Egyébként, Kelsey, az ötleted támogatom
One Direction
2013. december 06. 23:10
Oké, ez egy kicsit off, de csak nekem lesz holnap suli? o.O
2013. december 07. 10:32
|
|
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline
|
Idézet (Kelsey @ 2013.12.06. 21:22)
Van kedvetek olyanhoz, hogy:
fiú heteket tartanánk? Arra gondolok, hogy egy hétig, csak mondjuk Harrys dolgokat, képeket, gondolatokat, szövegeket, bármit, rakunk fel, aztán jön a következő héten, hétfőtől a kövi srác, mondjuk Liam, de ez csak egy példa. Előre kikötnénk milyen sorrendben jönnének a fiúk (név abc-ben, születés növekvő, csökkenő, stb.), és mondjuk január 6-tól kezdenénk. De lehetne hamarabb is, csak azért gondoltam, hogy jövőre kezdjük, mert most jönnek az ünnepek, és gondolom ti rá vagytok hangolódva, és vagy olyan képeket hoznátok ami az ünnepekre hangolódik, vagy jön a sok boldog akármit köszöntés..
De tőlem jövő hét hétfőtől is kezdhetnénk.
A kérdés, hogy tetszik-e az ötlet. Ha a többség benne lenne, megcsinálhatnánk
Minden fiúra jutna egy egész hét.
És jöhetne bármi. Kedvenc képed a fiúról, kedvenc tulajdonságod benne, melyik dalban szól a legjobban, melyik volt a kedvenc barátnő, mit szeretsz benne, mit nem, újdonságok, összehasonlítások a régi énével, szöveggel, képekkel, vagy bizonyos tények meghatározásával, megemlítésével, stb.
Írjatok választ légyszíves.
fiú heteket tartanánk? Arra gondolok, hogy egy hétig, csak mondjuk Harrys dolgokat, képeket, gondolatokat, szövegeket, bármit, rakunk fel, aztán jön a következő héten, hétfőtől a kövi srác, mondjuk Liam, de ez csak egy példa. Előre kikötnénk milyen sorrendben jönnének a fiúk (név abc-ben, születés növekvő, csökkenő, stb.), és mondjuk január 6-tól kezdenénk. De lehetne hamarabb is, csak azért gondoltam, hogy jövőre kezdjük, mert most jönnek az ünnepek, és gondolom ti rá vagytok hangolódva, és vagy olyan képeket hoznátok ami az ünnepekre hangolódik, vagy jön a sok boldog akármit köszöntés..
De tőlem jövő hét hétfőtől is kezdhetnénk.
A kérdés, hogy tetszik-e az ötlet. Ha a többség benne lenne, megcsinálhatnánk
És jöhetne bármi. Kedvenc képed a fiúról, kedvenc tulajdonságod benne, melyik dalban szól a legjobban, melyik volt a kedvenc barátnő, mit szeretsz benne, mit nem, újdonságok, összehasonlítások a régi énével, szöveggel, képekkel, vagy bizonyos tények meghatározásával, megemlítésével, stb.
Írjatok választ légyszíves.
Én támogatom!
2013. december 07. 17:42
|
|
esztikeee12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 234 Csatolások: 2 Azonosító: 203689 offline
|
Idézet (Kelsey @ 2013.12.07. 17:29)
Idáig hárman vagytok benne, még várjuk a többieket:)
Bár én már elég régen voltam fent( tudjátok a suli
2013. december 07. 17:59
|
|
Brigitte123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 297 Csatolások: 11 Azonosító: 200534 offline
|
Benne vagyoook
2013. december 07. 20:08
Azzal, hogy tetszikeltem a kiírást, azt akartam kifejezni, hogy támogatom az ötletet, de akkor most meg van erősítve írásban is
2013. december 08. 14:04
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Rendben, köszönöm, hogy sokan támogatjátok az ötletem! Mivel többen is írtátok, hogy benne vagytok, viszont senki nem tiltakozott úgy különösen, hogy ne legyen, szerintem csináljuk meg.
Már csak az a kérdés, hogy mikor csináljuk. Most hétfőtől, vagy toljuk ki?
2013. december 08. 14:21
|
|
Omega0402ChäneŁ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 856 Csatolások: 407 Azonosító: 199524 offline
|
Idézet (Kelsey @ 2013.12.08. 14:04)
Rendben, köszönöm, hogy sokan támogatjátok az ötletem! Mivel többen is írtátok, hogy benne vagytok, viszont senki nem tiltakozott úgy különösen, hogy ne legyen, szerintem csináljuk meg.
Szia Kelsey! Támogatom az ötletet, bár sajnos én képekkel nem tudok szolgálni.
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2013. december 08. 15:16
Szerintem jövő évtől kezdjük.
2013. december 08. 15:26
8 felhasználónak tetszik:
TheDanush,
Ayame.01,
Kyra1999,
Amcs28,
Mrs.Jack Frost,
Midnight Memories,
baby95,
Evelin1D
2013. december 08. 17:30
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Zaynee ma (:
Hazzám ma (:
2013. december 08. 18:43
Én is támogatom, de szerintem se most kezdjük még, hisz jön a karácsony meg minden.
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.