Idézet (Destiny015 @ 2013.08.16. 12:45)
Nem is tudom, nekem Ők az első banda, akikért úgy rajongok, és valahogy nem tudom elképzelni, hogy pár év múlva valaki másért legyek oda. Lehet, hogy a legtöbb Directioner ezt mondja, de nekem Ők hozzátartoznak a tinikoromhoz, így amikor az utálkozók azzal jönnek, hogy "két év múlva már nem is fogsz rájuk emlékezni", csak fogom a fejemet. Mégis hogy felejteném el Őket? Nem lehet elfelejteni a sok zenét, amit hallgattam, a vicces klipeket, a gif-eket, interjúkat, videokat. És lehet, hogy ez nyálas, de így van. Mert ha majd nagy leszek, már nem valószínű, hogy nagyon foglalkoznék velük, viszont az fix, hogyha úgy 30-40 éves korom körül meghallanám valahonnan a Gotta be You-t, elsírnám magam.
Elhiszem! Hülyeség ez az elfelejtés dolog. Csak visszaemlékezem egy kicsit a 90-es évek végére. Akkor a Back Street Boys volt a menő, arra verték a nyálukat a lányok. A tesóim imádták, én is, de én még kicsi voltak, csak őket utánoztam. Ők olyan 10-11 évesek lehettek, én olyan 6-7 körül. Apám utálta az együttest, ha meghallotta már rosszul volt, és azt mondta h pár év múlva már senki se fog rájuk emlékezni. Ez nem lett így, mert kb most adták ki az új albumukat, tehát.