októberében elszakadtak a szallagok a térdében. Már akkor is volt műtve.
2014. január 17. 19:04
|
|
Dorina1024høgh |
|
Idézet (matita @ 2014.01.17. 18:23)
Még '12 októberében elszakadtak a szallagok a térdében. Már akkor is volt műtve.
És én erről miért nem tudtam? Na mind1. Drágaságom
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

Niall! Nem kéne leszedni azt ott a pofikádról?
eyes