Idézet (Hayley.5 @ 2013.08.21. 23:43)
Oké, egész nap tűrtem az hatereket a 'Zayn & Perrie eljegyezte egymást' sztoriban, de most kiakadtam. Volt valakinek pofája azt írni, hogy ez az egész
szerződésből (!!) van. Magyarul, egy rohadt papír miatt kérte meg Zayn a barátnője kezét? Haha, no. Komolyan, egész nap a fellegekben jártam, annyira örülök nekik, tényleg, de ez most jól pofán vert. Micsoda? Én tudom, hogy mindenkinek mások a nézetei, de hogy ez.. Szóval nem tudom, egyszerűen nem értem, nem fér bele az agyamba, hogy az emberi faj hogy tud ilyen rosszindulatú, undok és negatív lenni. HOGY TUD? Miért basszus, azért mert van két híres énekes, akik összejöttek, és eljegyzik egymást 20 évesen, az is csak is kizárólag a médiáról szólhat. Hányinger. Vagy bocs, csak én vagyok ilyen naiv kis hülye? Szóljatok.

Különben meg, mi jó jönne le így a fejeknek? Ha összeházasodnak, nyilvánvalóan mindkettőjüknek azért megváltozik az életük, stb. Oké persze Zayn sem hanyagolja el a fiúkat (még szép), ahhoz túlságosan szereti őket, meg amúgy is. Szóval bocsesz még egyszer, de ki kellett írnom magamból, mert most semmi nem tudta tönkre tenni a kedvemet, de ilyenkor újra mellbe vág, hogy milyen emberek vannak.
Én is csak néztem.

A pofám leszakadt a sok hozzászólástól, már vissza kellett varrni. Olyan sok hülyeséget tudnak összehordani az emberek, hogy az már képtelenség. Azért szerintem senki sem hülye annyira, hogy csak azért összeházasodjon valakivel, hogy híresebb legyen vagy, mert egy papír ezt írja. Komolyan mondom, nem érné meg. Most az kinek lenne jó, hogy a két fél utálkozva néz egymásra, de megteszik, mert egy darab papírra ez van ráírva. Ha ilyet raknának elém helyben tépném szét.
Én igazából azt nem értem, hogy miért nem lehet egy kicsikét is örülni más boldogságának? Ennyire fáj nekik vagy mi van? Örüljünk neki, hogy boldogok, szeretik egymást. De neem. A sok utálkozó ilyenkor is jön, és osztja az észt. Komolyan egyesek jobban tudják más életét, mint az ember a sajátját.
Ez megy most Liam & Sophiánál is. Ennek is nem hogy örülnénk, nem, negatív mindenki, szóljunk bele ebbe is, mint minden másba. Szegény lányt már most sajnálom. Pedig körülbelül 1 hete, ha járhat Liammel? Csak bírja ki az első pár hónapot, lassan a többség észbe kap, utána meg mindenki oda lesz érte.