One Direction
2013. november 05. 20:08
9 felhasználónak tetszik:
Zsófi765,
Genevieve,
vikesz22,
Kyra1999,
TheDanush,
Amcs28,
esztikeee12,
Midnight Memories,
Evelin1D
2013. november 05. 20:13
8 felhasználónak tetszik:
Zsófi765,
Genevieve,
Kyra1999,
TheDanush,
Amcs28,
esztikeee12,
Midnight Memories,
Evelin1D
2013. november 05. 20:31
|
|
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline
|

7 felhasználónak tetszik:
Dorina1024,
Kyra1999,
TheDanush,
Amcs28,
esztikeee12,
Midnight Memories,
Evelin1D
2013. november 05. 21:23
Szerintem nagyon aranyos kép
Mintha testvérek lennének
El szépséges, mint mindig.
Kár,hogy photoshop,de azért szép próbálkozás volt Modest! Management
Bár nem értem miért ps-elik szinte az összes Elounoros fotót, egy kép erejéig igazán összeállhatnának..
*Reklamációt nem fogadok*
El szépséges, mint mindig.
Kár,hogy photoshop,de azért szép próbálkozás volt Modest! Management
Bár nem értem miért ps-elik szinte az összes Elounoros fotót, egy kép erejéig igazán összeállhatnának..
*Reklamációt nem fogadok*
2013. november 06. 16:58
#LittleBlackDress
Deleanor (nem én találtam ki
)
Deleanor (nem én találtam ki
2013. november 06. 18:15
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (matita @ 2013.11.05. 17:26)
Nem tudom, hogy tudjátok-e, de a Story of My Life eredetileg megdöntött minden Vevo rekordot, csak annyian nézték már első nap, a klipet, hogy bedőlt az egész és emiatt nem mutatja a rendes adatokat. Elméletben már az első nap megvolt a 15 millió klikk.

Én úgy tudom, hogy Miley rekordja 19 és 20 millió között van, így szerintem nem törték meg, és e információm igaznak is bizonyult, hiszen semelyik nagyobb lap nem írta meg, hogy a fiúk megdöntötték a rekordot. De szerintem nem azon van a hangsúly, hogy megdöntötték e a rekordot, vagy sem, ha nem, hogy melyik kis film lett jobb, és egyértelműen a One Direction-t mondaná a többség.
2013. november 06. 20:20
|
|
Picukaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.03. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 208080 offline
|
Idézet (TheDanush @ 2013.11.06. 18:15)
Én úgy tudom, hogy Miley rekordja 19 és 20 millió között van, így szerintem nem törték meg, és e információm igaznak is bizonyult, hiszen semelyik nagyobb lap nem írta meg, hogy a fiúk megdöntötték a rekordot. De szerintem nem azon van a hangsúly, hogy megdöntötték e a rekordot, vagy sem, ha nem, hogy melyik kis film lett jobb, és egyértelműen a One Direction-t mondaná a többség.
Nem döntötték meg mert a VEVO levett 13 millió megtekintést!!!
2013. november 07. 19:43
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Sosem kedveltem Perrie kisasszonyt, de úgy voltam vele, ha Zayn boldog vele, akkor én nem leszek felháborodva, vagy éppen egyéb jelzőkkel ellátni. Azt a hírt még mindig nem tudtam megemészteni, hogy Zayn eljegyezte a szőke ciklont (Perrie-t), de erősen próbálkozok, de az rohadtul nem segít a helyzeten, hogy állandóan arról beszél, hogy ő ilyen, olyan, amolyan esküvőt tervelt ki, és hogy a zenésztársai (a Little Mix tagok, bocsi, de a nevüket nem tudom, és nem is volt kedvem rájuk gúglizni) tuti, hogy a koszorúslányok lesznek - azt mond jó oké, áruld el az érzéseidet egy sajtónak, de ő már a századik interjút adja ezzel kapcsolatban, és annyira szánalmas, hogy így próbálja eladni magát. Ne haragudjatok, hogy ezt csak így rátok zúdítottam, de akármelyik hírportárra megyek tuti, hogy ehhez hasonlókkal találkozók: Perrie beszélt esküvőjéről
1 felhasználónak tetszik:
Amcs28
2013. november 07. 19:49
Idézet (TheDanush @ 2013.11.07. 19:43)
Sosem kedveltem Perrie kisasszonyt, de úgy voltam vele, ha Zayn boldog vele, akkor én nem leszek felháborodva, vagy éppen egyéb jelzőkkel ellátni. Azt a hírt még mindig nem tudtam megemészteni, hogy Zayn eljegyezte a szőke ciklont (Perrie-t), de erősen próbálkozok, de az rohadtul nem segít a helyzeten, hogy állandóan arról beszél, hogy ő ilyen, olyan, amolyan esküvőt tervelt ki, és hogy a zenésztársai (a Little Mix tagok, bocsi, de a nevüket nem tudom, és nem is volt kedvem rájuk gúglizni) tuti, hogy a koszorúslányok lesznek - azt mond jó oké, áruld el az érzéseidet egy sajtónak, de ő már a századik interjút adja ezzel kapcsolatban, és annyira szánalmas, hogy így próbálja eladni magát. Ne haragudjatok, hogy ezt csak így rátok zúdítottam, de akármelyik hírportárra megyek tuti, hogy ehhez hasonlókkal találkozók: Perrie beszélt esküvőjéről
Engem aztán nem nagyon érdekelnek a srácok barátnői, maximum olyan szinten, hogy vannak, elfogadom őket, mivel a fiúk szeretik őket, meg tényleg, nekem egyikőjükkel sincs bajom, aranyosak, stb. Szóval nem védem Perrie-t, de szerintem érthető, hiszen izgatott, és boldog. Mondjuk lehetséges, hogy kicsit túlzásba viszi, de nyilván sokan kérdezik, hogy mit terveznek, és nyilván nagyon várja már a nagy napot. Nővérem is állandóan pörgött, és tervezgetett, most is tervezgeti az esküvőjét. Szerintem ebben semmi rossz nincs.
2013. november 07. 20:12
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
|
Idézet (Hugii 570 @ 2013.11.07. 19:49)
Engem aztán nem nagyon érdekelnek a srácok barátnői, maximum olyan szinten, hogy vannak, elfogadom őket, mivel a fiúk szeretik őket, meg tényleg, nekem egyikőjükkel sincs bajom, aranyosak, stb. Szóval nem védem Perrie-t, de szerintem érthető, hiszen izgatott, és boldog. Mondjuk lehetséges, hogy kicsit túlzásba viszi, de nyilván sokan kérdezik, hogy mit terveznek, és nyilván nagyon várja már a nagy napot. Nővérem is állandóan pörgött, és tervezgetett, most is tervezgeti az esküvőjét. Szerintem ebben semmi rossz nincs.
Szerintem azzal nem is lenne gond, hogyha barátainak, ismerőseinek családjának és egyéb közeli hozzátartozóijainak beszélne ezekről, nem pedig vadidegeneknek. Kívánom, hogy legyenek boldogok, de szerintem a rivaldafényen kívül is összejöhet az ember boldogsága.
1 felhasználónak tetszik:
Amcs28
2013. november 07. 21:17
Én mondjuk a mai napig képtelen vagyok elhinni, hogy Zayn megnősül.. Az agyamban úgy van elraktározva, hogy úgy sem lesz belőle semmi. Nem tudom miért. Nincs semmi bajom Perrievel, még őt tartom a legnormálisabbnak a Little Mixből.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.