Na akkor jöhet mind az öt fiú?
One Direction
2014. január 11. 13:12
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (TheDanush @ 2014.01.11. 11:40)
Na akkor jöhet mind az öt fiú?
Szerintem bírjuk még! Szombat van, holnap Zayn születésnap, hétfőn már jön is Niall!
De a többség dönt!
2014. január 11. 13:16
Idézet (Kelsey @ 2014.01.11. 13:12)
Szerintem bírjuk még! Szombat van, holnap Zayn születésnap, hétfőn már jön is Niall!
De a többség dönt!
De a többség dönt!
Ez mondjuk igaz, pont holnap lesz Zaynie szülinapja, akkor az legyen az ő napja.
2014. január 11. 13:49
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
• • • • • Az én Zayn véleményezésem • • • • •
Érzelmi kötődés: Ahogy MJudónk is írta már, amivel maximálisan egyetértettem, tőlem Zayn áll a legtávolabb érzelmileg. Legalább is így voltam vele hétfőig. Aztán ahogy nyomatni kezdtétek nagyon ügyesen a képeket róla, Danushkám az idézeteket, már akkor tudtam, hogy jó ötlet volt egy hétre egy fiút kiírni. Még soha nem foglalkoztam ennyit Zaynnel egyhuzamban.
Külső: Amikor még nem ismertem a bandát, csak képet láttam róluk (barátnőm mutatott, még One thing klippes képet), mondtam, hogy ő a leghelyesebb (akkor még fogalmam sem volt a nevéről természetesen). És ezt még mindig mondom: Zayn az igazi fiú ideálom. Külsőleg. Mégsem ő lett a kedvencem, hiszen a külső nem minden. De hogy mégis kitől vagyok képes beájulni, azt majd egy másik héten fejtem ki.
Belső: Zaynt egy zárkózott fiúnak tartom. Érzékeny is, de nem abban az összeroskadós értelemben. Az biztos, hogy Perrienek jó dolga van mellette. Az ellensége viszont nem lennék, mert szerintem nagyon be tud keményíteni is. Zaynből kinézem, hogyha valaki beleköp a levesébe, naagyon brutál is tud lenni.
Hang: Amikor Zayn hangját hallom, a The Script énekese szokott eszembe jutni, ugyanolyan isteni hangja van! Elképesztő magasságokat tud kiénekelni. Nagyon egyedi hangja van. Engem bármire rá tudna venni, ha énekelve kérne meg rá.
- Story of my life (2:54-)
- Right now
- Something great (1:40-)
- Half a heart (
- Irresistible
- Truly, Madly, Deeply
- Summer Love, Little Things (habár ezekben mindenki jól szól)
- Kiss you (oh baby, baby
- More than this
- Tell me a lie
- Moments
Barátnők: Bocsánat, én Perrien kívül senki másról nem tudok, mert ezt a részét nem követtem nyomon. De az biztos, hogy Perriet nagyon szeretem, és mint párt is nagyon szeretem őket.
2014. január 11. 15:11
Idézet (matita @ 2014.01.11. 14:58)
Tudom, hogy ez most nem kapcsolódik Zaynhez, de Sophia szülinapja február 9.-én lesz, így bár tudom, hogy még mindig nagyon megosztó arra gondoltam, hogy az a nap lehetne "csak az övé". Ti mit gondoltok?
2014. január 11. 16:29
Tudom, hogy ez most nem kapcsolódik Zaynhez, de Sophia szülinapja február 9.-én lesz, így bár tudom, hogy még mindig nagyon megosztó arra gondoltam, hogy az a nap lehetne "csak az övé". Ti mit gondoltok?
Én még mindig a srácok rajongója vagyok, nem a csajaiké.
2014. január 11. 16:44
|
|
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline
|
Nem, ne legyen. Semmiképpen.
2014. január 11. 20:44
|
|
Omega0402ChäneŁ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 856 Csatolások: 407 Azonosító: 199524 offline
|
Véleményem Zaynről:
Valahogy ő volt az "úgymond listán" a negyedik. Érzelmileg kicsit távol áll tőlem. De valahogy olyan tulajdonságokkal rendelkezik, hogy nem lehet nem szeretni. Amikor még nem ismertem, valahogy ő tűnt a legvagányabbnak, legmenőbbnek, aki folyton hülyéskedik. De amikor megismertem egyre jobban őket, rájöttem, hogy ő és Liam a legvisszafogottabb. A színpadon mindig figyel a szólóira, és általában nem szokott hülyéskedni. Nagyon visszafogottnak és érzékenynek gondolnám, ugyanakkor vagány is a kinézetével. A hangja valami frenetikus, főleg amikor azokat az irtó magas hangokat képezi. Nekem ezt a Right Now-ban bizonyította be. De még van egy pár dal, amiben ütősek a szólói. Ahogy Kelsey is említette, én sem foglalkoztam vele ennyit, mint ezen a héten. És amilyen idézeteket hozott TheDanush , abból látszik, hogy milyen jó lelkű ez a Zayn Malik.
Valahogy ő volt az "úgymond listán" a negyedik. Érzelmileg kicsit távol áll tőlem. De valahogy olyan tulajdonságokkal rendelkezik, hogy nem lehet nem szeretni. Amikor még nem ismertem, valahogy ő tűnt a legvagányabbnak, legmenőbbnek, aki folyton hülyéskedik. De amikor megismertem egyre jobban őket, rájöttem, hogy ő és Liam a legvisszafogottabb. A színpadon mindig figyel a szólóira, és általában nem szokott hülyéskedni. Nagyon visszafogottnak és érzékenynek gondolnám, ugyanakkor vagány is a kinézetével. A hangja valami frenetikus, főleg amikor azokat az irtó magas hangokat képezi. Nekem ezt a Right Now-ban bizonyította be. De még van egy pár dal, amiben ütősek a szólói. Ahogy Kelsey is említette, én sem foglalkoztam vele ennyit, mint ezen a héten. És amilyen idézeteket hozott TheDanush , abból látszik, hogy milyen jó lelkű ez a Zayn Malik.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: