One Direction
2013. október 01. 16:52
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (Lambika @ 2013.10.01. 10:55)
Volt egy videó amikor Harry kiröhögte Louist amikor elment a hangja és most nem találom. Valaki be tudja linkelni?
Az a videó megvan, amikor elment a hangja s a közönség énekelte tovább a dalt, de sajnos azon nincs rajta, Harry. IDE, kattintva hallhatod & láthatod.
Ja és ehhez az esethez annyit szeretnék hozzászólni, hogy:
Mennyen a büdös pics*ba az az ökör menedzser, aki kimerülésig hajszolja a fiúkat, csakhogy jó kis summához juthasson! Kívánom, hogy pokoli élete legyen!
2013. október 01. 17:16
|
|
bitchina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 2464 Csatolások: 13048 Azonosító: 210361 offline
|
Volt egy videó amikor Harry kiröhögte Louist amikor elment a hangja és most nem találom. Valaki be tudja linkelni?
Én sem találtam olyan videót amiben Harry 'kiröhögi' Louist ha egyáltalán kiröhögte,nem biztos.Viszont Niallről van videó és ő tényleg kinevette!
Itt megnézheted
2013. október 01. 17:45
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (TheDanush @ 2013.10.01. 16:52)
Az a videó megvan, amikor elment a hangja s a közönség énekelte tovább a dalt, de sajnos azon nincs rajta, Harry. IDE, kattintva hallhatod & láthatod.
Mennyen a büdös pics*ba az az ökör menedzser, aki kimerülésig hajszolja a fiúkat, csakhogy jó kis summához juthasson! Kívánom, hogy pokoli élete legyen!
Elnézést kérek, ha egy kicsit csúnyán fejeztem ki magam, de ki hiszi el, hogy megfázott Louis, és azért ment el a hangja? Ez csak egy tév hit, amivel etethetik az embereket, de én nem dölők be neki..
akkor mitől? kiszaggatták a hangszálait a menedzserek? (mondjuk ezt is kinézem belőlük
2013. október 01. 17:48
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (bitchina @ 2013.10.01. 17:16)
Én sem találtam olyan videót amiben Harry 'kiröhögi' Louist ha egyáltalán kiröhögte,nem biztos.Viszont Niallről van videó és ő tényleg kinevette!
Itt megnézheted
Itt megnézheted
akkor lehet Harry helyett Niall nevette ki, csak a csaj aki mondta nekem, az eltévesztette. Nem tudom
2013. október 01. 18:14
|
|
Omega0402ChäneŁ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 856 Csatolások: 407 Azonosító: 199524 offline
|
Idézet (bitchina @ 2013.10.01. 17:16)
Itt megnézheted
Itt megnézheted
Ez nagyon jó!!!
Köszi, hogy belinkelted!!!
2013. október 01. 18:19
|
LambikaCseh Banán |
|
Idézet (Omega0402 @ 2013.10.01. 18:14)
Ez nagyon jó!!!
♥ Cuki ahogy elcsuklott a hanja, és az ahogy mutatta, hogy milyen jó rajongói vannak!!:)Niall meg nem kinevette, hanem vicces volt ahogy Elment a hangja.!!!
(Amúgy meg már a videó elején is látszott, hogy nem énekel olyan jól!!!
♥
én is felnevettem rajta, tehát nem csodálom. Szerintem se rossz indulatból, de Louis elszégyelte magét, mert még a közönség is nevetett
2013. október 01. 18:20
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (Lambika @ 2013.10.01. 17:45)
akkor mitől? kiszaggatták a hangszálait a menedzserek? (mondjuk ezt is kinézem belőlük
)
Nem kiszaggatták a hangszálait, gondolkodjunk már reálisan.
2013. október 01. 18:21
|
LambikaCseh Banán |
|
Idézet (TheDanush @ 2013.10.01. 18:20)
Nem kiszaggatták a hangszálait, gondolkodjunk már reálisan.
Egyértelmű, hogy túlettek hajszolva, s a hangszálai nem bírták a strapát, hiszen kibírná, hogy szinte mindennap fellépne és torkaszakadtából énekelne? Egyértelmű - szerintem.
erre gondoltam én is, csak viccelődtem
Ja, neki amúgy is gyengébb hangszálai van
1 felhasználónak tetszik:
TheDanush
2013. október 01. 18:32
Idézet (TheDanush @ 2013.10.01. 16:52)
Elnézést kérek, ha egy kicsit csúnyán fejeztem ki magam, de ki hiszi el, hogy megfázott Louis, és azért ment el a hangja? Ez csak egy tév hit, amivel etethetik az embereket, de én nem dölők be neki..
Amúgy tényleg iszonyú zavaró már, hogy mennyire túl vannak hajszolva a srácok, én tényleg nem is értem, hogy bírják... ők is emberek... komolyan, amikor belegondolok, miket csinálnak, hova mennek, hol koncerteznek, és mennyit nyomnak le egy nap úgy, hogy másnap, vagy rá pár napra újra koncert van... lehet, hogy duracell van a s*ggükbe, esetleg energiaitalokon élnek, vagy szimplán nem emberek, de már nekem sok :'D
2013. október 01. 18:37
Ed Sheeran Niallről:
"Niall békésebb, mint a többi fiú. Ők erőszakosabbak és gyakrabban vitáznak. Mikor ezt csinálják, Niall csak egy félmosollyal az arcán leül a kanapéra és megvárja míg abbahagyják. Kicsit zárkózott fiú." ♥
2013. október 01. 19:10
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
|
Idézet (Hugii 570 @ 2013.10.01. 18:32)
Amúgy tényleg iszonyú zavaró már, hogy mennyire túl vannak hajszolva a srácok, én tényleg nem is értem, hogy bírják... ők is emberek... komolyan, amikor belegondolok, miket csinálnak, hova mennek, hol koncerteznek, és mennyit nyomnak le egy nap úgy, hogy másnap, vagy rá pár napra újra koncert van... lehet, hogy duracell van a s*ggükbe, esetleg energiaitalokon élnek, vagy szimplán nem emberek, de már nekem sok :'D
És arról nem beszélve, hogy utána interjúkra kell járniuk, nú meg rengeteg aláírást adniuk - az én kezem gyakorlatilag már meghalt volna. És akkor ezek után még az utálkozók ezerrel szidják őket, pedig szerintem meg kéne hajolniuk előttük, mert nem hiszem, hogy ezt végig tudnák csinálni.
Mellesleg olyan duracell kéne nekem is, mert elég fáradékony vagyok.
2013. október 01. 21:17
Én olyanról tudok, meg láttam is, mikor Lou elfelejtette a dalszöveget, és Harry kuncog rajta.vagy valami hasonló...
Kizárt, hogy kiröhögte volna Louis-t, mert elment a hangja..
1 felhasználónak tetszik:
Lambika
2013. október 01. 21:19
|
LambikaCseh Banán |
|
Idézet (MJudó @ 2013.10.01. 21:17)
Én olyanról tudok, meg láttam is, mikor Lou elfelejtette a dalszöveget, és Harry kuncog rajta.vagy valami hasonló...
na arra is kíváncsi vagyok. Amúgy Niall röhögte ki amikor elcsuklott a hangja, összekeverte a csaj őket, aki mondta
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.