One Direction
2012. március 25. 15:43
Ha ez a petíció sikeres lesz, akkor is értelmetlen az egész. Azt hiszitek, ennyi ember megteheti, hogy öt ilyen ficsúrért százezreket dobjon ki? Nevetséges, komolyan. Lehet, hogy sokan szeretik őket, de Magyarország helyzete a gazdaság szempontjából nem valami fényes, így nem hiszem, hogy mindenkinek van csak úgy több tízezer forintja. Sajnos a világ nem így működik, de ugye ahhoz, hogy ezt észrevegyétek, fel kéne nőni
2012. március 25. 16:02
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Haliho : ) itt van pár infó, bár nem tudom mi igaz és mi nem...
Nekem az a megcsalós dolog nem tetszik...Liam-ból én nagyon nem nézem ki, hogy valaha is hűtlen lenne.
De Niallra büszke vagyok : )
időzített bomba..xD hát ezen akkorát nevettem. Na meg, hogy Niall tudja úgy mozgatni az orrát mint egy nyuszi, az aranyos : )
~ Harry barátnője ne legyen több mint 44, Zayné 40 és a többieknek pedig legyen uganannyi éves mint ők.
~ Riporter: mi volt a legviccesebb dolog amit együtt csináltatok?
Harry: számomra az,hogy amikor moziban voltunk, Niall lement venni popcornt, megbotlott és kiöntötte.
Zayn: szerintem meg az , hogy Louis megfogott egy marékkal belőle a földről és megette.
~ Niall mikor 5 éves volt, ráült a nagybátyja esküvői tortájára..
~ Niall mikor a fürdőszobában volt, Louis bekopogott, hogy valami kell neki onnan, Niall kinyitotta az ajtót és Louis egy filmes stábbal várta őt az ajtó előtt miközben Niall meztelen volt.
~ Liam szeret főzni.
~Riporter : mi a legrosszabb amit tehetsz egy lánnyal?
Liam : szerintem az, hogy ha a lány szeret, és te figyelembe se veszed.
~ Tény: Zayn a lányokon a melleket és a hosszú lábakat szereti.
~Tény: Amikor Niallnak nagyon honvágya van,akkor a fiúk ír akcentussal kezdenek el neki beszélni.
~ Harry- egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány lánnyal aludtam eddig.
~ Amikor Harry 6 éves volt,mindig azt álmodta,hogy patkányok harapdálják a lábát.
~ Harry- szeretem a tehetséges lányokat.
~ Liam szerint Niall segge olyan mint egy időzített bomba.
~ Niall beszél álmában.
~ Riporter: hogyan kapjátok meg a lányok telefonszámait ?
Liam: hát ez viszonylag könnyen megy,mivel a lány csak odajön és elkezdi mondani,hogy úr isten te vagy az igazi Liam Payne és csak elkezdi hogy „097..”
~Zayn nem szereti a száját.
~ Riporter: 1-10-es skálán mennyire szereted a lányokat?
Louis:11.
~ Én még nem találkoztam olyannal aki annyira szeretett enni mint Niall.~Liam.:
~ Louis kedvenc videójátéka a FIFA.
~ Azt hiszem szép a szemem, szép a mosolyom, szép vagyok.~ Harry
~ A zenekarban Liam az apa és Zayn az anya.
~ Zayn azt mondta,hogy ő egy nagyon figyelmes srác.
~ Niall az egyetlen a bandából, aki még nem csalta meg a barátnőjét.
~ Riporter: fizessen a lány a randin ?
Mindenki: igen
Niall: minden randin ?
Zayn: mindig a lány fizet.
~ Niall tudja úgy mozgatni az orrát, mint egy nyúl.
Nekem az a megcsalós dolog nem tetszik...Liam-ból én nagyon nem nézem ki, hogy valaha is hűtlen lenne.
De Niallra büszke vagyok : )
időzített bomba..xD hát ezen akkorát nevettem. Na meg, hogy Niall tudja úgy mozgatni az orrát mint egy nyuszi, az aranyos : )
~ Harry barátnője ne legyen több mint 44, Zayné 40 és a többieknek pedig legyen uganannyi éves mint ők.
~ Riporter: mi volt a legviccesebb dolog amit együtt csináltatok?
Harry: számomra az,hogy amikor moziban voltunk, Niall lement venni popcornt, megbotlott és kiöntötte.
Zayn: szerintem meg az , hogy Louis megfogott egy marékkal belőle a földről és megette.
~ Niall mikor 5 éves volt, ráült a nagybátyja esküvői tortájára..
~ Niall mikor a fürdőszobában volt, Louis bekopogott, hogy valami kell neki onnan, Niall kinyitotta az ajtót és Louis egy filmes stábbal várta őt az ajtó előtt miközben Niall meztelen volt.
~ Liam szeret főzni.
~Riporter : mi a legrosszabb amit tehetsz egy lánnyal?
Liam : szerintem az, hogy ha a lány szeret, és te figyelembe se veszed.
~ Tény: Zayn a lányokon a melleket és a hosszú lábakat szereti.
~Tény: Amikor Niallnak nagyon honvágya van,akkor a fiúk ír akcentussal kezdenek el neki beszélni.
~ Harry- egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány lánnyal aludtam eddig.
~ Amikor Harry 6 éves volt,mindig azt álmodta,hogy patkányok harapdálják a lábát.
~ Harry- szeretem a tehetséges lányokat.
~ Liam szerint Niall segge olyan mint egy időzített bomba.
~ Niall beszél álmában.
~ Riporter: hogyan kapjátok meg a lányok telefonszámait ?
Liam: hát ez viszonylag könnyen megy,mivel a lány csak odajön és elkezdi mondani,hogy úr isten te vagy az igazi Liam Payne és csak elkezdi hogy „097..”
~Zayn nem szereti a száját.
~ Riporter: 1-10-es skálán mennyire szereted a lányokat?
Louis:11.
~ Én még nem találkoztam olyannal aki annyira szeretett enni mint Niall.~Liam.:
~ Louis kedvenc videójátéka a FIFA.
~ Azt hiszem szép a szemem, szép a mosolyom, szép vagyok.~ Harry
~ A zenekarban Liam az apa és Zayn az anya.
~ Zayn azt mondta,hogy ő egy nagyon figyelmes srác.
~ Niall az egyetlen a bandából, aki még nem csalta meg a barátnőjét.
~ Riporter: fizessen a lány a randin ?
Mindenki: igen
Niall: minden randin ?
Zayn: mindig a lány fizet.
~ Niall tudja úgy mozgatni az orrát, mint egy nyúl.
19 felhasználónak tetszik:
FruzShina.,
DisneyFans,
Eszter655,
zsurika9899,
kesty,
szendreigabriella,
Corby,
itsmestella,
WhiteRosee,
adriienn96,
Nyusssz01,
Ariana,
missyanikó7,
MycySmiley,
pink_bunny,
one direction zoé,
Amcs28,
Small Selena .,
Borcoskaa
2012. március 25. 16:24
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Óó, valamilyen kamu Niall bekövetett twitteren xD De amikor megláttam, hogy Niall Horan bekövetett, hogy örültem, aztán látom, hogy csak kamu
(
: DD
: DD
1 felhasználónak tetszik:
Borcoskaa
2012. március 25. 16:53
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Sziasztok!
Nem tudom hogy hány Niall fan van de ezt találtam. És ha már van ez a topik gondoltam hogy kiteszem!
Ha meg nem tetszik majd senkinek sem az én kedves kishúgomra úgyis számíthatok mert imádja őt...
De azért remélem lesz akinek tetszeni fog...
Nem tudom hogy hány Niall fan van de ezt találtam. És ha már van ez a topik gondoltam hogy kiteszem!
6 felhasználónak tetszik:
nicol bellox,
itsmestella,
twilightgirl0910,
FruzShina.,
nvirág,
pink_bunny
2012. március 25. 17:01
|
|
nicol belloxHuncut |
|
Idézet (kesty @ 2012.03.25. 16:53)
Sziasztok!
Ha meg nem tetszik majd senkinek sem az én kedves kishúgomra úgyis számíthatok mert imádja őt...
Hűű, szerintem nagyon jóó videóóó, köszike, hogy megmutattad!!!
Niall annyira aranyos
2012. március 25. 18:15
|
|
arianagrande26lalisa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 336 Azonosító: 148008 offline
|
Harry milyen cuki volt...Katt!
2012. március 25. 20:00
|
|
Eszty99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 223 Csatolások: 24 Azonosító: 162632 offline
|
Idézet (kesty @ 2012.03.21. 22:00)
Szia!
Bocsi hogy így beleszólok de ezt honnan tudod? Hogy Harry kivan ha sikítoznak mellette?
Bocsi hogy így beleszólok de ezt honnan tudod? Hogy Harry kivan ha sikítoznak mellette?
Egy interjúban mondta.. Azt már nem tudom,h melyikbe, de ő mondta..
2012. március 25. 20:15
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Idézet (Eszty99 @ 2012.03.25. 20:00)
Egy interjúban mondta.. Azt már nem tudom,h melyikbe, de ő mondta..
Köszi szépen! Csak nem igazán értettem mert ha annyira idegesítené miért üvöltöznek nonstop Louis-val? Nem tudom ha engem valami igedesít azt nem csinálom! Nem tudom hogy ő hogy van ezzel...
2012. március 25. 20:28
|
|
nicol belloxHuncut |
|
Halihoo : ) Itt van még egy, bár ez kicsit régebbi már
Melyik volt az eddigi legdurvább bulitok?
Harry: Niall és én egyszer elmentünk Marvin (JLS) házibulijába. Rochelle nem volt ott, szóval elég sokan voltunk. Az nagyon durvára sikeredett...
Niall: *vihog*
Harry: Kicsit túl izgatott lettem. Túl sok öh...energiaitalt ittam.
Zayn: Meg Skittles-t...
Harry: A kutya ágyában aludtam el, és egész éjszaka hánytam. Mindenhova került belőle. Szerintem valami rossz csirke lehetett.
Louis: Volt egy hatalmas bulim, mikor anyukám elment nyaralni. A szomszédok hívták a rendőrséget és hazaküldték az embereket, de tíz perccel később mind visszajöttek.
Niall: A Groucho Club-ba mentünk a GQ díjátadó után, Liam kiment vécére, de Ronnie Wood[Rolling Stone legendás tagja] ott volt, Liam lámpalázas lett és nem tudott pisilni!
Használtátok már a sztár státuszotokat arra, hogy átugorjatok egy sort?
Zayn: Nem tekintem magam sztárnak.
Harry: Sose mondtam, hogy "Nem tudod ki vagyok?" Hallottam már ilyen sztorikat, és őszintén ez a legőrültebb dolog.
Liam: A kedvenc éttermem Wolverhamptonban állandóan tele van, és anyukám egyszer felhívta őket egy asztalfoglalásért, de azt mondták nem tudnak segíteni. Úgyhogy elvettem a telefont és elmondtam nekik ki vagyok, aválaszuk pedig az volt, hogy "Ez meg mit jelentsen?" Totál visszautasítottak. Wolverhamptonban senkit se érdekel ki vagy.
Sokan megbámulnak, mikor együtt mozdultok ki?
Zayn: Nem mondanám, hogy megbámulnak- ez egy kicsit betegesen hangzik. De mikor a VIP-ban ülünk, az emberek elkezdenek gyülekezni kint.
Niall: Bármit csinálhatunk, amit akarunk, beugrani egy boltba meg ilyenek. Csak tovább tart, mert megállunk képet készíteni, autogrammot adni.
Liam: Nemrég a Westfield bevásárlóközpontba mentünk a barátnőmmel és egyetlen ember se ismert fel. Ha lehajtod a fejed, meg lehet csinálni.
Biztos sugdolóznak a hátatok mögött, mikor bulizni mentek- ez nem idegesítő?
Zayn: Egy kicsit tényleg igaz, de ha bulizni mész amúgy is a lányokat figyeled nem?
Louis: Igen, kapunk már fenéktapogatást, egyszer még a micsodámat is megfogták.
Liam: Hozzám sok idősebb nő jön. Az X Factor Tour alatt elmentünk egy VIP klubba pár táncossal. Volt egy lány, aki egész este követett, mellém ült le és dumált nekem. Meg kellett kérnem az egyik táncost, hogy tettesse magát a barátnőmnek.
Milyen nagy a kíséretetek?
Louis: Mikor Niall szülinapját ünnepeltük, testőröket kellett magunkkal vinni,ami szerintem unalmas. Szeretek inkább egyedül lenni. Ha a barátaimmal vagyok nem viszek biztonságiakat.
Niall: Napközben van két stylistunk, egy fodrász, három testőr és a menedzserünk. Ez már beillik egy kisebb személyzetnek!
Liam: Jó lenne, ha felvehetnénk valakit, hogy játsszon velünk. Főleg ha többszemélyes játékról van szó.
