One Direction
2014. január 10. 13:12
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Szerintem ez a "minden héten egy fiú a téma" lehetne úgy, hogy hétköznap - hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek - csak az adott srácról posztolunk meg minden, de hétvégén - szombaton, vasárnap - meg mind az öt fiúról, így csillapítva a várakozás fájdalmát. Nem akarom itt osztani az észt, mert ezt amúgy se én találtam ki, de szerintem ez egy remek ötlet, főleg hogy már írták, hogy mennyire hiányzik nekik a többi tag.
2014. január 10. 15:55
Hali
Még reggel megfogalmazódott bennem a véleményem Zaynről,amit gondoltam lepötyögök ide. Akit nem érdekel, az nyugodtan görgessen le
Szóval, épp tegnap néztem utána mióta vagyok rajongó. És pontosan a fiúk karrierjének a felénél kezdtem szimpatizálni a srácokkal. Ez alatt az idő alatt sok mindent sikerült megtudnom a srácokról (bocs, én nem egydézek). Zaynt az elejétől fogva a legjobbképűnek raktároztam el az agyamban. A hangját bámulatosnak tartottam mindigis, és tudtam,hogy Ő a legzárkózottabb a srácok közül. Bár ha kinézet alapján kellene megitélnem én a legvagányabbnak,legnagyobb szájúnak mondanám
Szóval Zayn. Az Up all Night-ban, a Take Me Home-ban és a Midnight Memories albumon a legnehezebb hangokat Ő produkálja. Egyszerűen hihetetlenek a szólói, Louis után (vagy mellett, idk) az Ő hangszinét tartom a legérdekesebbnek és csodásabbnak. A lassúbb, lirikusabb dalokhoz passzol a leginkább, mivel Zayn önmagában egy érzelmes srác, a hangjával Ő tudja leginkább közvetiteni az érzelmeket. Egyszerűen hallom a hangjában a fájdalmat és a szenvedést, vagy épp az elvágyódást. Nem fogom magyarázni, Right Now, elég csak ennyit mondanom. Viszont ha kell, és a dal is adja, a hangjában csupa pajkosság lakozik. Egy szó,mint száz, a hangjával megtanult nagyon-nagyon jól bánni, és szerintem a legsokoldalúbb. Na meg persze egy másik szempont: őszinte. Ami számomra nagyon fontos tényező, hisz amikor hallgatok valamit, szeretem ha beletudom élni magamat, hogy érezzem a dal nekem iródott. És Zayn szájából mindent képes vagyok elhinni, mert hitelesen adja át a dalok tartalmát. Igazán kiváncsi lennék a jövőben egy olyan dalra amit Ő,teljesen egyedül szerzett. Mikor először hallottam azt, hogy terrosistának nevezték, elbőgtem magam. Bár számomra valóban az, elrabolta a szivemet és nem enged szabadulni a bájköréből
A Perrie-vel való kapcsolatát eleinte nem tartottam komolynak. Úgy gondoltam, hogy nem lesz valami hosszúéletű, sőt még az is átfutott az agyamon, hogy PR fogás. Ma már kifejezetten örülök annak, hogy Perrie mellett találta meg a boldogságot, hiszen a csaj szimpatikus számomra és igazán egymáshoz illenek. (nem vagyok mixer,még mielőtt..) Remélem az esküvőre is sort fognak keriteni, bár a véleményem még mindig az, hogy fiatalok a házassághoz. Habár azt is meg kell hagyni, hogy Zayn egy határozott és érett személyiség. Bár keménynek látszódik, valójában szerintem kenyérre lehetne kenni. Ahogyan az anyukájáról beszél, amit a családjáért tett az becsületre méltó. Nem vált beképzelté,pedig minden oka meglehetne rá,de Ő egy alázattal biró férfiúvá nőtte ki magát. A cigivel való viszonyáról meg csak annyit, hogy nevetségesnek tartottam amikor trendelték,hogy szokjon le. Mégis mi a francért? A saját testével azt kezd amit akar, senki ne mondja meg már neki mit kezdjen vele és az életével. Én is dohányos vagyok, és utálom ha arról pampognak,hogy ez mennyire káros bla bla. Mintha nem hallottam volna 100x
Még a rajongók kedvéért sem fog leszokni, ez csak úgy működik,ha a saját elhatározása szerint úgy nem dönt, hogy leteszi. Mellesleg rohadt szexi cigivel a kezében, na mindegy
Úgy is tudom,hogy még csomó mindent nem irtam le amit szerettem volna.
Még reggel megfogalmazódott bennem a véleményem Zaynről,amit gondoltam lepötyögök ide. Akit nem érdekel, az nyugodtan görgessen le
2014. január 10. 18:33
Idézet (itsbubble @ 2014.01.10. 17:36)

2014. január 10. 18:39
|
|
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline
|
Idézet (MJudó @ 2014.01.10. 18:33)

Úgy gondolod?
amúgy tényleg kib*szott szexi
amúgy tényleg kib*szott szexi
2014. január 11. 10:40
|
|
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline
|
Szemek, borosta, kéz, haj, pulcsi, minden ..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

10 felhasználónak tetszik: