Van olyan dala az 1D-nek, amit nem (annyira) szerettek?
Én a Live While We're Young-ot, és a Kiss You-t nem kedvelem annyira!
One Direction
2013. október 28. 13:18
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Kelsey túl jól ismersz!
Kedvenc 1D-dalok:
Nekem szinte mindegyik daluk tetszik, valamilyen okból kifolyólag, szóval ne lepődjetek meg, ha kissé hosszú listát produkáltam.
- Best song ever ; nagyon tetszik a szám ritmusa, és a srácok hangja benne, főleg Zayn hangja nyűgözött le
- Live while we're young ; nagyon tetszik benne a hangjuk, s bár nem valami nagy dologról szól a dal, de én mindig hepi leszek tőle
- Little things ; ezt a dalt egyszerűen imádom, szövegileg és hangzásilag is gyönyörű, a gitár alapról nem is beszélve, és Harry hangjától egyszerűen még -90 fokban is elolvadnék
- Last first kiss ; nagyon tetszik, amiről szól a dal, bár a hangzás világ már annál inkább, de talán a refrén kivétel ez alól
- Rock me ; igen, Kelsey jól mondta, számomra ez az egyik legnagyobb favorit, szerintem a dallama, és a szöveg tartalma is perfekt, a hangjukról nem is beszélve
- Over again ; nagyon tetszik benne, hogy olyan szomorkásra sikeredett, és a szövege gyönyörű, talán itt tetszett a legjobban Niall hangja
- They don't know about us ; TÖKÉLETES, csupa nagybetűkkel! A hangzásvilágba, a szöveg tartalmába és a dallamba sincs bele kötni valóm
- She's not afraid ; tetszik a bohókás szöveg, és zene, nagyon felszabadultak benne a srácok
- One thing ; a szövege és dallama is nagyon tetszik
- Same mistakes ; ettől a daltól mindig sírni támad kedvem, egyszerűen gyönyörű dal, s bár itt még nem volt olyan jó hangjuk, attól talán az egyik legjobb daluk
- Save you tonight ; ezt a dalt először abba az animációs mesébe hallottam, ami róluk szól, egyből beleszerettem, bár a refrénen kívül nagyon lapos a dal
- Stole My Heart ; nagyon tetszik a hangzásvilága
- Another world ; azt hiszem, ez volt az első daluk, amibe szerelmes lettem
Kevésbé kedvelt 1D-dalok:
Kérek mindenkit, hogy ne támadjon le, mert biztosan nektek is akad egy - kettő dal tőlük, amit kevésbé csíptek.
- Kiss you ; szerintem nagyon egyhangú lett, ráadásul nem is szól szinte semmiről
- C'mon c'mon ; nekem egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet, főleg a háttérzene miatt, az ahhoz hasonló tuc-tuccok nagyon idegesítenek
- Gotta be you ; szerintem, ez a dalt nagyon unalmas lett, annyira, hogy még Harry hangja se tud lekötni
Mit gondolsz azokról, akik le**zizzák őket?
Több dolgot feltételezek, az ilyenekről:
- vagy féltékenyek arra, amit a fiúk elértek 3 év alatt, lemerem fogadni, hogy a többsége azoknak akik ezt mondják otthon egész nap a számítógépe előtt ül, s ahelyett, hogy jót szórakozna a barátjaival - már ha vannak az ilyeneknek barátai - ilyen sületlenségeket irkál
- vagy csupán szórakozásból irkálnak ilyeneket, mert ők jó bulinak tartják, amikor lányok, avagy fiúk milliói kötnek beléjük - az ilyenek szeretik a középpontba érezni magukat, s így próbálnak a rivaldafénybe maradni
- vagy így próbálnak menőnek tűnni, mert manapság ez teszi az embert menővé ugyebár, például ott van Justin Bieber, szerencsétlen gyereket is ugyanúgy szidják, mint a fiúkat, sőt őt talán még jobban is
Nem akarok senkivel se konfliktus helyzetbe kerülni, én csak leírtam dióhéjban a véleményemet!
Kedvenc 1D-dalok:
Nekem szinte mindegyik daluk tetszik, valamilyen okból kifolyólag, szóval ne lepődjetek meg, ha kissé hosszú listát produkáltam.
- Best song ever ; nagyon tetszik a szám ritmusa, és a srácok hangja benne, főleg Zayn hangja nyűgözött le
- Live while we're young ; nagyon tetszik benne a hangjuk, s bár nem valami nagy dologról szól a dal, de én mindig hepi leszek tőle
- Little things ; ezt a dalt egyszerűen imádom, szövegileg és hangzásilag is gyönyörű, a gitár alapról nem is beszélve, és Harry hangjától egyszerűen még -90 fokban is elolvadnék
- Last first kiss ; nagyon tetszik, amiről szól a dal, bár a hangzás világ már annál inkább, de talán a refrén kivétel ez alól
- Rock me ; igen, Kelsey jól mondta, számomra ez az egyik legnagyobb favorit, szerintem a dallama, és a szöveg tartalma is perfekt, a hangjukról nem is beszélve
- Over again ; nagyon tetszik benne, hogy olyan szomorkásra sikeredett, és a szövege gyönyörű, talán itt tetszett a legjobban Niall hangja
- They don't know about us ; TÖKÉLETES, csupa nagybetűkkel! A hangzásvilágba, a szöveg tartalmába és a dallamba sincs bele kötni valóm
- She's not afraid ; tetszik a bohókás szöveg, és zene, nagyon felszabadultak benne a srácok
- One thing ; a szövege és dallama is nagyon tetszik
- Same mistakes ; ettől a daltól mindig sírni támad kedvem, egyszerűen gyönyörű dal, s bár itt még nem volt olyan jó hangjuk, attól talán az egyik legjobb daluk
- Save you tonight ; ezt a dalt először abba az animációs mesébe hallottam, ami róluk szól, egyből beleszerettem, bár a refrénen kívül nagyon lapos a dal
- Stole My Heart ; nagyon tetszik a hangzásvilága
- Another world ; azt hiszem, ez volt az első daluk, amibe szerelmes lettem
Kevésbé kedvelt 1D-dalok:
Kérek mindenkit, hogy ne támadjon le, mert biztosan nektek is akad egy - kettő dal tőlük, amit kevésbé csíptek.
- Kiss you ; szerintem nagyon egyhangú lett, ráadásul nem is szól szinte semmiről
- C'mon c'mon ; nekem egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet, főleg a háttérzene miatt, az ahhoz hasonló tuc-tuccok nagyon idegesítenek
- Gotta be you ; szerintem, ez a dalt nagyon unalmas lett, annyira, hogy még Harry hangja se tud lekötni
Mit gondolsz azokról, akik le**zizzák őket?
Több dolgot feltételezek, az ilyenekről:
- vagy féltékenyek arra, amit a fiúk elértek 3 év alatt, lemerem fogadni, hogy a többsége azoknak akik ezt mondják otthon egész nap a számítógépe előtt ül, s ahelyett, hogy jót szórakozna a barátjaival - már ha vannak az ilyeneknek barátai - ilyen sületlenségeket irkál
- vagy csupán szórakozásból irkálnak ilyeneket, mert ők jó bulinak tartják, amikor lányok, avagy fiúk milliói kötnek beléjük - az ilyenek szeretik a középpontba érezni magukat, s így próbálnak a rivaldafénybe maradni
- vagy így próbálnak menőnek tűnni, mert manapság ez teszi az embert menővé ugyebár, például ott van Justin Bieber, szerencsétlen gyereket is ugyanúgy szidják, mint a fiúkat, sőt őt talán még jobban is
Nem akarok senkivel se konfliktus helyzetbe kerülni, én csak leírtam dióhéjban a véleményemet!
2013. október 28. 13:20
Idézet (Kelsey @ 2013.10.28. 11:57)
Van olyan dala az 1D-nek, amit nem (annyira) szerettek?
Vannak olyan dalok, amiket nem hallgatok túl gyakran, mert nem állnak olyan közel hozzám: Back For You, Everything About You, I Wish. És most biztos megköveztek majd, de szerintem a BSE is egy kicsit gyenge, pedig azt nagyon szeretem, főleg a klip miatt.
2013. október 28. 14:16
|
|
Kyra1999Δ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 1062 Csatolások: 60 Azonosító: 190634 offline
|
Én mindegyik számukat szeretem, de amit így kiemelkedően az azt hiszem a Little Things ( a klipje valahogy nagyon magával ragad!
), Rock me, One Thing, Heart attack, Another World, Up All Night...nem tudom...most elkezdtem leírni és szívem szerint csak ezt írnám:
Up All Night & Take Me Home
Tudom hülyén hangzik...de ez van...nekem mindegyik dalukban van valami ami megfogott...nem tehetek róla...
Up All Night & Take Me Home
Tudom hülyén hangzik...de ez van...nekem mindegyik dalukban van valami ami megfogott...nem tehetek róla...
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2013. október 28. 18:16
Idézet (TheDanush @ 2013.10.28. 18:13)
Csajok, úgy ma debütál a Story Of My Life videoklipje? 
Niall azt írta Twitteren, hogy 'tomorrow' de őszintén nem tudom, mert ugye Ausztráliában vannak, és már reggel is úgy volt kinn, hogy 21 órája írta... Most, hogy így írod, kezdek én is izgatott lenni. lol
2013. október 28. 18:24
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (matita @ 2013.10.28. 18:16)
Niall azt írta Twitteren, hogy 'tomorrow' de őszintén nem tudom, mert ugye Ausztráliában vannak, és már reggel is úgy volt kinn, hogy 21 órája írta... Most, hogy így írod, kezdek én is izgatott lenni. lol
Akkor majd most valamikor, nem? Bocsi, de a matematika nem az erősségem.
2013. október 28. 18:28
Idézet (TheDanush @ 2013.10.28. 18:24)
Akkor majd most valamikor, nem? Bocsi, de a matematika nem az erősségem.
Beszéltem itt is az egyik taggal, aki azt mondta, hogy a mi időszámításunk szerint éjfélkor, szerintem ez így reális, mert én úgy emlékszem, hogy a srácok hivatalos Facebook oldalján azt olvastam, hogy ma jön. Már nagyon várom! 
Én sem vagyok fantasztikus matekos ne aggódj.
2013. október 28. 18:31
Idézet (TheDanush @ 2013.10.28. 18:29)
Friss:
A "Story of My Life" már 47 országban az első helyen végzett!
A "Story of My Life" már 47 országban az első helyen végzett!
9 felhasználónak tetszik:
Sofi Chan,
Genevieve,
TheDanush,
Omega0402,
Midnight Memories,
Amcs28,
cukorbogyo,
Ayame.01,
Evelin1D
2013. október 28. 18:35
Így már nem tartom olyan helyesnek...
2013. október 28. 19:09
pörfikt

9 felhasználónak tetszik:
TheDanush,
Zsófi765,
Midnight Memories,
Genevieve,
Amcs28,
Kyra1999,
cukorbogyo,
Ayame.01,
Evelin1D
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.