Ki tudja utánozni Mick Jagger mozdulatait?
Zayn: Harry. Hasonlít is Mick Jaggerre és laza.
Louis: Zayn viccesen táncol, mikor részeg. Niallt mindig megnevettetem a leghülyébb tánccal amit csak eltudsz képzelni.
Simogasd a kutyát, cseréld ki a villanykörtét...ezekkel.
Liam: Mindenkinek van egy saját "woohoo"-ja.
Harry, mit csinálsz mikor a többiek elmennek bulizni?
Harry: Kiszökök- haha! Nem idegesít, ha nélkülem mennek el valahova. Az jobban idegesítene, ha mind otthon maradnának, mert tudnám hogy az az én hibám. Mikor Niall szülinapján ünnepelték Londonban, volt egy unalmas éjszakám. Azt hiszem elmentem úszni.
Ki alszik el legutoljára közületek?
Zayn: Éjjeli bagoly vagyok. Nem alszok, akkor sem ha nem bulizni megyek, egyszerűen csak fent maradok.
Niall: Ha kimozdulok valahova, hamar fáradt leszek, de mire hazaérek teljesen felébredek. Múltkor az éjszaka közepén Dragon Den-t néztem.
Hánytatok már le valakit?
Harry: A nővéremet lehánytam, mikor 6 éves voltam.
Zayn: Öhm, szerintem alkohol okozta hányásra gondoltak.
Harry: Oh, öö, nem! Ez a TGI Friday's-ben volt, mert túl sokat ettem, meg colát ittam és...Nem iszok, fiatalkorú vagyok.
Louis: Azt hiszem valaki cipőjére már hánytam.
Ébredtetek már egy teljesen idegen helyen?
Zayn: Egyszer az erkélyemen ébredtem. Elterültem úgy ahogy voltam, ruhástul.
Niall: Valamikor voltam egy buliban, és az illemhelyen ébredtem.
Louis: Egyszer egy olyan srác házában ébredtem fel, akit nem igazán ismertem. Volt olyan is, mikor a reptéren keltem fel, mert lekéstem a gépem. 1 óra alvás után egy rendőr keltett fel és küldött utamra.
Mikor csókolóztál egy lánnyal és bántad meg utoljára?
Niall: Az X Factor élőshow-k előtt. Egy barátom házában voltam és emlékszem, hogy arra gondoltam "Soha többet!"
Louis: Néha, mikor sok sört iszok, de mostanában nem történt ilyen, mert együtt vagyok valakivel.
Harry: Általában nem bánom meg, mert úgy gondolom "Megváltoztatni nem tudom, nincs értelme sajnálni, hogy megtörtént"
Mi a legjobb reggeli másnaposságra?
Harry: Friss gyümölcs. Eper, kiwi, banán,mango, ananász...SZŐLŐ!
Louis: Még sose volt rendes másnapossága, ugye?
Niall: Nem szoktam délutánig felkelni, így az már nem reggeli.
Liam: Lucky Charms[amerikai müzli] Ma reggel azt ettem.
Zayn: A hűtőmben mindig van Rubicon. Ha rosszul érzem magam, teszek jeget egy pohárba, leöntöm Rubiconnal, és hagyom amíg nem lesz jéghideg.
Melyik volt az eddigi legdurvább bulitok?
Harry: Niall és én egyszer elmentünk Marvin (JLS) házibulijába. Rochelle nem volt ott, szóval elég sokan voltunk. Az nagyon durvára sikeredett...
Niall: *vihog*
Harry: Kicsit túl izgatott lettem. Túl sok öh...energiaitalt ittam.
Zayn: Meg Skittles-t...
Harry: A kutya ágyában aludtam el, és egész éjszaka hánytam. Mindenhova került belőle. Szerintem valami rossz csirke lehetett.
Louis: Volt egy hatalmas bulim, mikor anyukám elment nyaralni. A szomszédok hívták a rendőrséget és hazaküldték az embereket, de tíz perccel később mind visszajöttek.
Niall: A Groucho Club-ba mentünk a GQ díjátadó után, Liam kiment vécére, de Ronnie Wood[Rolling Stone legendás tagja] ott volt, Liam lámpalázas lett és nem tudott pisilni!
Használtátok már a sztár státuszotokat arra, hogy átugorjatok egy sort?
Zayn: Nem tekintem magam sztárnak.
Harry: Sose mondtam, hogy "Nem tudod ki vagyok?" Hallottam már ilyen sztorikat, és őszintén ez a legőrültebb dolog.
Liam: A kedvenc éttermem Wolverhamptonban állandóan tele van, és anyukám egyszer felhívta őket egy asztalfoglalásért, de azt mondták nem tudnak segíteni. Úgyhogy elvettem a telefont és elmondtam nekik ki vagyok, aválaszuk pedig az volt, hogy "Ez meg mit jelentsen?" Totál visszautasítottak. Wolverhamptonban senkit se érdekel ki vagy.
Sokan megbámulnak, mikor együtt mozdultok ki?
Zayn: Nem mondanám, hogy megbámulnak- ez egy kicsit betegesen hangzik. De mikor a VIP-ban ülünk, az emberek elkezdenek gyülekezni kint.
Niall: Bármit csinálhatunk, amit akarunk, beugrani egy boltba meg ilyenek. Csak tovább tart, mert megállunk képet készíteni, autogrammot adni.
Liam: Nemrég a Westfield bevásárlóközpontba mentünk a barátnőmmel és egyetlen ember se ismert fel. Ha lehajtod a fejed, meg lehet csinálni.
Biztos sugdolóznak a hátatok mögött, mikor bulizni mentek- ez nem idegesítő?
Zayn: Egy kicsit tényleg igaz, de ha bulizni mész amúgy is a lányokat figyeled nem?
Louis: Igen, kapunk már fenéktapogatást, egyszer még a micsodámat is megfogták.
Liam: Hozzám sok idősebb nő jön. Az X Factor Tour alatt elmentünk egy VIP klubba pár táncossal. Volt egy lány, aki egész este követett, mellém ült le és dumált nekem. Meg kellett kérnem az egyik táncost, hogy tettesse magát a barátnőmnek.
Milyen nagy a kíséretetek?
Louis: Mikor Niall szülinapját ünnepeltük, testőröket kellett magunkkal vinni,ami szerintem unalmas. Szeretek inkább egyedül lenni. Ha a barátaimmal vagyok nem viszek biztonságiakat.
Niall: Napközben van két stylistunk, egy fodrász, három testőr és a menedzserünk. Ez már beillik egy kisebb személyzetnek!
Liam: Jó lenne, ha felvehetnénk valakit, hogy játsszon velünk. Főleg ha többszemélyes játékról van szó.
Ki tudja utánozni Mick Jagger mozdulatait?
Zayn: Harry. Hasonlít is Mick Jaggerre és laza.
Louis: Zayn viccesen táncol, mikor részeg. Niallt mindig megnevettetem a leghülyébb tánccal amit csak eltudsz képzelni.
Simogasd a kutyát, cseréld ki a villanykörtét...ezekkel.
Liam: Mindenkinek van egy saját "woohoo"-ja.
Harry, mit csinálsz mikor a többiek elmennek bulizni?
Harry: Kiszökök- haha! Nem idegesít, ha nélkülem mennek el valahova. Az jobban idegesítene, ha mind otthon maradnának, mert tudnám hogy az az én hibám. Mikor Niall szülinapján ünnepelték Londonban, volt egy unalmas éjszakám. Azt hiszem elmentem úszni.
Ki alszik el legutoljára közületek?
Zayn: Éjjeli bagoly vagyok. Nem alszok, akkor sem ha nem bulizni megyek, egyszerűen csak fent maradok.
Niall: Ha kimozdulok valahova, hamar fáradt leszek, de mire hazaérek teljesen felébredek. Múltkor az éjszaka közepén Dragon Den-t néztem.
Hánytatok már le valakit?
Harry: A nővéremet lehánytam, mikor 6 éves voltam.
Zayn: Öhm, szerintem alkohol okozta hányásra gondoltak.
Harry: Oh, öö, nem! Ez a TGI Friday's-ben volt, mert túl sokat ettem, meg colát ittam és...Nem iszok, fiatalkorú vagyok.
Louis: Azt hiszem valaki cipőjére már hánytam.
Ébredtetek már egy teljesen idegen helyen?
Zayn: Egyszer az erkélyemen ébredtem. Elterültem úgy ahogy voltam, ruhástul.
Niall: Valamikor voltam egy buliban, és az illemhelyen ébredtem.
Louis: Egyszer egy olyan srác házában ébredtem fel, akit nem igazán ismertem. Volt olyan is, mikor a reptéren keltem fel, mert lekéstem a gépem. 1 óra alvás után egy rendőr keltett fel és küldött utamra.
Mikor csókolóztál egy lánnyal és bántad meg utoljára?
Niall: Az X Factor élőshow-k előtt. Egy barátom házában voltam és emlékszem, hogy arra gondoltam "Soha többet!"
Louis: Néha, mikor sok sört iszok, de mostanában nem történt ilyen, mert együtt vagyok valakivel.
Harry: Általában nem bánom meg, mert úgy gondolom "Megváltoztatni nem tudom, nincs értelme sajnálni, hogy megtörtént"
Mi a legjobb reggeli másnaposságra?
Harry: Friss gyümölcs. Eper, kiwi, banán,mango, ananász...SZŐLŐ!
Louis: Még sose volt rendes másnapossága, ugye?
Niall: Nem szoktam délutánig felkelni, így az már nem reggeli.
Liam: Lucky Charms[amerikai müzli] Ma reggel azt ettem.
Zayn: A hűtőmben mindig van Rubicon. Ha rosszul érzem magam, teszek jeget egy pohárba, leöntöm Rubiconnal, és hagyom amíg nem lesz jéghideg.
16 felhasználónak tetszik:
DisneyFans,
WhiteRosee,
LadyAlexa,
Corby,
Eszter655,
itsmestella,
kesty,
nick j and selena g,
brigicyy,
DiscoDiva,
FruzShina.,
missyanikó7,
Selly 13,
pink_bunny,
Amcs28,
Small Selena .
2012. március 25. 22:24
|
|
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline
|
Találtam egy olyan kvízt,hogy megmutatja hogy ki a csapatból a lelkitársad
egy kis angoltudás kell hozzá,de szerintem nagyon jó
és nekem Harry jött ki
http://www.bopandtigerbeat.com/2012/03/quiz-who-is-your-1d-soul-mate/
8 felhasználónak tetszik:
brigicyy,
nicol bellox,
Eszter655,
itsmestella,
kesty,
Lisa Veronicas,
pink_bunny,
Amcs28
2012. március 26. 00:25
|
|
nick j and selena gvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 134504 offline
|
Nekem louis jött ki
<3
2012. március 26. 10:38
|
|
nicol belloxHuncut |
|
Ááá tökéletes!! : ) Pont az jött ki nekem, akit legjobban imádok : )
Louis!!
"Neked az olyan srácok tetszenek, akiknek nagyon jó a humorérzékük, de van (egy kicsit) édes oldaluk is. "
És igen, telitalálat!! : )
Louis!!
"Neked az olyan srácok tetszenek, akiknek nagyon jó a humorérzékük, de van (egy kicsit) édes oldaluk is. "
És igen, telitalálat!! : )
1 felhasználónak tetszik:
itsmestella
2012. március 26. 12:45
14 felhasználónak tetszik:
Eszter655,
zsurika9899,
itsmestella,
brigicyy,
WhiteRosee,
szendreigabriella,
Dancsyy97,
belieber11,
Ade.,
TbRéku,
missyanikó7,
one direction zoé,
Amcs28,
Small Selena .
2012. március 26. 15:05
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Idézet (mayaa. @ 2012.03.25. 22:24)
és nekem Harry jött ki

2012. március 26. 17:12
|
|
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline
|
Idézet (mayaa. @ 2012.03.25. 22:24)
és nekem Harry jött ki
Zayn.
Ezen meg sem lepődtem,de esküszöm nem úgy töltöttem ki,hogy Őt kapjam,tényleg azokat választottam amelyek igazak rám.
Tudom,ez olyan "hahaha,next joke,please" fíling.
2012. március 26. 17:31
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
nekem Harry jöttki♥! :DDD
tökéletes
a lehető legjobb választás.
ez tényleg egy jo kvíz. :]
tökéletes
ez tényleg egy jo kvíz. :]
2012. március 26. 17:32
|
|
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7036 Csatolások: 1416 Azonosító: 147096 offline
|
Zayn új tetkója
10 felhasználónak tetszik:
itsmestella,
nick j and selena g,
WhiteRosee,
Eszter655,
szendreigabriella,
missyanikó7,
pink_bunny,
one direction zoé,
Amcs28,
Small Selena .
2012. március 26. 17:54
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.